Shes not me

Jahapp, nu har rutinerna kommit igång igen och allt känns fortfarande väldigt nytt & lite skrämmande. Är dock glad över att jag kommit in i en sån bra klass, lärt känna finaste Alice och Mirjam, två tjejer jag kommer så sjukt bra överens med. Är så glad att jag har dom!! Imorgon ska vi till Danderyds gymnasium och latja runt lite där, sooft. 
Nej men gymnasiet är asbra. Halvdagar osv, sjukt bra och passar mig perfekt då jag kan träna på morgonen innan skolan! Enda problemet är ju det här med matkort, vi slutar alltid upp på taco bar eftersom vi inte kommer på något bättre hahaha. Jag och Mirjam irrade omkring i en timme för att leta efter ett cafe en kompis tipsade oss om, vi tappade bort oss och de hela vart bara konstigt... haha men en rolig upplevelse! 

Men ja, de jag försöker säga med den här texten är att jag är nöjd och allt känns bra just nu. 
 

Mot krillee

Ska dra till kristineberg nu för att ha en helgrym kväll med vännerna! Åh livet är så bra ♥
 

Hermods recension

Kommit hem från dag två på gymnasiet hermods. Är faktiskt riktigt nöjd över valet! Vi får se om jag byter ändå eller stannar, det känns mycket bra iaf och är glad på ett sätt att jag hamnade här. Idag efter skolan hängde jag med Alice och Mirjam, som är 2 tjejer jag klickat riktigt bra med. Vi lärde känna varandra nästan direkt dag 1 och har roligt ihop! Skönt att ha några man trivs med i skolan. Annars så är det rätt slappt, längtar lite tills skolan kommer igång på riktigt. Imorgon ska vi till någon park med alla 1or för att lära känna varandra, woohoo!
Lite synd att min klass bara har en massa tjejer men det är väl också skönt eller så, massa killar i de andra klasserna dock! Hjälp va alla är snygga också
 

söker efter stöd

Tycker faktiskt allt är lite extra jobbigt just nu. Kommit in på ett gymnasium jag inte vill gå alls överhuvudtaget, ingen aning om vad jag ska göra och finns inte direkt någon att prata med. Hade föreställt att min gymnasietid skulle bli något bra, men just nu känner jag bara att jag inte vill gå i skolan överhuvudtaget. 
Så himla mycket som pågår i mitt liv just nu och har ingen att prata med känns det som. Börjar bli svagare och kommer säkert ge upp när som helst. Jag orkar helt enkelt inte. Försöker hitta på saker då jag inte vill va ensam med mina tankar, men så fort det händer vill blir allt bara skitjobbigt.

Sista sommarkvällarna

Kom nyss hem efter en kväll med kompisarna i krillan. Är trött, risig, ska jobba imorn och skulle verkligen behöva ta en dusch men fan vad livet är underbart! 
 

--

 

its like the world disappears

Sometimes you love it, sometimes you dont
Sometimes you need it then you dont and you let go

 

Mötte upp Christoffer i Hsby sand vid 8 tiden, vi gick en promenad runt hela hsby & han visade mig ett par klippor strax efter solen gått ner. Såå mysigt! Vi satt där iaf och pratade hur länge som helst, kollade på stjärnorna osv. Påvägen hem var de sjukt läskigt eftersom de va kolsvart ute och vi va mitt ute i skogen haha... 

 

11 augusti 2013

Precis kommit hem efter att ha varit med om vad som kan ha varit bland de värsta i mitt liv!! Nej skämtåsido, det var faktiskt riktigt jävla mys. Dock var ju resvägen hem sådär... Iaf, i fredags sov jag, Julia, Denise och Olivia över i Julias lokal. Vi kollade på film & MTV, åt massa gotti och bara hade det asnice. På lördagen fixade vi oss tillsammans innan vi drog till Rebeckas landställe i Yxlan. Väl där var det mycket folk, både gamla och nytt folk vilket var sjukt bra. Vi grillade, lyssnade på asnice musik, folk badade, osv. Sov inte en blund under hela natten och allt var faktiskt riktigt bra. Dock blev man ju så sjuuuuukt seg på morgonen, alltså huvudvärken och allt!! Alla var helt bakis också så de va inte mys nånstans. Men de gick rätt bra ändå.
Nu ligger jag iaf hemma i min säng och är happy, ska snart få sova vilket ska bli så skönt då jag ej sov nåt inatt <3
 

heeejjjj

Mycket har förändrats sedan sist men samtidigt ingenting. Nu ska jag duscha och fixa lite i rummet, imorgon ska jag sova över med Julia och Denise inför lördag. Hoho cozy men ska duscha nu för jobbar imorgon, efter det är de bara en vecka kvar sååå skönt!
 

svårt att va stark ibland

Heeeej nu är jag äntligen ledig i helgen ifrån allt jobb osv. Åh så skönt! Får se vad jag hittar på men vet att det kommer bli grymt. Mötte Thea idag efter jobbet, vi åt på chillbox och gick omkring och pratade och skrattade, så mysigt!! Hon fyller år nu på lördag också så vi firade henne lite smått! Jahapp då var det augusti då, månaden då typ alla mina kompisar fyller år av någon anledning (hänger väl bara med lejon antar jag?). Men cooozy.
Ska nog bara vara hemma idag, eller dra ut nånstans på söder men bara vara. Orkar inte festa längre. Eller festar jag ens? Dricker ju inte, röker inte, gör ingenting. Värsta goodgirl. Aja tjarå