So I cross my heart

Tänkte bara uppdatera lite snabbt! Kom hem från skolan för en stund sedan, ska rå-plugga idag igen haha... Känns bra att ha det gjort så är jag helt fri i helgen och då kan man ju party hard nivet. ;)

Lite bilder från min dag får ni iallafall!










Greetings from China

Just nu har jag lunch! Efter skolan får vi se vad jag gör. Kanske måste hem och plugga!

I think that I should just let go

Godnatt på er! Enda sen jag kom hem från dansen har jag rå-pluggat både No och Matte, tog en paus runt 10 och fastnade vid datorn hehe... Nu ska jag iallafall sova, är sjukt trött!

Imorgon får vi se vad jag gör. Har inte direkt några planer men är nästan 100% på att jag drar och träffar någon. Livet är ändå fett bra just nu, har lite saker att se fram emot u know... 

MEN NU SKA JAG SOVA PUSS

btw jag är kär

omgogmgogmg mggmgmgmg ogmgomg knaz


LIKE WUUUT?!

Det måste va på liv och död

Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Dagen har varit bra, på håltimmen stack jag och elsorna till fridhemsplan och träffade Jimmy, Wille, Sean, Herman, Christoffer och massa andra. Vi stack hem till Christoffer och chillade på hans tak haha. Men ja, efter skolan stack jag iallafall direkt hit (hem). Nu ska jag byta om och om ett tag åker jag till dansen och tränar. När jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga så det ser ut att bli en såndär tråkig dag. 

Lite bilder från dagen!


Men ja... Livet är bra nivet, CIAAOOO







Give me that O

Är verkligen helt död just nu! Efter skolan idag så åkte jag in till stan med Elsa, Elsa och Alexandra. Vi kollade lite affärer och sedan fikade vi på Waynes. Efter ett tag skilldes vi åt och jag fick sällskap en bit av Elsa M påväg till dansen. Väl på dansskolan var det som alltid, bra stämning och bra folk! Shit vad jag älskar det där stället.

Fick iallafall sällskap påväg hem av Nathalie och vi hade ett väldigt roligt snack, hahahah dör nu i efterhand. Men iallafall, så fort jag kom hem satte jag mig ner och pluggade och det har jag gjort fram tills nu. Ska bara blogga klart och sen sätter jag mig ner och pluggar igen. 



Glöm inte att följa på instagram, där jag lägger ut betydligt fler bilder! @anastasiazigine ;)






När jag ser dig blir jag lycklig

Detta måste jag göra:
- Köpa plattång + bodysplash
- Plugga till SO samt NO
- Ta med Matteboken hem och plugga
- KONCENTRERA MIG PÅ LEKTIONERNA!!

Ska börja sätta upp mål i början av varje vecka, och sen på söndag får jag stryka bort det jag klarat! Vi får se hur det kommer gå haha, men förhoppningsvis bra. När jag ändå skriver kan ni få se lite av min vecka:

Tisdag Soc möte 09:00, utflykt med skolan, sitta på läxhjälpen och plugga!!, dans, hem och plugga.

Onsdag
 Skola, träffa Tilde, Felix och Tobias, dans.

Torsdag Skola, träffa *** ;) 

Fredag Skola, hem till Elsa M och fixa sig? Får se om vi drar på fest osv... På kvällen sover jag iallafall hos Wille med Sean, Elsa B, Jimmy, Caroline typ och säkert några fler!

Lördag PARTY HARD U KNOOOW

Söndag Dans 12-17, hem och plugga.

Yeah! Sounds nice. Har faktiskt tid till både kompisar, dans, plugget och allt samtidigt! Trodde inte det i somras men det funkar faktiskt hyffsat bra. Vill bara inte tappa kontakten med alla jag lärt känna under sommaren så kanske borde variera med mitt umgänge snart. :(



Hade fuldag idag så det fick bli några svartvita bilder med bästisen

Hold my hand if your feelin scared

Idag har det varit en allmänt seg dag. Var riktigt okoncentrerad i skolan och det ångrar jag verkligen! Nu måste jag verkligen skärpa mig!

Efter skolan åkte jag och Elsa B hem till Elsa M där även Alex var.. Vi hade krismöte. Det gick bra iallafall och slutade i kisses & hugs. Efteråt satt vi och chillade på Elsa M's terass, lyssnade på bra musik, pratade om allt möjligt, kickade vp och bara hade det allmänt nice! Morgan lät oss kicka vp för de var ingen tobak i eller något så det va inte direkt farligt haha. 

Jag är lyckligare nu

Ska kolla en film nu tror jag och sen ska jag nog sova! Imorgon har jag inte mycket planer, efter skolan måste jag iallafall titta förbi stan och köpa en väska! Annars inga planer alls. Har friträning också men vi får se om jag går på den.

Lite bilder från dom senaste dagarna!

Tung kväll igår! lärde känna massa nya människor och allt var bara så jävla bäst. Nästa helg ska vi köra igen va? Iaf kom hem runt 1 till Alex och somnade
direkt. Fick vakna tidigt Och ha träning från 12 till 4, så nu sitter jag helt död på tunnelbanan! Har fetaste huvudvärken och är bara allmänt seg. Nu ska jag hem och sköta ett ärende med lena! Puss

KNAS I ORTEN

Igår va Nice. Sov hos Elsa b, vi kom hem till henne runt 2 och somnade direkt. Vi va i odenplan osv ni vet min ort.

När jag vaknade imorse åkte jag hem och fixade mig sen drog jag hem till Alex, nu chillar jag med hennes familj på en park haha de fett fint väder! Men ikväll ska vi på fest tror jag, ses puss.

bild från igår

My night

Denise är påväg hit vi bor typ grannar wehååå, nej skoja hon bor i vby den jäveln... Hon är iaf påväg hit vi ska se lite film osv sen ska hon hem typ. Men jaa imorgon är de fredag, NAJS HEJDÅ nu kommer hon!

LALALALA

Tjo på er. Nu har skolan börjat igen osvosv, tänkte bara säga en sak: BÄSTA SOMMARLOVET EEEVEEER! Trodde innan sommarlovet började att det säkert skulle sluta med att jag hade skittråkigt, men kan ärligt säga att jag bara hade 2-3 hemmakvällar. Vet att jag skrev att jag hade de ganska mycket på bloggen, men slutade ju alltid med att jag gick ut haha. 

Grymt sommarlov iallafall! Men nu börjar skolan igen, så måste fokusera. Efter skolan idag åkte jag in till stan med Alexandra och hennes mamma. Det var rätt chill, nu är jag iallafall hemma och ska snart äta!



just nu haha skitful!

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Då var första skoldagen avklarad! Och tro det eller ej, men den vart faktiskt rätt lyckad. Vi fick lite glass osv så klagar inte. Schemat för iår suger dock, men finns inte så mycket att göra åt det... Slutar 4 både på fredagar och måndagar. -.- Får hoppas att lärarna bara drev och att våra riktiga scheman kommer imorgon!

Efter skolan stack jag och elsorna hem till Elsa M där även Alexandra var. Vi chillade hemma hos henne några timmar och sminkade varandra osv haha! Sen gick jag, Elsa B och Alex och köpte almenacka och lås till skolan. Haha satsare! Efter det drog jag till Magda och hon följde med mig till tunnelbanan den gullungen! Men vi typ snackade och lite sånt, sen satte jag mig på tåget hem. Mötte Lena vid tunnelbanan och vi åkte in till Vällingby och köpte lite mer saker till skolan. 

Just nu lyssnar jag på massa emo musik haha. Är fett deprimerad idag, vet inte varför! Kan vara för att sommaren snart är slut och vintern kommer, kalla nätter...


Bild från igår haha!

Godnatt!

Om mindre än tio timmar kommer jag sitta tillbaka på skolbänken igen. Längtar inte så värst om jag ska vara ärlig, men ska bli kul att träffa alla igen. Det blir som en ny start med nya förhoppningar, och förhoppningsvis lär jag mig väl någott nytt också. Men nu måste jag sova, behöver min skönhetssömn!

Helt död

Är påväg hem nu efter sommarlovets sista dag. Spenderade den tillsammans med Elsa B och richard, och det var faktiskt riktigt Nice! Imorgon börjar skolan igen och därmed allvaret. Vi får se hur det går!

Sista dagen på sommarlovet

Känns helt sjukt att skolan börjar imorgon. Det finns så många människor jag skulle vilja träffa idag men tyvärr så funkar det ju inte riktigt så... Vi får se vad jag gör idag. 

Sommarlovet har varit riktigt bra i det stora hela. Det var synd att jag inte åkte utomlands något, men nu vet jag ju hur det känns. Nästa år ska jag nog åka iallafall någonstans, men mest va i Stockholm då med. Har lärt känna så himla många nya människor, människor som jag även hoppas kommer stanna i mitt liv. 

Nu i 9an blir det väl att lägga ifrån sig kompisarna och satsa på skolan och dansen. Självklart ska jag umgås med vännerna så fort jag får tid över, vilket jag hoppas blir ganska mycket ändå. 

Men jo, Sommaren 2012 har nog varit den bästa hitills. För den här sommaren har jag verkligen levt livet, tagit vara på varenda dag, sekund och timme. Jag har lagt undan alla bekymmer och fokuserat på mig själv.



Imorgon är jag fast med dessa människor, okej jag skoja ni är underbara. 9an ska bli bäst, det ska jag se till. 

JAG HAR TRÅKIGT

Sitter hemma just nu och gör absolutely nada. Får inte dra ut ikväll så måste stanna här hemma! Sitter iallafall och smsar med lite folk och typ surfar på youtube och grejer, mmh kul liv. Idag mötte jag iallafall upp Elsa & Alex i stan. Vi typ chillade runt ett tag men sen stack Alex så då gick jag och Elsa runt själva, vi skulle gått på bio med Filip och Lorre men det blev inte av för jag hade inga pengar. 



Hello MTV and welcome to my crib



Dagen har bestått av att göra nada! Tror inte jag drar ut eller något ikväll, pallar fan inte. Men imorgon drar jag nog och träffar någon. Gårdagen var iallafall G R Y M ! The Voice ägde, vännerna ägde och allt var bara allmänt bäst. Sov hos Alex med Elsa och det var riktigt nice, synd bara att tjejerna däckade vid 2-3. Smsade med Denise & Ture resten av natten och det var chill, gick och la mig runt 5. 

Nu ska jag äta, puss!


I don't mind spending all my time talking to you, I am seriously falling inlove with you

Lite bilder från veckan får ni här

The biggest things you regret in life is the things you didn't do

Egentligen har jag ingen tid alls att blogga. Måste äta lunch och sen ska jag åka hem och hämta lite saker till Sofia, sedan åker jag till dansskolan och lämnar av dom. Efteråt åker jag nog hem till Alex där även Elsa är och så ska vi fixa oss osv inför the voice ikväll. Kommer bli hur grymt som helst!

Men nu måste jag skynda mig, bloggar mer senare idag via mobilen puss. :*

Godmorgon

Godmorgon på er! Sov hos Elsa igår så nu sitter vi här och har precis käkat frukost. Igår var vi på ung08 några timmar och sen stack vi på en hemmafest. Det var asmycket med folk och fick fetaste huvudvärken av all rök, men annars var det Nice.

ijofjcroijfoe

Den här låten har en riktigt bra refräng, dock blir den lite repeatig efter ett tag. Men annars riktigt bra. :)

Mario - Let me love you

Godmorgon! Ska snart börja fixa mig, sen drar jag och träffar Elsa och Magda. Vi ska typ chilla kanten vid ung lol. Men här får ni lite musik eller något. Inte för att jag tror att det uppskattas, men så att jag själv kan kolla tillbaka eller något. :)






Trying to find My way

Hej på er! Chillar just nu i Skånegläntan tillsammans med Elsa, Magda, Junior och Erik. Dagen har varit riktigt Nice, spenderat den med massa olika människor på ung08! Visst folk klagar på ung men det är faktiskt grymt kul. Drar nog dit imorgon också.

Nu ska jag och Magda snart dra hemmåt, sover hos henne ikväll.

Högt över molnen, flyger fram

Godmorgon! Snart ska jag börja sminka mig, sen åker jag till Tilde. Min mobil är förövrigt död, glömde min laddare hemma hos bästavännen så ska hämta den idag. Men vi ska iallafall fixa oss osv hemma hos henne, och sen åker vi väl till ung en stund? Vi får se. 

PUSS

Come on people we have all seen the lights

Nu är då första dagen på UNG08 avklarad! Humör: Trött. Väldigt, väldigt, väldigt trött.

Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen, men kan berätta lite kort om min dag. Efter att jag hade vaknat åkte jag hem till Tilde där vi fixade oss osv, sen drog vi till tcentralen och vidare till ung08. Visst, ung08 är jävligt överskattad, men det kan faktiskt vara rätt kul ändå! Bara man väljer att göra det bästa av det hela så blir det kul. Vi spenderade iallafall kvällen där med massor av olika människor! Lärde även känna lite nya människor, och det är alltid roligt. 

Nu ska jag kolla lite Paradise Hotel, sen ska jag gå och sova. Imorgon får vi se om jag drar till ung, kanske ej pallar! 

Och till er bloggläsare, ni får jättegärna komma fram till mig och fråga om autograf! Nej haha jag driver bara, har inga bloggläsare lol, men aa hejdå.

Now you're just somebody that I used to know

Godkväll! Har precis duschat och nu sitter jag bara och lyssnar på bra musik samtidigt som jag chattar med trevliga människor. Snart ska jag fixa lite med naglarna osv, se en bra film och sen sova. 

Imorgon ska jag hem till Tilde och så ska vi fixa oss där, sen möter vi väl upp tjejerna och åker tillsammans till ung. Kommer bli hur kul som helst! =)

Men nu ska jag se film, puss!



Miss you

Baby tonights the night

Nu sitter jag och väntar på att Lena ska komma hem. När hon gör det ska vi åka in till stan och köpa lite saker. Fördröjer tiden med att replaya en riktigt bra låt. Har en ganska udda musiksmak så det är inte säkert att alla kommer gilla den, men jag tycker den är riktigt bra. Såå ge den ett försök!


Don't stop the party

Godmorgon på er!
Jag vaknade för en stund sedan, har ätit frukost osv och snart ska jag börja fixa mig. Drar nog till Vällingby och köper lite behövande saker som en ny ögonbrynspenna & kanske någon tröja osv. Låter nice. 

Saknar dansen ♥



We like to sleep all day, and party all night

Sitter hemma just nu och kollar på film, Think Like A Man. Riktigt bra är den faktiskt!
Ska snart sova, imorgon ska jag hem till Tilde på morgonen och fixa oss osv där. Sen drar vi nog till ung08 en stund. Ska bli nice! 





I let the bad ones in and the good ones go

Tjo bröder. Sitter på tunnelbanan just nu påväg hem, lyssnar på rix fm för er som vill veta. Dom spelar massa gamla klassiker så det är ju kul. Men när jag kommer hem ska jag chilla där resten av kvällen, om ingen vill komma till Vällingby och träffa mig dvs.

bilder från igår, resten är secret XOXO

#because #im #so #cool

Ni kan ju alltid följa mig på instagram där jag heter @anastasiazigine om ni vill se mer av mitt liv. Lägger ut allt fler bilder där än här, så ja. Follow me!

Ikväll skiter jag i allt

Hej på er, vaknade upp hemma hos Tildeboi och allt känns allt annat än okej för

à) att jag känner mig lökig i gårdagens kläder.

b) att jag somnade med sminket på.

c) att jag precis upptäckte att jag fått massa finnar, brb slänga allt choklad jag har.

d) att allt helt enkelt inte är okej.

Gårdagen var iallafall Nice och det är ju alltid ett plus. Jag och Tilde åkte hem till Magda där även Corinne, Lara, Robin, Ida, Samantha, Bella, Abel, Alvaro, Teo, Alfons, Kollis, Jocke, Richard, Mira, Anton, David, Nova, Kalle, Erik, Majki, Christoffer och säkert några fler va. Vi spenderade kvällen där med vp, mat och allt man kan begära. Det var chill & vi taggade runt 12 hem till Tilde. Vi kollade andra avenyn och sådär, sen somnade jag nästan direkt haha.

People like you

Chillar hemma hos Tilde just nu.

Flippar på tuben

Och nu är frågan, hur i helvete hamnade jag här?

ALLTSÅ VI ÄR HELT CRAZY

Har precis kollat Awkward, omg bästa serien 4ever tpppypypyp. Ska dra hem till Tilde nu, är fett fin så om ni ser någon som typ ser ut som megan fox, yeah its probably me. nej nu driver jag bara  men hejdå :):)

XOXO anastasia russian_Whore_forever_omg vad äre MED MIG så hyPE hejdå hauhuhfufhuwehf

omg channing tatum<333 bye.



kiss me now plz

Me and you against the world

Har precis kollat klart filmen Rags, den var faktiskt bra. Tyvärr så finns inte The Vow på sidan jag brukar kolla ifrån, så jag får skita i det.. Ska väl se någon annan liknande film istället. Älskar romantiska tjejfilmer, seriöst. Fast man blir jättesugen på att ha en pojkvän, speciellt när man som jag är singel.

Kanske var det tur, att jag föll så djupt, för det var du som fick min fallskärm att väcklas ut

Ikväll har jag bestämt mig för att kolla på både The VowRags. Har förberett mig med massa godis och det här ser ut att bli en lyckad kväll.




Nikelodion bror

Kollar 1D på iCarly, hur nice som helst!

Lär känna mig bättre typ

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - JAA </3 :-( :-(
Har du någon kille just nu?- edlit mini melin on fb<33345634
Har du dumpat någon? - tilde varje fredag
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - aa tilde
Vem kramade du senast? - Magda, men önskar de va tilde
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Einstein
Har du bra betyg -  200p
Har du fått göra om ett prov någongång? - aa</3 :-(
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - aa:):)
Sköter du dej i skolan? - Aa
Har du tuggat tuggummi under skoltid? -  Aa, FÖRLÅT
Haft mobilen på lektionstid? - JA FÖRLÅT
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ja, FÖRLÅT

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - vad räknas som familj?
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - nej
Trivs hemma? - nej
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - aa
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit ja
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - typ
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.?  Mm
Vem betyder mest för dej i din familj och varför? - Allan & arto, dom är så jävla bäst
Älskar din familj oavsett vad som händer? -  näe, alla har gränser..
 
VÄNNER:
Du har vänner? - nej jag är mobbad
Du brukar vara med? - Elsa, Elsa, Magda, Tilde, Ida & Alexandra
Vem/vilka var du med sist? Magda & Elsa
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut - Nej man får inte vara ful.
Är det okej att ha kill-kompisar? - nej
Har du pussat någon av dina kompisar? - japp
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - ja, alla
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - typ

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - aa typ
Putar med läpparna på kort? -  Ja
Tar kort på dina bröst? - Ja
Använder foundation på läpparna? - Ja, det är fett fint :)
Super dej packad varje helg? - JAAA HELT CRAAAZYYY
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? ja
Ditt hår e knallblont? - nej but I wish<333

ALKOHOL
Har druckit alkohol? - Nej
Vem bjöd dej på alkohol? - Ingen
Brukar du dricka alkohol? - Nej
Har du druckit öl? -  Nej
Tycker du om öl? - Nej
Tycker du om vin?- Nej
Har du varit full? -Nej

KRIMINELLT:
Vill du bli kriminell? - min högsta dröm
Varför gör du sånt här? - nolife
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Ingenting
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - ja lätt<333
Har du suttit i fängelset? - nej
Vill du hamna i fängelset? - ja snälla plz take me now<3333

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? -  nä
När grät du senast? - vet inte nån månad sen
Du har gråtit över en kille? - JAA BUHU
Vem bråkade du senast med? - kommer inte ihåg, elsa säkert >:(
Du har fått ditt hjärta krossat? - ja
Du mår dåligt just nu? - aa adda mig på emocore

Out of reach

Om någon skulle vilja fixa en design till mig så skulle det vara jätte, jättesnällt! Känner att det kanske inte är så kul att läsa en blogg med en ful design, och jag är jättedålig på HTML koder osv så jag behöver lite hjälp... Om du känner att du skulle kunna fixa min design så hör av dig! Kommentera, skriv till mig på facebook [ Anastasia Zigine ] eller vart som helst där ni kan nå mig helt enkelt.

Annars får ni nöja er med den här designen tills vidare, kanske kan fixa en lite någorlunda bättre med tiden, men för tillfället har jag ingen lust.





Who knew we'd end up like this?

Godmorgon på er! Just nu sitter jag här hemma hos Magda, men ska strax dra hem. Jag måste duscha, fixa mig och äta lite innan jag ska möta upp Lena runt 3.

A smile is the best makeup a girl could wear.

Var påväg men men nu ska tydligen Magdas pappa komma och hämta upp mig, så jag sover antagligen där inatt!

Dagen har varit riktigt bra annars, gick på bio med Magda och såg The dark night rises, en film jag rekommenderar starkt. Efteråt gick vi till en park och träffade Elsa, Elsa, Alex, Max, Marcus, Micke och några fler. Det var chill men vi stack efter ett tag, åkte hem till Elsa och luffade där. Åkte sen till Vällingby och nu sitter jag här och väntar.

Puss!

Just nu

Vi ba kickade vp, tung kväll

Jag är egentligen 100% nunna [läs: nykterist, X på rökning] men eftersom alla tycker de är ok att röka vp ibland under sin livstid gick jag med på det... :-) :-) Skäms faktiskt lite att jag lägger ut det här men ja. YOU ONLY LIVE ONCE RIGHT? Nu har jag iallafall testat osv, så nu är det slut med sånt. 

Annars så är jag inte sån, men till och med min mamma gick med på att kicka vp. 


Bilderna togs typ förra veckan..

It's to cold outside, for angels to fly

Godmorgon! Har varit i brommas vårdcentral nu, gick inte särskilt bra för dom hade tydligen dubbelbokat. Skulle ta livmoderhalscancer sprutan, men vi får antagligen boka om och ta den någon annangång.

Just nu sitter jag och kollar på MTV samtidigt som jag sitter vid datorn. Får se om jag träffar Maria idag, annars stannar jag väl bara här och tar det lugnt. Nu börjar iallafall Plain Jane, så hejdå!

"We buy things we don't need, With money we don't have, To impress people we don't like."

 

I don't believe in fairytales, but I believe in you and me

Med det här inlägget säger jag godnatt för ikväll! Imorgon runt 11.00 har jag en läkartid i Bromma, sedan ska jag vara med Maria resten av dagen. Runt 16.00 har jag ett till möte med Soc.. Låter lovande. På kvällen blir det antagligen utgång, känner mig helt nunna här inne så måste få komma ut lite! 

Nu ska jag kolla på film och äta lite av chokladkakan, som faktiskt blev riktigt lyckad!
Ha en bra kväll hörni.




Från början av sommaren... Loveu.

Let me love you, until you learn to love yourself



Theres nothing wrong with it, cause its easier this way

Har precis bakat en chokladkaka med Lena. Den håller på att stå i ugnen så jag passar på att blogga medans. Just nu sitter vi och kollar på OS och bara chillar med livet lään. Vi ska snart äta kvällsfika.

Hoppas eran onsdagskväll varit lite bättre än min, med mycket sol. Själv har jag suttit som isolerad här hemma, men det kan också vara najs. Typ första gången på hela sommaren..?





Manzanolindh productions [no copyright]




2010 var fan grymt ♥

Det var 2010 som jag började i Mariaskolan, där jag lärde känna både Elsa, Elsa, Magda, Alexandra och även Tilde. Ångrar inte att jag började där för en sekund. Visst, lärarna är helt efterblivna och ibland så är det en massa drama, men i slutändan skulle jag nog inte vilja gå någon annanstans. För det är där som alla fina människorna finns. Jag känner verkligen att jag kan vara mig själv där, och det går nog inte en dag som jag skrattar eller har ett léende på läpparna. 

Visst, jag ska erkänna, jag tycker inte om aaaalla i den där skolan, men tycker faktiskt mer eller mindre alla är ändå helt ok. 

(OBS BILDERNA ÄR FRÅN 2010, ser inte ut så längre .. )






Startinläggen blir aldrig riktigt bra

Tog bort alla tidigare inlägg eftersom jag tyckte att dom bara var allmänt tråkiga. Ingen vill väl ändå läsa en tråkig blogg...? Så nu ska jag försöka satsa mer på bloggen, mest för min egna skull så jag kan kolla bak i arkivet någon dag & läsa igenom allt. Självklart kommer inte uppdateringen vara perfekt nu i början, då det är sommarlov och allt. Men jag ska ändå försöka göra mitt bästa!

Idag så har de regnat konstant i ca 4-5 timmar, så därför har jag bestämt mig för att stanna här hemma. Har redan kollat på ett antal filmer som Wild ChildLegally BlondesBeastly och The Lucky One. Asbra filmer för en dag som denna!





Jag just nu, porrar sönder och grejer.