Allow me to reintroduce myself

Heeejsan! Nu har då 6 dagar gått på jobbet, känns som jag vart där i typ flera veckor. Iaf så har det gått bra, fjäskar för min chef som fan höhö & det är roligt. Bra folk som jobbar där osv! 
Annars händer inte så mycket, igår plockade jag upp Magda i södra station och vi drog hem till Hampus där det var lite folk typ. Lite konstig stämning så vi tagga vidare hem till Kalle (LOL) & där va även Ville och några fler, lärde känna 2 skitschyssta brudar så de va nice!! Runt halv 1 drog vi tillbaka till söder, hem till Filip där det hade varit fest, Lara och Corinne var också där så mys att träffa dom, men alla va tvugna att tagga efter en stund vilket va synd!! 
 

Pengar rullar

Kirrat ännu ett sommarjobb, från och med i morgon kommer jag jobba på Skansen resterande Juni samt hela Juli fram tills mitt andra sommarjobb. Såå glad och förväntansfull över vad jag ska göra med pengarna jag tjänar. Vi får se helt enkelt, skönt att ha någon man känner som jobbar där också så man inte är helt ensam! 

Sitter iaf just nu och väntar på att få äta middag. Inte ätit någonting idag så är dödshungrig. Enda jag gjort idag var att åka till Skansen och fylla på massa papper. Igår var jag med Denise och Julia på en hemmafest nära stuvsta, dom sov sedan hos mig och vi åt massvis med mat när vi kom hem samt hade deeptalk på kvällen, cozy! 
 

Första doppet

Inte uppdaterat alls på länge, mina rutiner har helt försvunnit vilket inte alls är bra men något jag ska försöka lösa. Tommorow is another day som sagt! Men iaf, sov drygt 3 timmar inatt så är dödstrött. Vet inte ens varför jag orkade sätta på datorn men kände att jag behövde skriva lite här. Så nu får ni kika på lite bilder ifrån mitt första dopp iår med Elsa. För övrigt var vi med Alex, Olivia, Henke, Elliot & Linus men de badade inte. Detta var drygt en vecka sen. 
Annars så rullar livet på, var på en hemmafest igår hos Jossan, de va väldigt roligt och resulterade i ingen sömn. Sov självklart över där som den inbjudaren jag är. men aa natti
 
 
 

Blir så jävla trött på dig

Är just nu bara så sjukt besviken. Blir så himla trött på de, efter alla dessa år vägrar du ändra dig ett dugg och du är exakt lika oansvarig nu som då. Du kan verkligen inte ta ansvar för någonting. Ibland vill jag verkligen bara säga upp kontakten med dig för du gör mitt liv till ett totalt helvete ibland. Så jävla egocentrerad och jag vet inte vad. Usch. Nej är så trött på dig, det enda du gör i mitt liv är att trycka ner mig. Du kan aldrig inse att du har fel och du skyller allting på andra. 
 
Asså nej fyfan

Inte riktigt min dag

Den här dagen har sugit därför att 
  • Jag är förskyld
  • Jag hade värsta missförstånden med Dessi & Julia, så slutade upp i hornstull helt ensam
  • Det spöregnade som fan så hela mitt hår/smink förstördes
  • Min mobils högtalare och ljud gick sönder
  • Jag träffade på en person som jag definitivt inte vill träffa överhuvudtaget alls
  • Ingen ville träffa mig
  • Missade mitt tåg med några meter så fick vänta 20 min på de
  • När jag väl kommer hem märker jag att min spegel spruckit
  • Fick seriösa självmordstankar
  • Degade hemma i 3 timmar hostandes och frysandes
  • Samma sek som jag tog bort sminket fick jag ett sms från Henk att träffa han och några... PRECIS när jag gjort mig i ordning för läggdags.
  • Det var den fredagen, skitkul. Verkligen. Skitkul. 

Saknar detta


Saknar att tävla, saknar dansen överhuvudtaget.. Spänningen innan man går in på dansgolvet, nervositeten när man väntar på prisutdelningen, lyckan när dom ropar upp ens nummer, alla hårda fyspass, ja allt!! 
Dansterminen i höst kommer bli bästa någonsin, är så taggad på att kötta mig upp i rankarna. Åh
 

Lite update

Dåså, kan börja med att säga att jag nu gått ut grundskolan vilket känns helt sjukt. Är jättenervös över framtiden, men det kommer nog gå bra! 
Kvällen vi fick sommarlov firades på bland annat på skinnarviksberget, kristineberg och tanto. Det var mys att umgås en sista gång med fd skolkamrater! Igår var det jättetråkigt väder, hängde med Alex i stan och så, på kvällen tänkte jag va hemma men Elsa och Alex ringde ut mig i sista sekund. Vi drog till zinken och mötte Linus, Hugo, Henrik, Ceasar & några fler typ. Det var mys, vid halv 1 åkte vi hem till Elsa och jag sov där. Vi vaknade sent i morse, jättefult väder igen, kom hem nyss så nu har jag bara suttit hemma. Vi får se vad som händer ikväll, dag 2 av sommarlovet! ♥
 

Gotland

Klassresan var över förväntat, fyfan vilken klockren helg! Hade så himla roligt och resan lär bli ett minne för livet. Funderar helt seriöst på att tagga dit i sommar eller nästa sommar med ett gäng tjejkompisar, hade varit så kul!! 
Men helgen bidrog iaf med mycket solande, bad, glass, mat i mängder & allt möjligt. Åh vill tillbaka.
 

#MIA2006

 
 

Gårdagen

Lösenordskydda min blogg för att ha mer koll på vilka som läser, alla behöver faktiskt inte veta allting!
Iaf så var gårdagen rätt konstig. Hängde med killarna i min klass + Olivia, vi drog till ett ställe i Ängby där bara bromma/nacka barn var, vi chilla där en stund sen tagga vi tillbaks till söder, jag och Olivia hade panik, vi två drog hem till Jonathan, tänkte sova där, han hade fixat bäddsängar och allt, blev tillkallade hem mitt i natten såå det slutade inte så bra. Haha men tack alla som försökte hjälpa oss genom kvällen.. lol. 

Bal 2013

Alltså åh, så himla bra kväll! Kanske inte just själva händelsen men just att klä upp sig, sminka sig lite extra, fixa håret osv. Var så glad himla kvällen, TACK mina vänner för alla snälla ord och bara allt ni sagt. Har verkligen varit så jävla glad, mina vänner är dom bästa! ♥ Och tusen tack till Sofia, du e bäst i hela världen!! 
Lite synd bara att nu när jag tagit bort sminket vara same old ugly me. Nej men i gymnasiet ska jag börja fixa med håret och sminket mycket mer. :)
 
Iaf, middagen var så mysig och alla var fina och uppklädda. Efteråt drog jag, Jonathan, William, Olivia och Henke till Hornstull där vi mötte några från 9orna, vi drog till långholmen och hängde där en stund. Fick skjuts sedan hem vilket var mys! Var hemma vid 12 och nu sitter jag här. Nej fan, bra kväll!

Realod

Då var denna dag avklarad, imorgon ska jag möta Ellen, Ellen och Klara på eriksdalsbadet för att fota litt. Nice, funderar serri på att gå barbent bara för att bli lite brun, men ne har bestämt mig för att vänta till sommarlovet. Iaf så har jag ju min bal/niornas middag imorgon, ååh så stört taggad! Kommer verkligen bli jättekul! Vet inte om alla ska göra något efter balen men vi lär ju se..? 

Sorry darling

Look at all those things you do
Just to make that boy look at you
With your high-heeled boots and your tennis shoes
Baby you're pathetic

All the stupid things you say
Yet you always seem to get your way
Think it's cute the way you love to play
Just stop it's pathetic

You really think we haven't figured out
Attention's what you're all about
(It's cute, but honestly)
I'm not sympathetic
 

Råkade precis komma åt världens bästa låt, så klockren rakt igenom och beskriver så bra vad jag bara vill säga till alla bitches där ute!! Haha den spelas på replay här hemma :)

Söndag

Har bara varit hemma och hållt på med lite olika grejer idag. Fixat i rummet osv. Nästa vecka ser ut som följande:

Måndag Temadag i skolan, in till stan med mamma och fixa bankkort till sommaren!
Tisdag Temadag i skolan, hem till sofia och fixa inför niornas middag!! Love her so much och så glad att hon ställer upp <3
Onsdag Temadag i skolan, i dunno ???
Torsdag Ledig, åka till elsas tävling och kolla (?)))?)?)?)?)?
Fredag Till gotland med klassen! ♥

Bra vecka helt enkelt, INGET plugg som helst alls!!! Betygen är redan satta. Så nice. Idag var första söndagen på länge som jag inte tänkte på skolan alls. Soo happyy!

Last friday night

Gårdagen blev riktigt lyckad tillslut! Grattis Alex igen och hoppas du hade en bra födelsedag ♥ Mötte upp Alex, Elsa och Alice igår vid 6 tiden inne i stan, vi åt middag på Jensen innan vi taggade till kvällen! Slutade i skinnarviksberget där det var bra drag, bra start på sommaren helt enkelt och fick en massa tbt från förra sommaren! (Som kanske inte va så jättebra... Man trodde man festade på den tiden men de gjorde man ej. xD) iaf så sov jag hos Alex, imorse drog jag hem och sedan till stan för att leta bal-skor! Hittade ett par perfekta så är sjukt nöjd nu. Ååh, längtar! ♥ 
Kan inte förstå att balen är om typ 3 dagar! Och att det är 1a Juni idag! Längtar så mycket till gymnasiet, lämna söder och skapa en helt ny kompiskrets och bara få de så bra. Träffa mina vänner dagligen osv. Åhh det kommer bli underbart. Helt klart bästa 3åren av ens liv :) Älskar bromma, saknar lägenheten vi hade där som fan! Men hoppet är inte över, vi kanske flyttar tillbaka i framtiden så småningom.. ;) 
Men men, det är långt kvar. Nu är jag redo för sommaren, åka utomlands, bli brun, bli snygg (asså srsly måste göra nåt åt mitt utseende). Ska verkligen ta tag i allt och bara göra mig fräsch, känns som att man går runt som en vandrande lodis nu för tiden för man helt enkelt inte orkar fixa sig.. hehe