onsdag 25 september

Idag var jag i skolan, slutade 5 och mötte då upp mamma för en fika. Vi satte oss på cofé by george, det var så himla mysigt! Var iaf tvungen att springa till dansen efteråt. Sista träningen med Niklas och Jennifer innan dom åker iväg till USA!! :( Det vart en väldigt sorglig lektion iaf med mycket kramar. 
Kom hem vid 9 och sen det har bara timmarna flygit fram. Nu är klockan 11, jag har prov imorgon och panik(!!). Dessutom en inlämning som ska lämnas in inom en timme haha, måste nog sätta igång nu så vi hörs...

Bekännelser

  • Tänkte börja satsa mer på bloggen nu. Blivit så sugen eftersom jag läser så många & de är roligt att kolla tillbaka och ha saker att minnas. 

  • Jag har blivit sjukt besatt av horoskop, vilket är rätt jobbigt eftersom jag lätt kan göra beslut utefter de...

  • Jag sitter typ väldigt ofta och kollar recensioner på massa gymnasium, gymnasium jag inte ens vill söka till. Vet inte varför jag gör de, men blir så nyfiken. Kan typ drömma om att jag går i den skolan och hur de skulle blivit då 

  • Förra året ville jag verkligen börja bromma, vart så himla ledsen när jag inte kom in men sen gick det över när jag börja hermods... Det börjar dock komma tillbaka lite nu :(

  • 5 oktober ska jag tävla min första singel disco tävling den här terminen! Iiih tagga!

  • Jag har inte varit intresserad av nån sen typ december förra året... Alltså fatta va länge haha

  • Det är så himla kallt ute!!!! Minns inte att det var så kallt förra året?
 
 
 
 
 
 

Nothing lasts forever, so let's dance tonight

Heejsan. Tävlade ju som sagt i helgen och resultat mässigt gick det dåligt, men vår tränare sa att vi ändå skulle känna oss nöjda eftersom det var vår första A-klass tävling samt att vi knappt har haft koregrafin så länge. :)
Men det är bara att tagga om, om ca 12 dagar börjar nästa tävling och då ska jag endast tävla i Singel i nya klassen! Späännande :)
 

wie

 

2 dagar kvar (!!!)

Kan inte förstå att vi ska tävla vår första a-klass tävling om bara 2 dagar!! Shit vad jag är nervös. Har iaf dansat både igår & idag så har inte hunnit med så mycket annat. Försov mig från skolan idag (hur fan lyckas jag egentligen??), lite synd eftersom de tydligen börjat en ny osv så ville träffa personen. För övrigt är jag jätteglad!!!! Gjorde en sjukt bra sak häromdagen, så känner mig positivt laddad på livet och nu får vi bara se att det blir av. Känns riktigt kul isf. :D Men ja, livet rullar på. Efter dansen mötte jag Alex i stuvsta och vi gick runt här och hade lite tjejsnack. Men ska typ sova nu, vill inte försova mig imorn hahahha.... Sofia sover nog här imorgon till tävlingen och förhoppningsvis följer alexandra med oss och kollar! 
Ska ta varje dag som den kommer, nästa fredag ska vi ha grillning med min fina grupp så de kommer bli jättekul! 

Stress och träningsvärk

Inte skrivit så mycket på ett tag så tänkte bara kika in lite. I lördags kom Alex hem till mig och vi drog och träffa Filip, Vadde, Alex och Ludde typ. Det var mysigt och vi gick runt på söder osv och chilla typ. På söndagen sov jag ut sen drog jag och träffa Olivia som kom och kolla på min dans. Det var coozy, efteråt följde jag med henne till södra station där hon lämnade av mig. 
 
Annars har jag bara tränat den här veckan, har så sjukt mycket träningsvärk!! Ska ju tävla på lördag så vi tränar mycket nu för att preppa. Är sjukt nervös! Har typ fått nackspärr på höger sida också.. Idag firade vi även min mamma som på hennes 50 års dag, älskar dig mami! Tiden går fan fort. Det var mysigt och vi åt middag på gondolen med Sofia och hennes mamma. <3

Nu är jag heeeelt slut, måste göra något åt mina spänningar i kroppen. gah
Imorgon har jag daaans, på torsdag också och på fredag ska jag ha den ultimata vilo dagen för att tagga upp inför lördag. Tävlingen är i vallentuna för er som vill komma och kolla. 
 

<3

 

testing

Fredagen den 13onde

Tycker ändå fredagen blev lyckad och mysig, så kul att va med vännerna ibland och har så kul med mina kompisar. :)) Vi drog iaf till Vita berget (Jag, Mirjam, Olivia, Vadde och Alex) och var där en stund där värmdö hade nåt utekrök typ, mötte Mårten och Max osv, sen drog vi till ett ute krök i Täby C. Jag och Mirjam hittade cyklar så vi cyklade dit hahahahah, fast dom blev baxade sen lol. Men det var mys fast blev lite jobbigt när vi kom tillbaka in till stan. Slutade upp med att jag, Olivia, Vadde och Sebbe satt på donken på söder och chillade där, sen drog vi till city terminalen och tog 05 tåget hem till mig. Satt med dom på stationen till klockan 6 sen lämnade jag av dom på tåget och gick hem och sov bara för att vakna 2 timmar senare och dra till jobbet. YOLO!!
 
Men tyckte det blev bra. Är bara såååå trött!! Iaf så sitter jag och väntar på att Alex ska komma hit, vi ska fixa oss tillsammans sen dra uuut. Får se vart kvällen tar oss. Vill egentligen bara ha en chillkväll med glass och mys men vem minns det om 5 år...
 
 
 

Holy grail

And baby, it's amazing I'm in this maze with you
I just can't crack your code
One day you screaming you love me loud
The next day you're so cold
One day you're here, one day you're there, one day you care
You're so unfair
 
 

Fredagen den 13 onde (!!!!!!)

Idag är då fredagen den 13onde, omg taggaaaa!!!!#"#!2412414 Nej driver är fan rädd men de ska bli riktigt kul!
Igår var jag med Olivia, Miranda och Mirjam efter skolan. Vi gick runt på NK och i stan och letade efter lite grejer. Hittade en jättefin jacka som jag eventuellt ska köpa, men inte riktigt bestämt ännu. Iaf så var det mysigt, har börjat hänga mycket med Olivia och trivs med henne. Iaf så drog alla hem och då åkte jag och Olivia till söder och hon följde med mig till tåget. Konstigt att gå omkring på söder, är ju aldrig där längre så de känns väldigt ovant. Vet förresten inte vart jag håller hus nånstans längre. Inte i Bromma iaf, typ i stuvsta, eller i stan. Har börjat hänga mycket i stan. Eller möjligtvis på kristineberg haha. 

Meeeen anyway, idag ska jag och Olivia möta lite olika människor bla Mårten, Sebbe och dom samt Alex och Vadde. Vi får se vad vi hittar på, fick lust att gå på grönan men de kommer dom andra inte vilja. Eventuellt ska vi på en fest i Täby. Får se om vi drar till Brommas inspark också. ♥
Känns skönt att saker börjat ordna sig, känner ju alltid ett behov av att vara överallt samtidigt. Vill aldrig missa någonting. Så känns skönt att jag börjar lära mig att bara ta ett djupt andetag och släppa taget om saker. Jag MÅSTE lära mig att man inte kan få allt. Men kompromissar bra med mig själv, so proud!!! 

So sorry för alla oklara inlägg, men blir så när man inte bloggar på ett tag och vill få ner alla sina tankar nånstans haha

Oklar tjej

Hatar att jag alltid ska vara så oklar med allting. Har så himla svårt för att bestämma mig för saker, så när de gäller att ta "svåra" beslut ändrar jag mig säkert minst 100 gånger om dagen. Så igår satt jag och funderade länge på hur jag ville göra, bara med allt. Har bestämt mig för att gå kvar Hermods och eventuellt sätta mig på reserv på Bromma. Varit lite fram och tillbaka men nu känner jag mig säker. Hur som helst är tisdagar och torsdagar östra real dagar, då jag äter lunch där och träffar mina kompizar. Haha, började redan igår och det var mysigt. Känns bra att mina vänner är här för mig när jag har svårt att bestämma mig, det får mig att känna att jag inte går miste om så mycket. Skulle även till Danderyds gymnasium idag med Alice eftersom att hon ska börja där idag, men försov mig oturligt nog.. :( Dock tror jag inte skolan är något för mig, alldeles för långt bort känner jag!

Så de jag vill komma med är att jag vill gå inne i stan, så jag har bra acess till mina kompisar och samtidigt inte för långt för mig att åka. Inte något fööör satsigt eller som är omöjligt för mig att komma in på, och inget lall ställe där folk under 200 kommer in. Då blev ju Hermods och Bromma nästan perfekta! Bromma ligger ju lite utanför stan men vad gör de. Sen kommer jag nog antagligen inte ens komma in där men ska söka ändå, på nåt sätt gör de mig lugn att jag står reserv nånstans ifall allt bara skulle falla ihop på hermods haha.
 

Helt slut

Den här helgen har varit såå lång, hunnit med så mycket och har verkligen haft jättekul. Lärt känna många nya osv! Åh klockrent bara. 
I fredags drog jag och Alex till skinnis en stund, de va mycket esteter osv där så vi tagga där ifrån och drog till en hemmafest i Brommaplan. Mötte även upp Leo och Hampus osv. De va mys, träffade på många från min klass så de va trevligt! Mötte upp Sofia och Brenda vid 1-2 kanske?? och så sov vi hos Sofia.
På lördagen drog jag tidigt hem till Alexandra och vi drog till Täby c. Blev en heldagsshopping där med fika osv, myyys! Efteråt åkte jag hem och fixade mig lite, sedan mötte jag upp Olivia lite spontant. Vi satte oss vid en bänk och pratade om en massa, mötte upp Christofer och drog till Skinnis, de va mycket folk där så vi va väl där i nån timme innan vi drog oss vidare med Mårten, Max, Christofer och Sebbe till Hammarbyhöjden där Värmdö hade nån form av fest/nollning. De va jättekul och träffa på massa jag kände. Vi stannade där till 3-4 innan jag tog nattbussen hem. Sååå bra kväll!!! 
På söndagen vaknade jag 10 och var heeelt slut. Satt mest hemma och var död. Drog till dansen vid 5 och var där på fysen och coachingen, sen drog jag hem, duschade, fixade mig osv sen mötte jag upp Sofia, Mirjam och Miranda och vi drog tillsammans till Hermods inspark! Kände dock i hela kroppen hur trött jag var så kunde inte riktigt njuta till fullo. Jag och Sofia drog därifrån vid halv 1 och somnade direkt när vi kom hem till henne. Imorse när jag vakna fick jag skjuts hem så de va nice. Ska strax dra till skolan och efter de har jag privatlektion med gruppen, förstår inte hur jag kommer paaallaaa. 
Men är iaf jättetaggad på nästa helg. Fler insparker osv, kommer nog bli skitkul!

Men är iaf nöjd över helgen, har haft 4 utekvällar den här veckan så de niiirreee. Ska verkligen ta vara på de sista kvällarna nu innan de blir riktigt kallt! 

HELT SLUT

 

saknar

Saknar

Så trött

Har verkligen varit helt slut nu i två dagar. Somnar på tåget påväg till skolan, påväg hem, somnar i skolan, sover lite överallt helt enkelt. Känner mig som ett vandrande spöke och inte nog med det så tror jag även att jag dragit på mig en förskylning. Livet känns inte så bra just nu helt enkelt. Har så jävla mycket träningsvärk nu också eftersom dansen dragit igång, så de har nog säkert lite med det att göra. Orkar inte plugga, orkar inte göra någonting. Är törstig men kan inte få i mig vatten. Det är nåt seriöst fel på mig just nu, får panik för det är en sån dålig timing. :( Men ska iaf sova nu och hoppas på att det blir bättre imorgon. Har tagit en lååång dusch idag för att ladda på batterierna, imorgon är det fredag så ska verkligen se till att slappna av i helgen! Puss <3
 

Skansens firmafest

Var på skansens firmafest nångång förra veckan. Det var väldigt mys, vi är ju som sagt bara ungdomar som jobbar där så de var roligt att hänga, äta middag, göra massa lekar och ha en tävling osv! Fick med mig fribiljetter på grönan hem så ska dra dit nåndag när jag har tid. Nej men en skön avslutning! För övrigt ska jag jobba där varannan lördag fram till i slutet av September. Lite segt men helt klart värt det sen när pengarna rullar in. :P
 
 

Sjödalsgymnasiet

Var på sjödalsgymnasiet som sagt igår och "testade" på lite. Hamnade med en klass och fick gå med dom hela eftermiddagen. Själva skolan verkade soft, myyycket elever och väldigt många killar (uppskattas för en som går i en typ tjejskola)!! Dock var undervisningen ingenting för mig så sa upp min plats igår kväll. Man märkte verkligen att det var en "lågintagspoäng"skola då eleverna var väldigt okoncentrerade osv... Men annars trivdes jag bra och kommer definitivt gå dit och besöka. Lärt känna 2 styckna som går där som verkar schyssta så vi får se hur det blir med de. :)

Snart till inspark

Heeej, sitter här hemma och fixar lite, ska snart bege mig mot Sofia, vi ska fixa oss tillsammans sedan ska vi till Östra reals insparksfest! Jag själv går inte där men Sofia gör ju det, så vi blir ett gäng som ska dit (jag, Sofia, Mirjam och Brenda). Kommer säkert bli hur kul som helst! För övrigt så har jag köpt biljetter för både östras och min egna såklart, funderar även på att dra till Dagys hehe. 
Var förresten på grönan med Melissa och hennes kille i helgen. De va trevligt att ses igen & vi hade massor att catcha up om! Hade iaf väldigt roligt och märktes nog inte alls att vi inte setts på flera år. :D Vi ska försöka hänga lite i veckan så de ska bli kul ♥
 

1 September lördag

Gårdagen spenderades i Krillan med sjukt mycket folk. Det var soft fast det spåra ur (som vanligt) med polisen osv. Men jaja, drog iaf dit med Olivia och väl där träffa jag på väldigt många jag kände! 
Idag så jobbade jag fram till 5, drog hem och bytte om, åkte och åt middag med släkten, drog till Krillan och mötte Sofia, Alice & deras kompisar, sedan drog vi till en hemmafest i Ängbyplan och var där, kom hem rätt nyligen, är galet trött så ska sova nu! Tänkte bara testa blogga lite med min nya macbook jag fått av skolan. Inte hunnit lekt med den något då jag knappt varit hemma den här helgen :( 
Imorgon ska jag vakna tidigt och dra till grönan, cozyy