Tur i oturen

Igår så tog jag tag i saken med att skaffa en ny mobil och beställde därför hem en iPhone 5s. Jag vart överlycklig och är så förväntansfull över att den kommer ligga hemma hos mig redan på måndag eller tisdag! 
Nu till det roliga. Efter att ha varit så glad över att jag kommer kunna ha två mobiler så råkade jag tappa min mobil lite lätt, tänkte inte så mycket på det för att jag har under den här två års tiden tappat den hur många gånger som helst, men just den här dagen så bestämde sig den för att den inte pallade med mig mer och la av! Jahapp. Jag gick från att ha en dålig mobil, till att snart kunna ha två, till att nu ha 0. 
 
En sådan händelse är verkligen såååå typiskt mig! Det är helt sjukt

xoxoxo

Hade redovisning igår i Historia och svenska, gick faktiskt helt okej så är nöjd! Hade även samtal idag med spanskaläraren, kommer nog gå ut med bra betyg där med så är sååå nöjd då jag hade typ F förra terminen haha! Har juridik prov idag bara men känner mig ganska säker, igår höll jag på att bryta ihop för jag kände mig så dålig men pluggade efter spanskan med lite kompisar så känner mig mycket säkrare nu. Vi får se hur det går men hoppas såklart på det bästa! Efter provet så är jag helt ledig under helgen, ska bli så skönt då vi haft så mycket inlämningsskit den här veckan!! Wiiiee!
 

Deepa inlägg

Ibland så drabbas jag av en stor motivationslust att bara få skriva av mig. Skriva ett riktigt långt inlägg på bloggen om allt möjligt. Jag har ju inte så många läsare så behöver inte direkt oroa mig för att skämmas över det jag skriver om, men ändå så blir det aldrig av. För så fort jag sätter mig ner vid datorn och tar upp blogg.se så försvinner all motivation och jag vet inte ens vart jag ska börja längre. Så därför blev det ett sådant här meningslöst inlägg istället. 
 
Tog nyss en paus ifrån pluggandet iaf. Har en muntlig redovinisning om Rousseau idag som jag egentligen inte bryr mig ett skit om men vad gör man inte för betygen. Lite dåligt planerat också att jag sitter och pluggar sähår på morgonkvisten, men koncentrerar mig faktiskt mycket bättre på morgonen än på kvällen. 

Mycket som händer just nu, vill bara skriva ner varenda liten tanke här men det har jag varken tid eller ork till helt ärligt. Men ska försöka finna tid till det snart. Stay tuned ♥
 

Måndag 10 mars 2014

Nu är det måndag igen. Vaknade av solen imorse, man känner verkligen att våren är påväg! Fixade mig lite extra fin idag och åt en supergod lunch i liljeholmen. Åh älskar våren. Har varit så fint väder hela helgen som förövrigt har varit helt top notch! I lördags så tävlade jag i Vallentuna och hamnade på en andra plats i singel. Fick en pytteliten pokal och en prick som gjorde att jag gick upp en rank, så är verkligen nöjd! 
På kvällen drog vi hem till Andrea och firade hennes 18-årsdag och även den lyckade dagen då de gick bra för de flesta. Lite senare drog vi även vidare till en hemmafest! Åh vilken bra kväll det var, insåg verkligen hur mycket tjejerna betyder för mig och att jag inte vill att det ska ta slut. Har sådan ångest över ifall dansskolan ska läggas ner i höst eller om gruppen gör det, de har blivit en sådan stor del av mitt liv.. Aja kom hem kl fyra till Sofia, full och glad.
 Nästa dag åkte jag hem och sedan till dansen och tränade lite, har världens träningsvärk idag vilket är konstigt då jag inte körde så hårt!!
 

Framtiden

Framtiden är en ganska läskig tanke som jag gillar att leka runt med. Den kan göra mig glad och samtidigt ge mig massvis med ångest. 
Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Och det kanske man inte ska ha heller, jag är ju trots allt bara sexton år, men ändå så är framtiden något jag tänker alldeles för ofta på. 
Känns som att hela 8-9:an gick ut på att sträva efter högsta betygen, vara så perfekt i skolan som möjligt för att få bra betyg så man kom in på ett gymnasium. Men hörni, nu går vi ju på gymnasiet! Och även om man fortfarande ska satsa osv så tycker jag inte det är samma grej längre. I 9an så hade man som mål att bara gå ut skolan när allt kändes jobbigt, men nu har vi ju PRECIS börjat gymnasiet? Känns som att gå i 7an all over again. Lite äldre och visare är man ju, men fortfarande samma grej. Man är exalterad över något nytt, men har ändå inte lyckats koppla ihop att det man gör i 7an kommer ge konsekvenser i 9an. Åtminstone så lyckades inte jag det. I 7an var jag nog den oseriösaste ungen med skitbetyg, och det ångrar jag för det påverkade ju mig ganska mycket! Och även om jag skärpte mig till 9an så finns ju det där lata tankesättet i mig. Iaf så tänkte jag verkligen inte på att de jag gjorde skulle påverka mig i 9an, 9an kändes liksom så långt bort. Precis som studenten känns så långt bort. 
Lite oklar text men känns faktiskt som att man har börjat i 7an och går på en väg utan att se något tydligt mål. Speciellt när jag tänker på hur MYCKET jag har förändrats från 7an till 9an. I 7an var jag emo, hade lugg, var allmänt ful och konstig, det är jag väl nu också men har utvecklat lite mer självständighet. Och det gör mig rädd att jag kommer ändras dessa tre år också, för de bättre eller sämre vet vi ju inte... Vad som helst kan hända!
 
Hoppas iaf att jag kommer ha med mina vänner under resan. Har massa roliga saker planerade i sommar, det är de som keeps me going right now. Och alla tävlingar! Försöker just nu hitta dem där små sakerna som gör det kul, för just nu känns det som att skolan tar över, och jag bara skjuter upp allt, åh så typiskt. 
Har verkligen ingen aning om vad det kommer bli av mig. Är så himla orolig men vill samtidigt inte gå runt och bara tänka på framtiden, men kan inte hjälpa det. Vill gå tillbaka till lovet och inte tänka på skolan på ett tag. 

Vettefan vart jag vill komma. Bara att det kändes som att det nya kapitlet i livet visade sig bara vara just det, ett nytt kapitel. Ett kapitel med vardag, läxor, dans, plugg, kompisar. Precis som för ett år sedan. Det är konstigt det där. 


Avicii

 
Lovets höjdpunkt HELT KLART.
 

Tävlingsvecka

Ska tävla nu på lördag, so excited! Men det betyder även att det är dags för kolhydratsbomb, brun-utan-sol bomb, bra mat och även lite träning på det. Åh är så taggad! Ska bara ta mig förbi den här veckan med en del prov och inlämningar sen kör vii! 
Ingen aning om hur det kommer gå på tävlingen, ena stunden känns det helt okej sen blir jag ihågkommen om konkurrensen som kommer vara rätt tuff. Dom har satt ihop Ungdom och vuxenklasserna i båda mina kategorier så vi är alltså fler folk, tävlar även mot många från min dansskola vilket jag tycker är jättetråkigt. Hatar att dom har ändrat till Region sthlm istället för region mitt...