I come and go

kom precis hem efter en lyckad lördag. sov hos julia med dess, har skrattat sjukt mycket och bara haft det allmänt bäst! vi var iaf på fest och lite sånt. aja ska ut nu iaf, bloggar sen ♥♥

helt jävla övermänskligt bra

Har blivit helt beroende av den här videon, tycker att killen är så jävla grym. Helt seriöst, kontrollen han har över sin kropp är helt sjuk... fyfannnnnnnn. helt underbar.

men fan vad lame man känner sig efteråt haha

ett normalt inlägg sådära

tjaaa. njuter lite av livet sådära, ska snart åka iväg på dans. imorgon är det idrottsprov, och sen höstlov! fyfan vad efterlängtat. längtar efter min månadspeng, var ju på stan med alex i veckan och fyfan vad fina höstkläder det finns! dööör. 

nu ska jag iallafall äta lite, sen åker jag iväg på dans. 


shit vad längensen! va ju skitliten haha! och guud vad mycket jag har utvecklats sen dess. 

:-)

Jag tar inte avstånd från folk som sårar mig, jag har lärt mig att alla gör fel & you just have to deal with it. Som folk brukar säga - livet kommer inte med en instruktionsbok. Vi gör fel, men förhoppningsvis lär vi oss till nästa gång. Därför ska jag lära mig förlåta, förlåta, gå vidare, men inte glömma. Det är det jag gör.

Jag känner att ingen är perfekt, alla gör fel. Jag gör fel. Massvis med fel. Men i slutändan är ändå vännerna kvar, och dom förlåter mig. Så varför kan inte jag göra detsamma? Du är förlåten. 

Vi är trots allt alla tonåringar, vi är unga. Hela livet är fortfarande kvar. Jag och min kompis snackade förut om "falska människor", hon sa att det var under tonåren som alla var falska. Men jag tror inte direkt att under tonåren så blir alla falska, utan jag tror att de är då man gör flest misstag. Man testar sina gränser, gör saker man ångrar osv. Det gäller bara att förlåta. ALLA gör fel. Sen måste man ju säga till, och kanske inte skaffa tillbaka förtroendet för den personen igen på ett lååångt tag.

Jag ska ha två regler. 
1. Jag tänker förlåta. Jag kommer förlåta allting, allt skit. Jag har förlåtit alla jag någonsin varit sur på eller är sur på, alla är förlåtna. MEN jag tänker inte glömma. Jag tänker inte glömma ett skit. Det kommer alltid finnas där. 

2. Från och med nu ska jag inte ge ett minsta tecken på förtroende fören jag känner att jag har en stadig relation med någon. Ingen ska få veta absolut någonting förens det. Visst, folk jag kanske inte pratar så ofta med längre vet massvis med saker om mig. Det ångrar jag. Ångrar de så hårt. Jag tänker dock inte ge dom någon ny, uppdaterad info iaf. 

Det här va inte direkt till någon speciell person. Känner bara att jag behöver skriva av mig någonstans ibland - och eftersom jag ändå inte har så många läsare kan jag lika gärna skriva här. creds till er som läste allt!

how does it feel when you take your chance and start the dancin?

Sitter just nu och taggar lite lätt med disco-listan på osv, ååh blir så jävla glad.
Dagarna flyter på som vanligt nu, har knappt tid till datorn numera. :( Men känner ändå att jag väljer mina prioriteringar rätt. Skönt att ha kompisar som stöttar just nu, fan den här helgen har varit jobbig, då är de skönt att bara kunna vara med kompisar, tänka på nuet, släppa alla bekymmer.. och de känner jag att jag har gjort rätt bra!

Idag efter skolan stack jag till Spånga och träffa lite folk osv. sedan åkte jag hem, tryckte i mig tacos, fick skjuts till dansen, hade dans halv 8 till halv 9, sedan fick jag skjuts tillbaka hem, duschade, satte mig ner och pluggade fram till nu, och nu kände jag att jag behöver en paus! Ska snart sova, förövrigt är livet fantastiskt men samtidigt oerhört deprimerande. vet inte vilka som finns där & inte. känns lite som att jag tappat mig själv på vägen, betett mig konstigt & känner mig inte riktigt som mig själv. försöker ställa allt till rätta nu. 



13 dagar kvar

Resultatet efter en jävla massa slit. vi har sytt, sytt, sytt och sytt. nu är de bara att tagga sönder.


Visst de ser ganska tråkigt ut, men man tager de man haver. vissa har faktiskt inte råd till att beställa osv. :)

kom iaf hem för en stund sedan, har hunnit duscha & nu ska jag ut igen... håret är fortfarande blött, men yolo. Bloggar mer ikv när jag kommer hem, nu blir det att åka till finfina sööööder!♥

the best part of me was allways you

Är skittrött, ska sova. imorgon blir de full rulle

I feel your arms around me, but not the heat

Jag har mina mål & det enda som stoppar mig från att uppnå dom är jag själv.
slut på de, jag vet vad jag vill i livet & jag ska få det. finns inget annat nu. 

jag gör det inte bara för min skull utan även för din. att någon dag bara få känna att jag duger för dig, att det är jag och ingen annan.

nu är de bara jag

firar ett lyckat SO prov med att inte ta med några böcker hem & ut till stockholm och göra staden osäker. nu är det bara att tagga till helgen! ♥ ♥

Min prao

Känns lite sent att skriva om det nu, men bättre sent än aldrig!
Fyfan vad jag har storgillat min prao. Helt jävla grym! Lärde känna lite nytt folk & hade en allmänt chill vecka bara. Behövde inte göra så mycket förutom att vara social mot folket. Första dagarna gick segt då jag inte kände några, men tillslut lärde jag känna massa fina människor! Kommer sakna dom jättemycket men jag kommer säkert hälsa på ofta. :)

one day

hemma oskadd hos magda (där jag bor atm, fan va jag pendlar mellan folk haha) och är heeelt slut efter en riktigt grym helg! bloggar imorgon när jag har min data och kan lägga upp bilder osv, men aa jag mår bra och förlåt för uppdateringen! puss

Min efterblivna helg

tja! längesen jag skrev här typ. förlåt för den dåliga uppdateringen men helgen har varit i full gång hela tiden. vara ute med kompisar under fredagen i bromma, vby och hsby och bara ha det allmänt chill med bland annat denise, marcus, isak, julia, natha, paolo, viggo/biggie haha, alexander och typ massa fler jag inte kände - möta upp magda, elsa och elsa och sova där (bor ju hos magda atm så aa, haha fan vad jag pendlar mellan att bo hos folk) - lägga sig 3 vakna 5 - åka till sofia och fixa - bila ner till eskilstuna och kolla på rikstävling i 12 timmar  - åka till stockholm halv 11, vara framme 12 och under den tiden ha stört panik om vart man ska ta vägen - sova, vakna 11 och dra iväg på dans - komma hem till magda runt 3 och vara helt slutkörd, kolla film äta middag och prata om helgen eftersom vi inte setts sen i fredags och då typ inte orkat prata med varandra för båda va så trötta haha ! - dra ut och träffa nova och mickis med magda - chilla lite överallt på söder - dra tillbaka hem - och nu ska jag plugga. lyckad helg! nu är jag iallafall slut och ska gå igenom engelskan lite snabbt, puss!

its friday brorsan

Har kommit hem nu från en skitgrym kväll i Bromma med vännerna, nu väntar sängen och inom 4 timmar ska jag vakna och åka iväg på danstävling i Eskilstuna! Tagga sönder! Är hur trött som helst men det är bara att leva vidare, ska ändå inte tävla imorgon utan bara kolla på ! fast till och med det är fan ansträngande haha.

Det här är slutet på världen som vi känner den

Ska dra iväg på dans nu. Puss!

bara min vardag

Gårdagen: skynda sig till praon ~ praoa ~ träffa lukas och hans kompis en stund ~ tillbaka till praon ~ skynda till skolan ~ göra so prov ~ skynda hem ~ byta om ~ skynda till dansen ~ hem ~ sova en timme ~ plugga ~ sätta på datorn ~ sova. 

..

I know what you're used to, and I can show you something thats better. 
I can change your life. If you let me, I can do it. I know just what you need. 
I can make you happy, boy if you let me, I'll make your puzzle complete.
There's no need to fight it, just take it.
I wanna be infinite, permanent, perfect fit for you.


Why can't it just be easy?

Nu ska jag snart dra iväg på min prao. Är skitirriterad & trött så ska kolla ett avsnitt av Williams lista innan jag drar för att bli glad. usch... Ska iallafall hälsa på lukas skola idag lol haha. sen måste jag även till min egna skola för att skriva ett jävla so prov. 

Lite bilder från dagen ~

Söta skitungar



Idag var det då första dagen på min prao! Det gick förvånatsvärt bra, även fast dom var väldigt stökiga. Överlevde iallafall - vilket betyder att jag ska tillbaka dit imorgon. 

Nu har jag iallafal kommit hem, har utegångsförbud mellan 5-7 idag haha lol... Funderar på att dra ut ändå, yolo ingen är hemma ändå. Får se hur jag gör ! Måste plugga lite osv, har prov imorgon. 

Mot PRAO:n!

Nu åker jag iväg & PRAO:ar på mammas jobb! Efter skolan ska jag träffa Johanna i stan & kolla på kläder till tävlingen. Så jävla taggad på att bli grym nu! Härifrån kan jag bara gå framåt! Får se om jag drar på friträningen ikväll, annars ska jag bara plugga till SO provet jag ska göra imorgon.


ny profilbild på fb höhööh

Sån jävla lyckad helg

Helgen har varit riktigt bra! Bra stämning, bra folk, bra musik, bra placeringar, bra resultat, allt har bara varit jävligt bra! Är såå nöjd. Kom 7:a i grupp & 1:a i par! :) Nu är det bara att tagga till nästa tävling som är om 27 dagar! Det är även en nästa lördag, ska åka dit men inte tävla dock! Ska bli kul att få se alla andra tävla iallafall.. :)

Juste, nu har jag och Johanna gått upp i en ny rank på tävlingen, vilket betyder dräkter, nytt smink och massa sånt! fyfan vad grymt!

Fyfan vilken lycka!

IMORGON ÄR JAG EN VINNARE! eller nåt

tänkte bara uppdatera och säga att jag är hemma hos Fanny och vi har de riktigt jävla toppen! Nu ska vi dricka lite te och bara tagga, imorgon blir de full rulle! Puss

:(



Pusselbiten föll på plats

Är trött, ska snart gå och lägga mig. Imorgon efter skolan ska jag träffa Sean, sen hem till Fanny där jag och tjejerna ska sova över. Kommer bli grymt! Åh, så jävla taggad till på lördag!

damn all these beautiful girls

Har precis kommit hem ifrån skolan. Ska ut med Alexandra nu. Puss

Are you ready for this?




Nu är det bara 2 jävla dagar kvar till tävlingen och jag är så taggad man kan bli. Kommer fortfarande ihåg när bilden togs, hur vi snackade om att ha grupp och bara var så jävla taggade. Lycka! Om 2 dagar kommer vi stå där i Jakobsberg, med en hel koregrafi och bara kötta allt vi har! Ska bli så grymt. Nu kör vi

För övrigt är livet perfa, har sovmorgon idag så klagar inte. Elsa och Alex har dock redan dragit till skolan så känner mig lite ensam här haha. Bor ju hos Elsa för er som inte visste det så yes.

I just want to talk to you all the time


fucking geee miiigg ååååhhh redo o döda för de där asså. 

Bilder från dom senaste dagarna


Ååh, älska livet asså! Känner att allt börjar gå med min väg nu, hihi. 
Ska äta lite mellis osv nu och sen drar jag iväg på dans! Ikväll blir det plugg, plugg, plugg.

The past


bajtade bilderna från elsas blogg... haha ett år sen, skitsöta!

Är i skolan. Har det bra. Vi ses sen. Hejdå.

efter skolan har jag dans, awesome bröder!!!!

Hihi

Sitter på tunnelbanan påväg till dansen, var i Tc och köpte ett par jeans med Alex & Elsa, så nu kommer jag komma lite sent men yolo... Är iaf framme typ snart, efter dansen ska jag direkt hem & plugga, prioritet 1.

Imorgon:

Skola, hem direkt och plugga inför andra delen av provet, dans 5-8, hem, äta, plugga och sova. Stressigt men livet är bra ändå, älskar att ha mycket att göra & jag fungerar ändå bra under press. Isn't that what makes life worth living? :)

I'm not weird, I am limited edition

Påväg hem nu från dansen, var tvungen att dra lite tidigare eftersom att jag har ett stort matteprov imorgon. Usch är så nervös! Nu ska jag iallafall hem, äta, och sen råplugga.

Dagen var ändå rätt Chill, orientering, direkt hem och plugga, sen kom Corinne & Ingeborg och strax därefter även Lara, Sabina, Bella, Samantha och Elsa. Vi körde Singstar o massa haha skitkul!

Isn't ironic when you realized people always change easily, but the love towards a person can't be changed so suddenly.

Kom precis hem, har haft orientering i skolan! Gick skitbra, jobbade med Olivia & Jennifer, vi tog alla utom en och ska nog få A! :) De går bra nu känner jag.

Ska plugga hela eftermiddagen och sen har jag dans 7-9 ikväll. Bara några dagar kvar till tävlingen! Tagga, tagga, tagga..