ÅRSRESUMÉ 2012

Maj
Det mesta rullade på då, solen började komma fram på riktigt & jag var glad. Vi slet som fan med danssgruppen för att få ihop allt tills SM, och herregud vad det var värt det. En minnesvärd upplevelse kan jag lugnt säga! Gick aldrig riktigt in på detalj vad som hände den helgen, men för fan vad roligt det var. Dans på dagarna, ut och äta med gruppen på kvällarna, alla bus på hotellet! 1 speciellt tillfälle jag kommer ihåg var när jag, Louise och Johanna var i deras hotellrum och jag våfflade Louise hår, så fick vi för oss att gå till affären (som låg ca 15 minuter ifrån hotellet) och handla lite godis osv. Så det var det vi gjorde, när vi sedan hade handlat kom jag på att vi hade glömt att stänga av våffeltången, så vi kutade tillbaka till hotellet och skrek "de brinner, de brinner!" när vi sprang för trapporna. Riktigt pinsamt och folk måste ha trott att vi va galna, men fatta paniken! Hahhaha herregud. 

En annan sak som var roligt var när vi från danssgruppen hade varit och ätit, så skulle jag & Johanna gå och hämta en sak i Louise och Johannas rum, så knackade vi på men dom sov... Och vi hade typ haft jätteroligt så vi kom in skrattandes och försökte vara tysta och hämta det vi hade glömt, så råkade vi ju självklart väcka dom.. Dom frågade vart vi hade varit så sa vi att vi hade varit ute och festat, så hittade vi på värsta historien att det hade kommit en gubbe och gett oss pulver och allting HAHAHAHAH stackars louise & johanna som var så trötta trodde ju på det och louise fick värsta paniken o började säga "men herregud, ni är ju höga!!!" hahahahhahha, fyfan vad roligt det var... 

Efter SM var danssterminen praktiskt tagit slut, då började jag umgås med Elsa, Elsa, Alex, Tilde, Magda, Ida och dom. Vi hängde mycket på långholmen och det var riktigt mys! 



Juni
Skolavslutning, sommaren började. Jag var så taggad på att bara njuta och ha ett grymt sommarlov. Första veckan av sommarlovet spenderade jag mycket tid på långholmen med tjejerna där de va mycket fester, efteråt åkte jag och Tilde upp till hennes landställe. Även om vi bråkade var det en rolig upplevelse och jag saknar det. Det var skönt utan internet.


Juli
Dom flesta hade åkt hem utom jag, Alexandra, Magda
och Ida typ så vi umgicks mycket. Vi gjorde inte så speciellt mycket på dagarna och jag ångrar faktiskt att jag inte åkte utomlands.

Augusti
Skolan började, sista terminen i 9an! Gick på många fester & det var rätt mycket utekrök då, åh vad jag saknar dom sena sommarkvällarna. Innan skolan började var vi ju på ung08 också, det var kul att träffa folk man inte träffat på hur länge som helst. En speciell kväll jag kommer ihåg var på skinnarviksberget, fyfan vad jag kommer minnas den kvällen länge...
Började få rätt dåligt självförtroende här också... Hade ju inte blivit så brun under sommaren och så hade jag knappt tränat något... Kände mig bara äcklig/tjock osv, usch... Varför jag väljer att skriva de här är för att det ändå bara är mina närmaste som läser min blogg, så det spelar inte direkt någon roll. 

DEL 3 KOMMER UPP SEEEN




Kom ihåg mig?