Ledig

Är ledig ifrån jobbet idag, oklar anledning men känns skönt ändå. Har dock valt att kompensera upp det med att jobba sista helgen av sommarlovet. Började precis oska ute vilket är väldigt konstigt, men ska nog ringa ut någon och hitta på något. Tänker inte sitta här och ösla tid när jag är ledig. Imorgon är det min sista dag på skansen och sedan ska jag jobba med kommunen i 3 veckor. Kommer faktiskt sakna skansen, har fått lära känna så många härliga människor och förhoppningsvis kommer jag få jobb där i framtiden. 

Bloggen ligger helt nere just nu då jag inte har så mycket att blogga om egentligen. Tänkte komma igång senare i höst. Nu tänker jag bara njuta av sommaren!
 

Imorgon blir min sista dag på jobbet på ett tag. Ska bli såå skönt att få ta en paus, enda nackdelen är att jag inte kommer spendera den i Stockholm tillsammans med mina vänner. Tror dock det kommer bli roligt ändå, vi åker ner till Småland i 11 dagar ungefär. Skara sommarland, bad, sol och massa annat! ♥
När jag kommer tillbaka ska jag jobba en vecka till på Skansen, sedan börjar 3 veckors hårt slit ute i Bromma. Woho älska pengar! 

Litet note to myself: Tänk efter med vad du slösar dina pengar på! Lita kanske inte alltid på vad andra tycker utan känn efter själv. Fråga Sofia om råd!!! Hahaha.
 

Juli månad

Åh vad klockan var mycket och gud vad mycket som hänt sen sist fast ändå inte. Idag har jag haft min första lediga dag på länge ifrån jobbet vilket var skönt och behövande, imorn ska jag börja igen så borde ta och sova nu pusspuss!!

Träffade IJWTBC på jobbet häromdagen!!! funneeyyy