vill bara lägga ner

Just nu vill jag bara lägga ner den här bloggen, eller åtminstone göra den privat... Känner att jag inte orkar dela med mig av mitt liv till människor längre hehe, typ därför jag slutat uppdatera både här och på instagram osv. Känns som att man bara får skit av att folk vet för mycket om än! Aja vi får se hur jag gör med det. 
Iaf så har jag påsklov just nu, vilket känns otroligt skönt. Dock har tiden gått jättefort, redan lördag???
 I torsdags var jag i dansskolan och lämnade av lite pengar osv för tävlingar, sedan åkte jag och Sofiachka till stan vilket var väldigt mysis. Kom hem senare än vad jag borde ha gjort och somnade dirr. Fredag förmiddag spenderade jag framför Hollywood heights, samt hemma hos Jennifer som jag slagga hos. Vi hade det väldigt roligt och det var så behövligt med en tjejkväll bara. Nu sitter jag här hemma och gör inte mycket alls, ska snart träffa Alexis tror jag och vi lär väl spendera kvällen ihop! Vad vi ska göra vet jag inte riktigt än, fest eller tjejkväll lär de väl bli. Alltså är inte riktigt på festhumör längre, tröttnar lätt på saker och nu känner jag att jag bara vill spendera mycket tid här på söder med vänner och äta god mat osv. Är faktiskt lite mer hemma-tjej när jag tänker efter, plus vill verkligen utvila mig själv de här lovet. 
För övrigt har jag inte så mycket planer nu under lovet, på tisdag ska jag och min gruppis åka till en sömmerska och fixa lite med våra dräkter, vill även boka in en estlandresa med Alexis, samt friträna en massa. Ska även till flottsbro nån dag med honeybobo, kommer bli sååå kul!! 

Jo men tjena

Antar att jag är tillbaka igen. Under tiden som jag inte bloggat har jag hunnit skada ryggen, fått ett jack i pannan, haft loppis, bakat och ätit en massa olika sötsaker samt sovit en heeeeel del. Kan nog inte riktigt räkna ihop antalet timmar, men har seriöst sovit riktigt mycket. Jaja, här får ni lite bilder på me and my frieends! (Update from instagram)


Embrace your awesomeness

Ska dra iväg till dansskolan snart, idag har jag inte gjort så mycket, mådde dåligt vid 11 så åkte hem ifrån skolan. Fick iaf mer gjort hemma så det var värt det, ska iaf dit imorgon! Har ändå bara slappa lektioner så det är lugnt. Imorgon är det iaf fredag, ska bli så skööönt med helg!! 
Har inte så värst mycket planer för helgen, på fredag måste jag baka med Johanna eftersom vi ska ha loppis på lördag. Annars är jag heeelt friii. Eller har massor med inlämningar och läxor, men det är lugnt. 

Im all yours tonight

Tjena. Livet leker, har inget plugg utan istället möttes jag för första gången i mitt liv att det var åt andra hållet. Har haft så tråkigt att jag till och med pluggat för SKOJ skull... Man ba, who does that?! 
Iaf så har jag fått annat gjort också. Sitter i mitt nystädade rum, känns skönt. Blir alltid så mycket lugnare när mitt rum är städat. Annars då? Hade nationella i NO idag, första gången någonsin som det gått bra på ett NO prov... Fast iofs är nationella typ det lättaste proven..
Imorgon kommer bli en bra dag. Dels så har jag en relativt kort dag med endast 4 lektioner, på det så kommer ett nytt PLL avsnitt ut, jag får mina pengar så ska kika på bland annat en jacka jag velat ha och eventuellt beställa en sak, sedan har jag även dans imorgon! Life is pretty goood om man säger så. Men nu ska jag sova. Natti


 Åh, ge mig sommar

Ännu en vecka...

Nu är det söndag igen. Känns så sjukt hur fort tiden går. Idag har jag bara slappat hemma, hade dans från 5 och två timmar frammåt, sen åkte jag hem och åt god middag. Ska verkligen bara vila upp mig ikväll, känner att jag är så värd det efter den här oerhört stressiga veckan, som jag faktiskt har gråtit mig igenom... Sad but true. Är största crybabyn när jag är stressad, gråter för allt. Tar verkligen på krafterna. Men det var så värt det, känner mig bara så enormt taggad fast samtidigt inte men ändå jo. 
Lite förvirrad, nu ska jag sätta på en bra film och njuta av söndagen. Tänker inte ha ångest ikväll. Det får vänta till imorgon. 
För övrigt kommer veckan att bli rätt tråkig, på tisdag har jag nationella i biologi, sedan kommer jag bara hänga i skolan, hemma, på dansskolan och på gymmet. 

TÄVLING

Imorse åkte jag och Johanna till vallentuna och tävlade. Slutade med en förstaplats i både singel och grupp, fick även prick i båda vilket betyder att vi har en prick kvar till A-klass i grupp! Känns heeelt sjukt. Är iaf riktigt nöjd och glad över resultatet. 

Oh friday

Så att ni slipper sakna mig för mycket får ni lite bilder från veckan. Åh dansskolan, the best place to be.
För övrigt blev jag precis sugen på kladdkaka, så det är vad jag tänkte baka nuu. Haha wifey, nä driver.
Men iaf det + pll = KÄRLEK!!

Sovmorgon

Har seriöst inte haft någon tid alls och har inte ens suttit vid datorn sen i söndags så bloggen har fått ligga nere. Men nu när jag ändå börjar sent kan jag säga att jag lever osv. Har spenderat varje dag den här veckan i dansskolan samt hemma framför en massa plugg, igår var jag där mellan 5-9 innan jag åkte hem, då satt jag uppe fram till 12 för att försöka förstå mig på kinesiska gudar. Känner att jag har relativt bra koll nu så får hoppas på de bästa på provet idag! Vi hörs när stressen börjar avta, puss <3

Godnatt

Imorgon ska jag vakna skitidigt, sätta mig på ett tåg och åka till Uppsala tillsammans med Jennifer. Ska bli skönt att spendera tid med henne, vi har alltid så roligt tillsammans & allt är bara så bra :) Vi är hemma i Stockholm vid 5 tiden och då kommer jag befinna mig i dansskolan! Cozyyy monday

helgrym kväll

Mötte upp Josefine, Rebeckax2 och Jasmine i Sumpan. Vi tog buss hem till Hampus där det var hemmafest. Aspackat med folk och träffade på massor som jag kände sen innan så de va asgrymt. Trodde verkligen inte att festen skulle vara så "omtalad" eller vad man säger för det kom verkligen mångaa som man kände från helt andra håll. Men det var askul och skrattade himla mycket under kvällen. Skulle egentligen sova hos Hampus men Rebecka sa att jag kunde följa med i taxin med dom så det gjorde jag, dock var vi 5 pers så jag fick sitta på golvet hahahaha... Stackars chaffis!! När vi kom hem till Becka snackade vi en massa om kvällen och allt innan vi trängde ihop oss i sängen sidledes haha. Morgonen därpå åt vi massor, kollade på film och snackade.
Nu sitter jag hemma, ska snart åka iväg på dans & är nöjd över att helgen inte är över än. 

 

Friday friday

Befinner mig bänkad hemma hos Sofia. Vi har köpt hem lite gott som vi ska äta nu tillsammans med filmen One for the money! Asbra fredag, verkligen saknat att umgås med henne så känns så skönt att göra det och prata ikapp om allt som hänt osv. Btw så har jag ju långhelg, börjar inte förens på tisdag och då har jag ju ändå bara halvdag.
Imorgon vid 3 tiden ska jag iaf möta en tjej från min och Alex bloppis, på måndag ska jag och Jennifer till uppsala och på tisdag ska jag kaaanske besöka Bromma... Mer än så har jag inte planerat, vill träffa alexandra också!!♥
Puuuuuss 

Haha, så stört fula... buuut whoo cares 


Perfect day

Gud vilken bra dag det har varit! Vårkänslorna börjar komma så jag hade premiär i skolan med min jeansjacka, rätt kallt men såå värt det. Gick till tandläkaren och hade inga hål eller så, fick A på svenska nationella, lämnade tillbaka daniels hörlurar & gav jennifer pengar, kände att jag fick en massa gjort bara och jag va på bra humör.
Ska städa mitt rum nu och avsluta dagen med att träna pogram på dansskolan. Så-himla-bra-dag! 

Livet rullar


Vår känslorna börjar komma! Längtar tills jag kan börja använda mina converse plus jeansjacka på riktigt utan att behöva frysa... Är iallafall så trött så att jag knappt orkar hålla ögonen uppe, så därför ska jag göra det enda rätta och sova. Kroppen måste verkligen få vila nu... Så himla mycket i huvudet bara!
Imorgon måste jag städa mitt rum & på kvällen ska jag nog till dansskolan och öva pogram. Tävling om 9 dagar juu!

test typ

KÄRLEK

Är du kär? Typ inte
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? Kan ha hänt
Är du rädd för kärleken? mm

BADGIRL/BADBOY

Har du rökt? ne
Snusat? Ne

Däckat? nykter ja

Tycker du att det är coolt att supa? ne

Kysst en främling? nä fett oyolo :'(

Gjort ett sugmärke? hahahahhaha typ på en tjejkompis när jag va 11.... läskiga fasoner

Har haft oskyddat sex? 

Pussat en tjej? aa (PÅ DRIV)

Har du haft sex med mer än 20 Personer? nej
Gråtit inför mer än 10 personer? säkert är ett jävla crybaby :(

Smygit ut? haha säkert när jag va mindre

Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? nej

Sovit bredvid någon av samma kön? aa

Sovit brevid någon av motsatt kön? joo
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? typ inte

Gråtit dig till sömns? aa

Gråtit framför någon du älskar? aa

Vaknat av att du gråter? ja haha wtf

Skrikit ord som hora och slampa till någon? nej tror aldrig jag sagt ordet hora irl haha, är inte ens sån person som slänger ut sig sånt hehe

Slagit någon på skoj? Ja 

Blivit slagen på skoj? aa

Varit på sol semestermm

Badat i havet? dah

Har haft snöbollskrig? aa

Inte sovit på en hel natt? Ja lol

Varit på sjukhuset? säkert nångång

Sovit i över 12 timmar? japp

Sett en film mer än 10 ggr? tror inte

Varit ute en hel natt? mm

Bråkat med en vän? ja

UTSEENDE

Hur lång är du? 161,8

Ögonfärg? vet inte azå

Hårfärg? brunt

Stil? ica maxis nya kollektion duger

Är du nöjd med ditt utseende? typ inte eller jag vene 

Är du mogen? haha...
 

FRITID

Du har varit på läger? japp
Du kör handboll/basket? Ne

Du kör fotboll/innebandy? ne

Du är ofta med kompisar? aa

 

DU TYCKER OM ATT…

Kramas? <333

Kyssas? <33333333333

Prata? <33333333333333333

Sova? <333333333333333333333

Gå upp tidigt? blä

Lyssna på musik? Aa

Vara ensam? ibland. faktiskt

Att vara kär? beror på vem

Vara i skolan? för de mesta ja

Kolla på film? aa

 

HYGIEN

Hur ofta duschar du? håret tvättar jag var 3dje dag helst så sällan som möjligt, kroppen typ varje dag

Använder du deo? ja haha

Brukar du borsta tänderna varje dag? japp

Använder du parfym? mm

 

DU FÖREDRAR

Cola/Fanta? cola

Tv/Data? Data

Blå/Rosa? blå

 

FRÅGOR

Vad tycker du om kärlek? de e väl nice

När kramade du någon sist? Idag

Saknar du någon speciell person? typ inte

Har du svårt för att bli kär? asså jag får för mig att jag gillar folk men när jag tänker efter så ba ne

När kysste/hånglade du med någon sist? lol gråter :'(

Är du singel? mm
När fick du senast en komplimang? Typ idag eller vene om jag ska ta de possitivt

 

HAR DU NÅGONSIN…

Varit medvetslös: ne

Hånglat med nån riktigt ful: ne

Hånglat med fler än 50 pers: ne

Gjort något riktigt dumt: Haha a

Gjort något du verkligen ångrar: mm

Varit nykter på någon nyårsafton: ja

Åkt ambulans: tror inte

Gjort nåt olagligt: laddat ner

Skämts över dina föräldrar: JA!!

Sagt jag älskar dig och menat det: JA!

Tagit droger: aldrig

Vad hatar du verkligen: stela människor

Har du varit kär i någon du inte haft chans på: jao

Är du ensam nu: Ja

Vill du gifta dig: JA

Vill du ha barn: aa

 

SENASTE PERSONEN SOM…

Sov i din säng: dess och julia

Såg dig gråta: vene

Fick dig att gråta: vene de va längesen kommer ej ihåg

Smsade dig senast: orkar inte checka

Kramade dig: mamma awie

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG

Gråtit: Nej! 

Kramat någon: Ja

Pussat någon: Nej

Köpt någonting: Ja

Sjungit: Ja

Saknat någon: nej

 

HAR JAG?

Digitalkamera: Ja

Telefon på rummet: Nooooo

Egen dator: aa

Könssjukdom: nej

Bra kompisar: Yes!!!

Tar du receptbelagda mediciner: nej

Stolt fattiglapp

Diones väska:
Min väska:


Haha, fml.

Plugg, plugg, plugg

Har en himla massa just nu. Får seriöst ångest. Måste börja planera in saker mer för känner verkligen inte att jag hinner med allt. Imorgon ska jag iaf ha nationella muntligt i matte, på eftermiddagen ska vi ha isvak med klassen & tror jag hinner med ett spinningpass på kvällen... Nu ska jag fortsätta med att skriva om bostaden, puss

I lose myself tonight

Då börjar skolan igen då, har egentligen ingen lust att dra dit men finns inte så mycket man kan göra åt det... Grymt har lovet iaf varit. Hejdå♥


Lite prat bara

Nu känner jag mig sisådär återställd ifrån vemdalen. Igår åkte jag till Jakobsberg och mötte upp mina tjejer, vi chillade där hemma hos en kompis men vid 1-tiden kände jag att det räckte så jag drog mig hemmåt. Vet inte riktigt varför men kände mig bara oerhört konstig typ, illamående. 
Nu har jag rensat ur all packning & städat rummet, ska plugga lite på eftermiddagen innan jag runt 4-tiden drar mig mot dansskolan för ett fyspass. Om mindre än 2 veckor ska jag tävla årets första tävling och känner mig inte ett dugg redo! Är rätt nervös också, har ju gått upp i Ungdom klassen nu... Annars så kommer inte den här månaden bjuda på så mycket annat. Massa plugg, prov och nationella, en tävling samt en efterlängtad resa till Estland tillsammans med Alexandra.♥

2 mars 2013

När jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen. Nu sitter jag här och läser igenom alla miljoner bloggar och inlägg som jag missat medan jag varit helt off ifrån media-världen eller vad man nu ska kalla det. Ska börja sminka mig & sedan dra mig mot gröna linjen där jag ska träffa mina saknade tjejer. Hihihihihihihihi. 
Imorgon har jag en massa måsten, plugga, träna och allt sådant. Men ikväll tänker jag bara stänga av allt. Sista dagen av lovet och jag är väldigt, väldigt glad. Allt går som det ska och livet är på topp. Shit tror inte det blir bättre än såhär. Peace out

yeah im swag watcha gonna do about it??!??

#VEMDALEN2013

Har haft (utan att överdriva) så jävla roligt och kommer komma ihåg den här resan ett långt tag framöver. Ååh lyckorus. Blivit så mycket bättre på att åka skidor och har verkligen haft så himla roligt med min kära paris♥
För övrigt åkte jag dit tillsammans med Johanna, hennes pappa, Erik och Christian. Fyra ungdomar och en vuxen, haha så ostabilt det kan bli! Vi var nog väldigt jobbiga, men roligt hade vi iaf.

Självklart så har vi överdoserat med musik och sjungit i höga, väldigt ostämda toner 24/7. Men bättre än så kan det faktiskt inte bli. 
Skulle ärligt talat bara vilja packa om väskan, ta första bilen tillbaka till vemdalen och stanna där en vecka där. But well, life goes on I guess... :(