Så var det ju de här med blogg

Hejheeej.
Vet att uppdateringen suger, and I am very sorry for that. Har helt enkelt ingen lust eller tid till det men nu tänkte jag skriva ett inlägg bara, eftersom jag helt plötsligt fick lite motivation. 
Under senaste tiden så har jag ju haft påsklov, som förövrigt var helt underbar, och så har jag även njutit av de fina vårvädret som Sverige bidragit med. 
I lördags så tävlade jag terminens näst sista tävling, en regionstävling. Vi kom på första plats i par vilket jag är väldigt nöjd med då vi fått vår första prick i guldranken, i singel gick det inte så bra men förväntade mig ingenting heller. Om 17 dagar så är det SM och nu gäller det verkligen att bara kötta på in i det sista!! Ska verkligen bli såå kul!!♥♥
 

Finna motivationen

Tycker det är så himla svårt att bolla med flera saker i luften, så att säga... Nu när det gått bra i skolan går det sämre med träningen, och tvärtom. Har så himla svårt för att få allt att fungera samtidigt och det är något jag måste jobba på!
 
Tänkte bara meddela att jag fått jobb på stockholms stad även i år. Är så glad för trodde faktiskt inte att jag skulle få så det känns nice. Sen så ska jag gymma på fredag första gången på länge så är verkligen astaggad! :))

Va gör de om hundra år

Tjaa.
Glömde blogga igår men hände inte så mycket speciellt. Efter skolan träffade jag Sofia osvosv. 
Idag så hade jag svenska nationella muntliga och det gick bra, fick A så är asnöjd! Efter skolan åkte jag hem och bytte om och sedan var de dans. Nu sitter jag här, nyduschad och ska strax sova. Imorgon har jag nationella skriftliga i spanska & efter skolan så har jag prov i företagsekonomi... Taggaaa.. Efter det så ska jag ha par-träning med Johanna & så ska hon hjälpa mig med matten! 
 
Varit så duktig med plugget på sistone. Dock har träningen svajjat lite, men så kan det gå. Såå himla svårt att få allting att fungera. Men kände att plugget behövde få komma före en stund. Känns jättebra, en klapp på axeln till mig hehe! 
 
 

De som vet de vet

Tänkte försöka mig på det här med att blogga ännu en gång! Var så duktig förr men sedan kollapsade all motivation. Min åsikt med att lägga upp mig själv såpass mycket som jag faktiskt gjort innan brukar ändras, ibland vill jag bara skriva ut hela mitt liv här och ibland så känner jag mig väldigt privat. Så att ha lösenord och inte kommer nog ändras ganska ofta, men hoppas ni tittar in hit ändå! 
 
Idag så tog jag en sovmorgon, såå längesen. Jobbat hela helgen så var helt slut, men det var skönt att få sova ut. I skolan så hände inte så mycket speciellt, fick ett väldigt trevligt samtal som jag vart glad av men mer om det i ett annat inlägg i framtiden. Efter skolan så åkte jag hem till Sofia för en studydate, fick ganska mycket gjort så jag är nöjd. Motivationen till plugget har nog aldrig varit såhär högt förut. Det är en bra sak med gymnasiet, jag läser typ bara kurser som jag tycker är kul & då blir det lättare att fokusera. 

Men nu är jag helt slut så ska sova. Vi hörs imorgon vänner ♥
 
 
Jag idag med fina Daniel i bakgrunden :))