Hejdå för ett tag

Nu ligger jag i sängen och ska precis gå och lägga mig. Imorgon åker jag till skolan och efter lunch springer jag snabbt hem, hämtar sakerna och sen ska jag åka till Kalmar med tjejerna! Kommer bli så roligt, älskar verkligen att tävla och det ska bli roligt att åka iväg långt. Verkligen så mysigt!! Exalteraad! Försöker även att inte sätta press på mig själv angående tävlings resultaten, har verkligen ingen aning om hur det kommer gå så ska inte tänka för mycket på det, bara dit och ha kul. 
Kommer iaf hem lördag natt skulle jag nog säga, och på söndagen har jag myycket plugg att gå igenom samt skriva på en grej, får verkligen inte glömma det!! Har även fys på schemat. På måndag förmiddag måste jag fixa en grej hoho nervös, sen skola och på eftermiddagen ska jag också göra en annan hemlig grej hahahahah såå stelt kan inte ens säga, bara Mirjam som vet... hahahhahahaha omg. <333 Iaf så på tisdag ska jag troligtvis gymma med mirre ifall hon kan på förmiddagen, sen har jag no plans bara de att på tisdag ska jag vara en tjej som har tävlat, fixat en grej, fått en annan grej, och inte har en massa plugg!! Srsly MÅSTE sluta skjuta ifrån saker. Bara ta tag i det! ♥
 
Fyller även år snart men är faktiskt inte så taggad iår vet inte varför riktigt. Får knappt tag på mina bröder så vet inte ens om vi ska fira eller nåt vilket är synd. Kanske lite för privat att skriva här men är ganska depp över det helt ärligt, längesen hela familjen var samlad. Gillar för det mesta inte att ta upp såna saker på bloggen men ibland behövs det att få prata ut med någon eller åtminstone skriva av sig. Jajaaa..♥

Måndag igen

Sitter i skolan som vanligt just nu och är hungrig. Måndag igen och ännu en vecka, en vecka jag ser fram emot rejält!!! 
Tänkte bara nämna helgen lite kort då jag faktiskt har haft riktigt roligt. I fredags kom Alexandra hem till mig och vi satt och snacka med Isabella i säkert flera timmar om allt möjligt, sen bestämde vi oss för att dra på bio med Filip och Laurenze. Vi såg skräckisen you're next, fan va läskig den var!! Gillar egentligen inte skräckfilmer så förstod inte hur jag kunde våga se den haha. Sov iaf hos Alexandra efter. 
I lördags hade jag dans på morgonen och på kvällen drog jag och Alexandra och mötte Denise och Julia i Islandstorget där vi drog på en fest. Det var såå roligt att träffa allt gammalt bromma folk från förut, gud vad jag saknat alla!!! Det var även roligt att lära känna nya människor och kvällen blev så lyckad♥
I söndags gjorde jag ingenting speciellt, var hemma runt halv 4 på natten så vaknade typ 1 & drog till dansen runt halv 5 så fick väl inte så mycket gjort innan.
 
Men men, lyckad helg vart de iaf! 

Bild från london

 
Ååh mysigt. Nu är det iaf torsdag och jag sitter i skolan, borde arbeta men finner ingen ork. I helgen är planerna iaf att se the hunger games och kanske titta förbi gymnasiemässan, dans på lördag morgon och söndag kväll också. Annars typ träffa kompisar, kanske dra ut på kvällen vi får se hur det blir! Nästa fredag drar jag ju till Kalmar och är borta hela helgen så blir ju min sista lediga helg på ett tag då de är NM helgen efter osv... Men efter de fyller jag ju år & har ju en del planer för fredag den 13onde så hoppas verkligen de blir av för då skulle de bli sjukt roligt. Håller ju på att kolla efter en del lokaler redan nu... Tiden går så sjukt fort!! Snart december liksom. Och sen är de ju ett helt nytt år ooherre. 2013 har verkligen bidragit med en hel del förändringar. 
 

@@Hermods

Tänkte skriva ett kort inlägg om min skola bara för att jag vill typ. 
 
Helt ärligt så var jag väl inte helnöjd över min skola från början. Eller det gick väldigt mycket i berg-och-dalbana. Minns att första veckorna älskade jag det och allt kändes perfekt, sen började man gå in i vardagen och ha de mer som en rutin och det var väl då jag kände lite, varför är inte endorfinerna kvar??
Trivdes ju men var väl inte lika överhypad. 
Men nu känns iaf allting myycket bättre. Trivs i min klass trots att de hade nog varit roligare med lite fler killar, studierna är i ett bra tempo tycker jag fast lite mycket ibland. Älskar halvdagar och matkortet. 
Vår skola innehåller ju 2 olika byggnader och snart så ska båda sättas ihop så det ska bli spännande. Då kommer det ju komma in massa nytt folk så det ska bli kul.
Rekommenderar iaf hermods starkt speciellt nu när skolorna sätts ihop för de va lite tråkigt innan att inte se alla i skolan. Har även börjat lära känna flera i de andra klasserna vilket är roligt. 
Lite random inlägg kanske men Mirre tyckte jag borde göra de.

Överhuvudtaget är jag väligt glad just nu. Det går bra i skolan (fick B på matteprovet fick jag reda på igår, wooho), dansen går också bra och känner att jag utvecklats mycket nu på sistone tack vare Johanna & olivia haha. London var så fint och mysigt så livet i allmänhet känns så bra. Älskar mina kompisar och det känns roligt att ha utvidgat den sociala kretsen nu på sistone. Lite tråkigt att förlora kompisar från typ bromma som jag umgicks med mycket men hoppas att vi hittar tillbaka till varandra. Annars så är allt roligt, umgås med olivia och hennes klass och alla är så snälla. Hon har även brutit benet nu så igår när jag träffa henne + mårten & max så halta hon runt överallt.... 
 
Vet inte men var bara tvungen att skriva av mig. Kommer börja skriva mycket långa texter om typ allt som jag kommer att tänka på just därför att jag kan. Livet är något fint som man ska ta vara på & inte slösa en enda sekund. Tiden går så fort och snart har halva 1an gått, lite ångest över att gå ut gymnasiet för har typ ingen aning om vad jag vill bli. Vill åka utomlands, bo i en liten studentlägenhet med typ alex eller olli och plugga på collage eller liknande. Vill gå ut med högsta betyg, vill skaffa pengar, åh vill så mycket så nu ska jag gå och göra nåt åt de hejdå

Loondooon

Heeej, nu har jag kommit hem från London. Eller har egentligen varit hemma sen i söndags men inte tänkt på att blogga förän nu.
 
Anyway, LONDON VAR AMAZING! Helt seriöst, jag är förälskad i staden. Det var nog roligaste helgen iår, fyfan vad roligt det var alltså!!!! Gå runt med min bästavän samt Emma och prata girltalk hela tiden, öva på engelskan, äta ute, shoppa på så sjukt fina affärer och komma hem med typ en ny garderob, klubba på kvällarna och lära känna engelskmän!!! Har levt drömmen dessa dagar och allt var verkligen perfect. Känner att jag kom så nära tjejerna och på ett sätt hittade jag faktiskt mig själv litegrann. Fick mer en inblick om vad jag ville göra i framtiden och jag fick en sån himla boost på livet. Är så lycklig just nu och london känslorna håller verkligen i sig. åh♥
 
Nån kan säkert tycka att jag överdriver men det går nog faktiskt inte att beskriva föräns man varit där själv. Och även när man varit där går det nog inte att förstå hur just min upplevelse var, det kändes så moget på nåt sätt då vi 3 åkte runt överallt själva, klädde upp oss i stan, flörtade och pratade med fina killar & blev bjudna lite varstans. Människor man träffade på helt random places som på tåget osv och började snacka, folk som kom fram och när man träffade på andra svenskar.

En sak vet jag iaf och det var inte sista gången vi åker till London.. Jag och Alex vill ju åka tillbaka redan i jul men vi får se hur det blir med det. Annars är det bestämt att åka i vår-sommar och biljetter ska bokas snarast. 

Har rätt mycket planerat till sommaren and can't wait to make it trueee. 
 

Uppe i varv

Har haft lite problem med att sova på sistone. Har så mycket att göra så kommer i säng sent. :/ Var ju så duktig i våras och la mig tidigt, måste verkligen bli bättre!! 
Anyway, imorgon efter skolan ska jag köpa ett par hörlurar inför resan. Sedan ska jag möta min bror och vi ska göra en greej. Sen har jag massa plugg som väntar, ska bli såå skönt att få allt gjort för att sen bara kunna fokusera på ledigheten! Så exalterad!!! 
 
Reminder to myself: Lägg dig tidigt imorgon, inte värt att vara helt seg när du ska resa... 
 
Aja nu återstår iaf den eviga frågan... Sova eller ännu ett avsnitt av gossip girl?
Hehe. I think you can guess the answer..
Ciao

@ I skolan

Är för tillfället i skolan och är väääldigt seg idag. Bara sovit 4 timmar inatt så de är väl därför :/ Aja, slutar iaf 12 idag så sen ska vi äta några i klassen och sen ska jag nog träffa min bror. Har inget intressant att berätta riktigt, livet flyter på som vanligt. Om 2 dagar åker jag till London och det ska bli såå roligt. Komma bort från allt ett tag och slappna av. Efteråt är det ju bara 5 veckor kvar till jullov!! Så det här året är snart slut... Lite läskigt men aja. Är astaggad iaf på allt! pUSS

Öhm lite frågor

Är du i ett förhållande? Nej

När går gränsen vid otrohet? För mig är det väl när man ser på en annan person som mer än en "vän". Och rent fysiskt så vid en kyss.

Är du romantisk? Jo, har för mig de iaf

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon jag kan ha roligt med & som gillar mig för den jag är :)

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Aldrig haft ett seriöst förhållande så vet inte riktigt.. 

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man kan ha roligt och lita på varandra, inte liksom bara de fysiska

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Japp

Har du lekt med någons känslor? Nej

Hur många har du varit ihop med? Har haft 2 förhållanden men ingen av dom var särskilt seriöst tyvärr:/

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Runt 3 månader

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Vet faktiskt inte, just nu ett förhållande tror jag

Är du en bra flickvän? Det hoppas jag

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Öh ingen aning faktiskt, runt 20-22??

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nä

Hatar du ditt ex? Nej, vi är vänner och går i samma skolaxD

När du vill ha någon, vad gör du? Försöker ta kontakt, är inte så flörtig dock... Så blir oftast sedd som en kompis typ haha.

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Göra slut tror jag tyvärr:(

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja :)

Vill du ha barn? Vill helst ha 2

Blir du lätt kär? Blir lätt intresserad men har nog aldrig varit kär

Vad faller du för? Leendet och utrstrålningen

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Inte så viktigt

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Har inga åsikter, man får väl göra vad man känner för. Personligen tror jag nog inte jag skulle göra det, men vem vet

Countdown

9 dagar kvar till london!
26 dagar kvar till Kalmar tävlingen!
33 Dagar kvar till NM
37 dagar kvar till min födelsedag
39 dagar kvar till fredag den 13onde (som kommer bli gryym;-))
50 dagar kvar till julafton
57 dagar kvar till nyår
 
 
 

Mitt hööstlov

Jäklar vad jobbigt allting blir när man knappt har tid för någonting. Tiden går så fort så de gäller verkligen att hålla reda på allt. Iaf så tänkte jag bara svänga förbi här, hade höstlov förra veckan och det var awesome. Kommer inte ihåg allt jag gjort men har hängt mycket med Olivia, i torsdags var vi på bio med ett gäng tjejer från hennes klass vilket var mysigt, i fredags drog jag, Olivia och Anastasija på en hemmafest i Nacka, kvällen blev väldigt bra och lyckad!! I lördags så kom Alex över och vi kollade på film, myste och snackade mycket gossip samt snackade med Ollibolli i telefon. 
 
Idag efter skolan drog jag och Mirjam till stadium och jag köpte lite träningskläder, sin gick jag hem och åt, drog till dansen osv. Imorgon har jag pluggdag och ska försöka få gjort en massa. På onsdag ska allan följa med mig till bromma gymnasium, får se hur de går med det, på kvällen har jag dans också. På torsdag ska jag och Sofia göra en väääldigt rooolig sak, hoppas det går bra!!
 
BTW!!! Nästa onsdag åker jag Alex, Emma och Alex mamma till london!! Ska bli sjukt roligt eftersom jag inte varit där sedan jag var pytteliten! Åh, ska shoppa en massa och bara ha det bra. Kommer bli så kuuul!
 
Har rätt mycket planerat just nu, planer med kompisar osv. Ska börja lämna in mitt CV på lite olika ställen också, få jobb så jag kan uppfylla dessa planeringar ocksåå.