Så lite kvar

Nästa vecka har vi temavecka måndag-onsdag, på tisdag är även balen vilket kommer bli hur kul som helst. Torsdag är vi lediga och på fredag åker vi iväg på klassresa!! Weeey! Så sorligt att tiden verkligen är så knappt nu, kommer fortfarande ihåg hur vi bråkade i höstas om vart vi skulle åka, försökte tjäna in pengar på alla möjliga olika sätt osv... Men nu kommer vi iaf iväg! 

Räknar neråt

Hejsan! 
Kommit hem efter en bra dag i skolan och bara tagit det lugnt. Hade min sista redovisning idag och det gick väl sådär men nu är jag åtminstone klar med allt. Har ett svenska prov imorgon men de kommer inte räknas med i betygen så allt är lugnt! Fått reda på lite slutbetyg osv och är väldigt nöjd med mig själv, gick från att ha så lite som 165 till att verkligen kämpa mig till ett sjukt bra slutbetyg. 
Har även privatis idag 20.45 med bästa gruppen! ♥

Räknar neråt

Hejsan! 
Kommit hem efter en bra dag i skolan och bara tagit det lugnt. Hade min sista redovisning idag och det gick väl sådär men nu är jag åtminstone klar med allt. Har ett svenska prov imorgon men de kommer inte räknas med i betygen så allt är lugnt! Fått reda på lite slutbetyg osv och är väldigt nöjd med mig själv, gick från att ha så lite som 165 till att verkligen kämpa mig till ett sjukt bra slutbetyg. 
Har även privatis idag 20.45 med bästa gruppen! ♥

fråga mig på ask

Yeeeaaah do that, de är en anonym sida så de är väl kul!
ask.fm/anastasiamoz


asså kommer aldrig på nån bra rubrik som ej är emo eller konstig

HEJ!
Igår drog jag till stan med Elsa och mötte Alex. Vi gick runt i lite affärer och hade mys, köpte glass osv. Sen åkte jag och Alex hem till mig och firade henne (lolz), åt tårta och myste. Allt är så mys nu på sommaren. Men ah de va kul, förutom att kinesen stack så fort maten va slut... Idag drog jag tidigare från skolan, åkte till bromma för att gå på nån infosak till mitt sommarjobb. De va kul men mycket ungdomar så såg fett mobbad ut för jag va själv... Haha, iaf tänkte träffa nån efter men alla e ju förjävligt upptagna nuförtiden så jag stack hem (sur). Men kollade Underemployed eller va de heter när jag kom hem så de va väl kul, bästa serien :) 
Åh känner att jag inte riktigt orkar skriva så trevligt här längre. 
Tänkte plugga lite men orkar inte.

Du som kommentera, just have to say att jag typ älskar dig. Seriöst kunde ej sluta skratta/gråta/om vartannat. <3333 U da best

Aight

Tänkte sova nu, natti!! Privatisen idag gick asbra, är nöjd med nya dansen och är jättetaggad på att få komma igång i A-klass!! Btw du som kommentera förut, sorryyy för att jag lever!! Men sist jag checka va detta min blogg därför bryr jag mig tyvärr inte ifall jag stavar fel så you just have to deal with it :( 
Aja natti <3333

put my hands in the sealing like oeo

Idag fixade jag passfoto med mamma inför sommaren, tog längre tid än förväntat och totalt var vi fast där i över 3h, segt! Efter drog vi till stan och kolla på lite saker, fick med mig ett par örhängen hem :) Mötte alex, vi drog hem till mig & tog cyklarna till centrum där vi åt middag på ett ställe! Mysis, följde iaf med henne till stationen sen drog jag hemåt och här har jag bara chillat. Försökte få lite plugg gjort men det gick inge vidare, ska försöka på nytt imorgon efter privatisen med gruppen! Är jättetaggad kommer bli jätteroligt :D

fridayy

Dagen har varit braaa, hade sovmorgon imorse och i skolan hade jag bara 2 lektioner, på svenskan behövde man bara sitta och lyssna på redovisningar då jag redan gjort min & på klassrådet snacka vi bara om grupperna till klassresan, idrotten vart inställd för våran grupp och engelskan, vi har ett grupparbete så vi behövde inte va där! Åkte iaf hem, har ätit lite mellis nu, ska snart dra och möta mamma i stan och fixa med mitt pass. Om 25 dagar drar vi iväg! ♥
Gud allt börjar verkligen dra ihop sig nu, 11 dagar kvar till niornas middag, 19 dagar kvar till skolavslutningen, om 25 dagar drar vi till spaanien & om 35 dagar får jag veta vilket gymnasium jag ska gå i höst!! 
Dagen kommer iaf fortsätta bra, kvällen kommer bli awesome! Inte träffat mina kompisar på hur länge som helst typ pga danstävlingar osv. 
 

:D

Äntligen får discodans lite uppmärksamhet!!
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/tusentals-dansare-gor-upp-i-disco-sm

Måndag 20onde maj

Hade egentligen skola idag men valde att inte gå dit eftersom jag känner mig helt slut i både kropp och själ efter resan. Lite jetlaggad sådär, nej men kände att ifall jag drog dit skulle jag bara vara på dåligt humör så valde att ta en dag off istället, behövde verkligen det! Har varit ute och solat samt gjort lite plugg hemifrån, sovit ut osv. 
Imorgon ska jag iaf till skolan, måste redovisa min svenska samt så ska jag stanna efteråt och göra en grej i skolan. Hoho spännande...
För övrigt är jag klar med mina nationella prov för iår, förutom i Spanska som jag ska göra nu i veckan men det är inget viktigt eller något jag behöver ha ångest över, kommer få A anyway!
Lite tråkigt att dansen är slut nu men vi ska boka privatlektion nu i veckan, helt sick att vi inte bara kommer dansa i Sstar tempo nu utan även i 2 min på danssgolvet!! Gaaah. Snacka om bra kondis man kommer få haha.
Annars är det inte mycket som händer just nu, fast samtidigt jättemycket, vet inte riktigt haha. 

disco SM

Kom hem för några timmar sen, spenderat helgen i Västerås tillsammans med mina tjejor med mycket mat, skratt, vatten och såklart dans!! Resultaten var bättre än förväntat och jag kom 3a i singel, 2a i grupp och 1a i par!! Helt sjuuuukt. Vi är nu uppe i högsta klassen i Grupp vilket är freaking awesome!! Även gått upp i rank i de andra kategorierna. Bra helg helt klart, bilder kommer när jag fått tag i dom! 

Btw så har jag kammat hem 8 pallplaceringar i de 3 kategorierna på 4a tävlingar!! Känns asbra ju :D

Lediig

Så skönt att tiden vi tillbringar i skolan börjar minskas. Har bara en skoldag kvar den här veckan på torsdag annars är jag ledig. Imorgon ska jag plugga matte samt göra klart min svenska redovisning som jag har till på torsdag annars är jag friii! På fredag åker vi iväg till Sm, jag, Johanna, Clara och Sofia. IIiiiihh är så taggish! Kommer bli grymt. Förra året var verkligen oslagbart så hoppas på det bästa iår. 
Har bara 11 vanliga skoldagar kvar om jag räknar med den på torsdag! Och det pallar man ju. Snart, snart. 
Meeeen nu måste jag fortsätta fokusera på mitt, vid 5 tiden ska jag träffa Johannisen hoho. 

Give me love

Hejhejhejejjjj.
Tänkte bara berätta lite om gårdagen, hade dans mellan 5-8 sedan drog jag hem och fixade mig fort som fan innan jag drog till Rålis och träffade my friendoz. Och jävlar vad mycket folk det var! Värsta ung08 fan haha. Aja men de va rätt ok, bra umgänge och gemenskap! Träffade på massor jag inte träffat på länge så de va kul. Vi drog iaf några stycken till Kristineberg där de också va rätt mkt drag. Jo men de va rätt ok faktiskt, haha. Iaf så taggade jag hem med Alex, visste ej att hon skulle va på kristineberg så de var lite random, sov iaf hos henne. På morgonen drog jag hem och fixa mig innan jag mötte upp Alex igen, vi gick runt lite och snacka sen drog vi till Magda, åt på vapianos, gick till 7eleven och köpte glass och bara chillade i fina sommarvädret. 
Får se vad jag hittar på ikväll. puss.

Lite planer

Idag ska jag plugga inför nationella imorgon samt städa litt. Imorgon efter skolan ska jag skynda mig på ett infomöte för ett jobb jag funderar på att ta i höst. Måste tjäna lite extra cash i gymnasiet hehe. Sedan ska jag också försöka hinna med att hämta min dräkt vi ska tävla med i grupp, kommer kännas så bra att äntligen få ha den!! På onsdag ska jag träna hela dagen, skynda till dansskolan direkt efter skolan och stanna där till sent. På torsdag har jag spikat ett gympass, måste ta taag i det nu men hittar typ aldrig tid. Kommer bli nice att vara ledig också. Får se vad jag mer hittar på i helgen, vill umgååås med mina fina denise & julia, så jävla längesen.. :( 

Woooohooo!!

Idag drog jag och mamma vid 1-tiden hem till hennes kompisar där vi åt lunch och minglade. Roligt och mysigt var det! Iaf så hade jag dans vid 5, kom hem 9 trött och utsvulten och sen har jag bara ätit osv. Är rätt nöjd fan, i veckan kommer våra dräkter och det känns naaajs alltså! Fixat skolavslutningsklänning nu också så allt är väl typ klart. Nu är det bara att fortsätta njuta av det härliga sommarvädret som långsamt börjar komma fram. Nationella i matte på tisdag, blir väl att rå-plugga imorn haha, men det är det sista vi gör i matte så det kommer bli så skönt att få de gjort! Förlåt för den dåliga uppdateringen men livet kom i vägen (haha). Nej men seriöst tänker njuta av detta ett tag framöver tills allt bara fuckar upp sig igen som det brukar göra. 

Spotlight

Idag var jag i stan med mami, fick med mig en locktång hem samt ett par klackar till skolavslutningen som börjar närma sig sakta men säkert. Måste fixa avslutningsklänning, sen har jag typ köpt in allt.. Lite små-ångest, men det kommer gå bra! Tänker alltid att i värsta fall, ifall allting bara failar totalt kommer alla glömma det inom någon dag. Kommer typ inte ens träffa hälften någonsin mer, vilket delvis känns lite ledsamt. Hoppas verkligen min nya klass kommer bli lika underbar! Btw så måste jag ta och söka in till riktiga valet snart, bara typ 11 dagar kvar och jag har knappt någon aning om vart jag vill gå... Är inte alls lika säker på bromma längre. Åh jag vet inte. Bajs

se fram emot

5 dagar kvar tills vi får våra dräkter
14 dagar kvar till SM i västerås
32 dagar kvar till min bal/middag
40 dagar kvar till skolavslutningen
 
Woopwoppwoooop!