Tävling Norrköping


Resultatet från lördagens tävling, vi kom 2a i par vilket är de bästa vi kommit i denna rank så de är bra. Är nöjd som fan! Vi har bara en prick kvar nu. Iaf så är det bara att tagga om till SM nu, som är om ca 18 dagar. 
Nu ska jag snart till skolan och göra nationella, wish me luck.

Delirious

Längeseeen, har knappt något och berätta och det är därför bloggandet inte blir så mycket. 
Just nu händer ingenting speciellt, spenderat varje dag på dansskolan, var lite i stan idag med Jennifer. Skulle kolla på en jacka, som tyvärr var helt slutsåld... Kom iaf hem med ett par jeans från Lee, så är nöjd ändå! Dagarna rullar på, bara några veckor kvar till skolavslutningen vilket kommer bli så bra. 
Nu ska jag packa sen dra vidare till Johanna, imorgon åker vi tidigt till Norrköping tror jag det var och tävlar! Wish us luck. 
Insåg btw nyss att jag inte haft sovmorgon på väldigt, väldigt, väldigt länge... Helt sjukt... Haft så fullt upp hela tiden, de har varit både loppis för gruppen och klassen, vi har varit uppe och fixat med dräkterna, jag har tävlat, stressat hem från alla möjliga ställen tidigt på morgonen... Blir inte så mycket vila nu heller, nästa helg har jag loppis tidigt med klassen på lördag och loppis tidigt på söndagen med gruppisen, men näst, nästa helg, då jävlar!! Det är jag värd. För då är det bara en vecka kvar till SM!! Haha, två dagars sovmorgon på typ 2 månader är ju rätt nirre. Men äsch, sömn är ändå överskattat.

Allt är bra

Massa bra saker som händer just nu. Dels så har jag fått ett sommarjobb, fick beskedet idag och är jätteglad!! Kommer jobba de tre sista veckorna av sommarlovet i Augusti och kirrar ihop 6000, vilket är såå värt. 
Den andra bra saken är att jag kom in på mitt förstahandsval på preliminära gymnasieval. Säger inte så mycket men det var verkligen en lättnad, imorgon kan man börja söka igen & just nu känner jag mig rätt osäker på vart jag vill gå. Aja, de löser sig.
För övrigt är jag helt slut i kroppen, tränat sammanlagt 6 timmar på dansskolan idag och igår, vilket kanske inte låter så mycket men de har verkligen varit intensivt så de har varit väldigt jobbigt. Imorgon har jag och min grupp bestämt oss för att ha en "vilodag", dock blir det inte mycket till vila för mig som bokat ett pass på gymmet.

Rikstävling 20/4

Heej tänkte berätta lite om igår bara. 
Jag, Johanna och Fanny åkte med Fannys bil hela vägen till Örebro, Lindesberg där det var tävling. Tog 2,5 timmar men det värt de eftersom det var jättekul. När vi kom dit fick jag se att jag inte skulle tävla förens klockan 7 på kvällen, och klockan var då 11 på morgonen. Skulle bara tävla par & självklart så var det sist... Iaf så gick jag runt där och lodade mig i lokalen hela dagen, blev riktigt rastlös men det var lugnt, hängde med folk som inte heller skulle köra oså. Runt 7 tiden var det dags för par, vi körde på men det kändes inte så jättebra, sen blev det omdans för några och eftersom vi inte stod med trodde vi att vi hade åkt ut, sen visade det sig att vi var en av de få paren som hade gått vidare direkt, ja allt gick bara fram och tillbaka och det var förrvirrande. Men vi körde iaf till final & slutade på en 3:dje plats, vilken är bra för att vara våran första rikstävling. Tävlingen slutade vid 10 och då drog vi och åt, var hemma vid halv 2 på natten, somnade dirr. 
Min slutsats om rikstävlingar är att de är så mycket bättre än region, mer satsigt, bättre ljus, bättre musik, bättre pokaler, mycket mer folk osv. Jätterooligt helt enkelt!
Nu sitter jag iaf med huvudvärk och ska snart åka in till söder och träffa Jennifer, vi hade tänkt komma ikapp med plugget lite. Senare ikväll har jag dans & om en vecka ska jag tävla igen. Nu är de bara 25 dagar kvar till SM!

Haha, lite stelt att våran 3dje plats är större än min förstaplacering jag fick i singel på förra tävlingen. Lol, som sagt, rikstävlingar är myycket mer satsigt....

vilodag

Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite och bara chillat hemma. Hade nationella i SO idag, det gick bra, svårt var det inte direkt men man vet aldrig med nationella.. Kan gå hur som helst.
Imorgon har jag också nationella, sedan slutar vi, då ska jag in till stan och köpa nya dr.denims eftersom mina fått hål, sen hem och få lite saker gjort och på kvällen har jag dans. 
Btw så hade jag privatis igår med gruppen, det gick såå bra och dansen e jättefin! Längtar att få dansa den med dräkterna och allt. Kommer va så bra ♥

Helgen

Förra veckan gjorde jag inte så mycket, tränade typ varje dag och pluggade. 
Helgen var asbra, fredagen spenderade jag hemma hos Jennifer samt hemma hos mig själv, de va myys! Vi såg en jättesorglig film som var så sjukt bra.
I lördags hade jag loppis med klassen, på eftermiddagen pluggade jag och tänkte ha hemmakväll men slutade med att jag drog till vby och mötte Denise och Julia. Kvällen var sjuukt lyckad, påvägen hem hade jag panik om hur jag skulle komma hem men lärde känna några där som också skulle till stuvsta så vi tog taxin hem tillsammans med deras mamma, ååh vad jag tackar dom annars hade jag typ varit fast där! :(
I söndags var vi och testade dräkterna med gruppen, sjukt fina har dom blivit redan. På kvällen hade jag dans mellan 5-8 sen somnade jag nästan dirr då jag kom hem. 

Hejsan svejsan

Inte suttit vid datorn någonting sedan senaste inlägget, det är därför som jag inte skrivit något. Idag är det måndag och allt är stressigt och jobbigt. Ska iväg på privatlektion med dansgruppen senare idag, är taggad fast har samtidigt ångest över att jag inte pluggar. Borde egentligen göra det nu, men olyckligtvis råkade jag blocka mig själv från min engelska blogg, så där kan jag inte skriva förens om en timme... 

ooooldie

Taggish

Ska snart dra iväg till dansskolan för 1,5 timmes privatlektion med gruppen. Kommer bli asbra! Vi ska ändra lite i koregrafin, lägga till steg osv. Snart är vi uppe i A-klass och kommer då behöva dansa i hela 2 min, Superstar tempo. Det är helt sinnes mkt då vanliga Superstar dansare endast kör 1 min... Just nu har vi redan en dans på 1,5 min, dock är de guldtempo så yeah. 

Jag och Johannisen under nån tävling i höstas. Planen är att gå upp i guldklass & skaffa riktiga dräkter. Är ändå nöjd över våra resultat, vi har bara tävlat 4ggr tillsammans och det känns jättebra med henne. 

damn

 


Back to school

Förlåt för den dåliga uppdateringen. 
I söndags vaknade jag vid 8, drog till medis där jag skulle ha loppis med finaste tjejerna! Det var faktiskt kul och inte alls lika jobbigt som det brukar vara, dels för vi hade roligt och så hade vi faktiskt med oss ett partytält den här gången. Haha, riktiga satsare! Men det är bra, vi fick ihop ca 2K, vilket var nice. Nu har vi sammanlagt 16 000 kr på kontot, allt har vi tjänat ihop alldeles själva med loppis osv. Känns oerhört bra! Efter loppisen drog vi alla till dansskolan, stannade och tränade fram till 7, drog hem duscha osv. 
Orkar inte berätta om måndagen, hände inget speciellt alls förutom att det var segaste skoldagen någonsin. Skönt att träffa alla fast hade gärna velat ha lov längre... Chill dag iaf, bra stämning i klassen nu för tiden, inge drama. 

Åt på vappis med sofia, vi delade upp oss 2&2 när vi skulle äta lunch, såå gott var de!

Hejdå lov

Då var detta lov slut. Har känts oändligt långt den här gången faktiskt, har hunnit göra jättemycket känns de som. Iaf så sitter jag just nu och kollar på Fashion Police, mätt och belåten efter att ha spenderat kvällen med både mat, fika och promenad tillsammans med några i klassen. Hur mysigt som helst! ♥
Ska städa mitt rum och fixa lite snart, imorgon har jag loppis tidigt med dansgruppen och då måste man vara på topp. På kvällen har jag fyspass på dansskolan och kan inte längta mer, måste verkligen komma igång nu känner jag! Usch. 

Close enough

Tja bröder. Efter att ha skrivit andra inlägget drog jag till söder och mötte Alexandra, Emma och Edith. Vi hängde runt på zinken tillsammans med Ediths kompisar en stund, de va några killar där som spela match  så vi såg på osååå. Efter en stund gick jag och edith hem till henne, lyssnade musik och chillade. Sen skulle hennes familj ha gäster så jag drog tillbaka till Alex och  Emma. Vi satt där en stund och snacka om livet, dom följde med mig en bit till södra och då åkte jag hem för att äta pannkakor. Puuuusssss

Pick up where we left it

Igår vid 6-8 tiden var jag på dansskolan och tränade, tävling om bara nån vecka!! Efter de åkte jag hem och fixade mig, sen mötte jag upp Denise, Julia, Jocke, Erik & nån till i Slussen. Orkar inte gå in på detaljer om vad som hände, men de va sjukt ovärt! Iaf så mötte jag Magda, Mickis, Nova, Amanda och nån till tjej.. Vi drog till donken där Elsa, Jonathan, Ellen, Maja och Sofia var så hängde med dom typ också. Vi var iaf där ett tag, sedan följde jag och Magda med Mickis hem. Sedan promenerade vi bara hem till Magda där jag sov över.
På morgonen gick jag över hem till Alexandra och hälsade och snacka lite innan jag tog pendeln hem, har fixat mig, ätit mat, bakat, städat osv och nu ska jag väl dra in till söder och hitta på nåt roligt! Hade för mig att jag skulle friträna idag också men tydligen inte lol...

Åh, vill inte att lovet ska ta slut!! :(

dUP dUP

Jag, Alex och Elsa åkte till Täby vid 3 tiden. Där åt vi både på Subway och Chillbox. Vi hängde väl runt där i nån timme innan vi mötte upp Lorenzo som gjorde sällskap med oss till söder. Där satte vi oss på BK och väntade in Sofia och Jonathan, alla vi drog sedan hem till Elsa eftersom hon skulle hämta lite saker, sedan tog vi en promenad till Donken och efter de tillbaka till bk igen haha. Jag åkte hem efter en stund och drog hem till mig, åt middag, hämtade bio-kortet och åkte sedan tillbaka till söder igen, där mötte jag upp alla vid biosalongen och vi gick och såg Mama (skräckfilm). Fyfaaaan vad läskig den var!! Asså helt sjukt, grät typ. :( Den slutade iaf vid halv 12 och då åkte vi alla hem var för sig, mysig dag helt enkelt med mycket skratt oså. Asså helt sjukt vad mycket gladare man blir nu när de börjar bli fint väder, ääälska våren!!

I won’t let go of you

Igår mötte jag Sofia och Brenda i Liljeholmen, vi åkte tillsammans till en fest som Cornelia styrde. Kände de flesta där sen innan, vilket var asbra eftersom det blev så mycket mera avslappnat. Vi spenderade kvällen där med massa prat och skratt. Vi var inte så jättemånga men åh va roligt de va ändå! Vid 2 tiden var de flesta tvunga att dra, så jag, Tove, Cornelia, Brenda, Sofia, Frida, Patrik, Emil, David och Alexander drog till donken för att få i oss lite mat. Faaan vad hungrig man var!! 
Vi sov iaf kvar där allihopa, på morgonen segade vi lite innan jag, Sofia och Brenda tog bussen till Brenda och chillade där. Vi kollade igenom massa gamla bilder på oss alla 3 från förr-förra sommaren när vi hängde mkt. hAHAHAH herregud vad jag skäms över mig själv, huur kunde jag gå ut sådär?! Iaf så åkte jag och Sofia efter en stund hem till henne och chillade med pll och jordgubbar. Vid 4-tiden mötte vi Fanny, Andrea, Johanna, Vivvi, Nessi & Clara i Fridhemsplan då vi tillsammans drog till sömmerskan för att fixa fram mått osv. Var iaf heelt slut nu när jag kom hem, har ätit och sitter nu och funderar på vad jag ska göra resten av kvällen.