Sometimes being afraid can show more strength than being fearless

 

Sometimes when you least expect it good things happen.

Är riktigt jävla nöjd med mitt liv just nu! 
Ska gå och lägga mig nu, är hur trött som helst. Skulle egentligen stannat hemma hela kvällen, men de sket ju sig som vanligt. Var iallafall hemma större delen av kvällen, men söta kompisar man har som tvingar ut än till gården iallafall! Hahah, ååh love life.

Imorgon väntar en ny dag, så de är nog bäst att jag går och lägger mig nu. Tänkte bara blogga en snabbis, min mobilkamera har typ pajat så har inte kunnat ta bilder! 

hAHAHAHAHA

Oh, these times are hard, yeah they're makin us crazy, don't give up on me baby

Fan hatar hur känslosam jag kan bli av musik .. helt seriöst. Man liksom hamnar i en annan värld. 
Stannar iallafall hemma ikväll pga några skäl hehe. Men ah de är nog för de bästa, vill vara så pigg som möjligt inför imorgon, då jag både ska flytta in hos Elsa & bevisa massa på dansen osv. 

jag vill satsa, de vill inte du. blir så rädd vill inte bli sårad

 

Im better, so much better now

Kom precis hem efter en ganska ovanlig kväll om man kan säga de så.
Packade igenom alla saker till min inflyttning hos Elsa (som jag förövrigt ska bo hos de kommande 3 veckorna), sedan stack jag ut och lite sånt. Mötte iallafall tillslut upp William, Eddie och Yoshi♥. De va chill fast dom va fett elaka mot mig... >:( Vi typ hängde runt i fridhemsplan osv. Men ska typ träffa orrarna imorgon såå. Aja nu ska jag sova, är hur trött som helst! Puss

Orre nummer 1....

Orre nummer 2

Hehe

Har varit lite busy med allt möjligt, gash har fan aldrig tid till datorn längre!!! Är iallafall i skolan just nu, ska snart dock hem mår typ inge bra alls. Gjorde ett stressigt No prov igår och är rätt nöjd av min insats. Även fixat PRAO på min mammas jobb! Ska bli hur kul som helst! Nu väntar ett So prov, wish me good luck!

I guess my love wasn't enough

Skaffade precis tumblr... Ingen aning om varför, men alltid kul att testa lite nytt! Länken heter http://zigines.tumblr.com, kommer nog inte vara så jätteaktiv där men ändå.

Annars har jag bara varit hemma och sovit idag, degat vid tvn och datorn och ätit massor. Försöker bli frisk hehe, får se om jag åker till dansen idag. Känner mig iallafall mycker friskare idag så jag drar nog till skolan imorgon. livet är på topp,puss

Så jävla segt

Är ju förskyld som sagt, så sket i att åka till skolan idag utan ska istället satsa på att bli frisk. 
Ska väl bara ligga och dega i soffan hela dagen, försöka underhålla mig själv med något. Sitter just nu och drogar låten Frank Ocean - Thinkin bout you. Tycker den är så jävla braa! 


Haha ..

Ska worka on ett nytt projekt i veckan.. fan vad jag leker viktig , inte en stor grej men ska se hur de går... ;)
pusszz

Är det uppenbart för dig? Känns så uppenbart för mig

Är hemma och gör mitt bästa för att försöka bli frisk. Ska dra på dansen lite senare. Dagen har varit helt ok I guess. :)


gammal bild, va smal man va på den tiden 3ojrcio3jrioj. orkfoprkoperkgopekgopekg

Some girls are sweet

Lite saker som väntar i framtiden, bl.a. den här veckan. Både bra & mindre bra saker! 
Kan dock inte ta upp det i bloggen men mina närmaste vet & stöttar & det är jag så glad över. :)

Det som är bra kan jag tyvärr inte heller skriva ner, but I am super excited! ;)
Får se om jag stannar hemma från skolan imorgon, ser ut som att jag kommer behöva åka hem vid lunch. Är väldigt, väldigt sjuk och vill gärna bli frisk till tävlingen. Well well, nu ska jag fortsätta kolla Hellcats och koncentrera mig på att bli frisk. Puss


Skulle göra allt för att se ut såhär igen... ta mig tillbaka.
gah måste gå ner i vikt nununu

You make me feel like I can touch the planets, you want the moon boy, watch me grab it

Nu har jag kommit hem från dansen och väntar på Lena.
Ska bara chilla här resten av kvällen, hihi det är ju söndag! Men aa ska kolla lite 90210 osv. Puss


gaaaaammaaal bild.

Like never before

Nu drar jag iväg till dansskolan, är skitförskyld och pallar egentligen ingenting men aja.. yolo.

SPÅRAD KVÄLL!!!

Haha nej jag driver bara. Kvällen spenderades hemma förskyld i min säng. Kallsvettades igenom kvällen och mådde fan inte bra. Så hade nog ändå inte pallat dra ut, men de synd att man missar en rolig kväll med kompisarna.. :( Aja, nästa helg är de nya tag som gäller!!

Nu ska jag äta frukost och kolla på 90210, sen drar jag till dansen och är där hela dagen.

Try to tell you no, but my body keeps on telling you yes

Är feeeeett förskyld... Funderar faktiskt på att stanna hemma ikväll, men jag vill inte. :( Vi får se hur jag gör. Nu ska jag iallafall krya på mig i några timmar och försöka bli frisk. Kolla lite filmer osv, nice. Uppdaterar senare, puss!

 

Man har alltid kul med #jonathan

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Kom ju hem igår från skogen & gick och la mig nästan direkt. Nu ska jag kolla  på Awkward och äta lasang. Om en stund drar jag till Tilde och spenderar kvällen med henne och massa andra kompisar. 

Drunknar i din ocean

Påväg hem efter en härlig middag med min familj + Sofias familj. Det var riktigt härligt! Hann planera in lite mer inför helgen osv. Är iallafall riktigt trött nu, lång dag har det varit. När jag kommer hem ska jag ta en dusch och sen sova. Myspys!

Stressad tjej

Sitter just nu på tunnelbanan påväg hem och är lite halvt stressad. Ska hem och lämna saker lite snabbt sen åka till Gamla stan och käka middag med mamma, Talia och Sofia! Mamma fyller år idag så vi tänkte fira det lite. :D Sen ska jag iaf skynda mig hem och packa, fixa mat inför imorgon och lägga mig så tidigt som möjligt! Imorgon kommer bli en lååååång dag.

I don't care anymore, just go numb

Prioriterade andra saker före skolan och imorgon får jag sota för det. Har satt alarm på 04:00 och då ska jag upp och plugga, kul! Nu ska jag iallafall sova så jag får några timmars sömn... 

Mina söndagar spenderas på danskolan

Alltid lika skönt att avsluta veckan med 4-5 timmars träning på fina danskolan. Helgen i sig har varit nice, umgåtts med mina fina vänner och bara haft det allmänt bra. Dock leder ju en bra kväll till en jobbig morgon, så fick kämpa lite med att komma upp. Men det var så värt för så fort man kommer till danskolan känns allt bara så jävla underbart. Längtar till tävlingen!





Fina kines pojke

True



Ska fan börja uppdatera bra nu! Vill kunna kolla tillbaka och minnas tonåren. Ska typ skaffa en dagbok också eller åtminstone en privat blogg där jag kan skriva ner saker.

Lite snabbt om gårdagen

Glömde skriva vad jag gjorde igår! Men efter att jag kommit hem till Tilde där även Denise och  Tova var mötte jag upp Elsa och vi stack och träffade Jimmy, Sindra, Hanna, Daniel, Linda, Ida, Christoffer och några fler. Vi satt typ i en park ett tag men sen blev det kallt så vi gick till tuben, då drog jag, Ida och Elsa och träffade Ture. Det va fett stelt för det va massa som kom och ville ta bilder med han så jag ba stod där HAHAHAH. Men iallafall så stack vi sen och mötte upp Jimmy och Daniel igen, vi åkte till Enskede och sen åkte vi hem till Tilde igen där det var massor med folk som jag inte kommer ihåg namnet på! Resten av kvällen spenderades där.

Så lite vääl detaljerat men det är ju också kul eller haha

Ännu en kväll som nunna! ;)




Kul liv

Kommande dagarna ser ut såhär:

SÖNDAG träning 12-5, hem och fixa med min krönika

MÅNDAG Skola, köpa in det sista till vildmarken!

TISDAG VILDMARK! Kommer alltså bo i skogen tillsammans med min klass, = inget internet. 

ONSDAG VILDMAAARK!

TORSDAG Kommer hem från skogen helt död haha!

FREDAG Ledig, får se vad man hittar på... ;)

LÖRDAG stenhård recovery efter 3 dagar i skogen

SÖNDAG träning 12-15

Hands up high

Kom hem för en stund sedan, har duschat, sminkat om mig osv. Snart ska jag åka till min skola och hämta lite skolböcker, sen åker jag väl hem till Tilde eller något. Vi får se vad dagen har att bjuda på, är fett taggad på livet just nu. Verkar vara massa bra fester ikväll och det är ju alltid roligt! I ♥ BROMMA typ haha. Men seriöst idag är typ enda chilldagen på ett tag, så ska passa på att njuta!



Jag på lektionen, charmig..

Wtf happend last night

Kvällen slutade riktigt bra iallafall, sov över hos Tilde där det var hemmafest.

Im naturally blonde, so please speek slowly!

Hej på er! Nu är det äntligen fredag, enligt mig den bästa dagen på veckan hehe. Efter skolan stack jag och Elsa och träffade Jonathan, vi chillade hemma hos mig och det hela slutade i en brottningsmatch haha, skitkul var det iallafall. Vi chillade iallafall i någon timme sen stack jag hem till Tilde och Elsa åkte hem till Elsa M. Nu har jag varit här sen dess och ska snart möta upp några kompisar! Ikväll ska bli en bra kväll.

She doesn't mind

Vet inte riktigt hur jag har klarat mig igenom veckan men nu är det iallafall torsdag och det betyder att imorgon är det fredag = GLAD ANASTASIA. Har lite planer inför helgen men tänker inte skriva ner det på bloggen riktigt än av personliga skäl. Men ni får fan tåla att jag har ett privatliv och inte skriver ner allt här folkzzz. Ska iallafall städa lite nu för mitt rum ser ut som ett bombnedslag, Lena kommer snart och även mamma. Vi ska typ ta en fika haha steeeelt. Får se hur det går!

Lite bilder jag tog idag nivet ego_girl_number_1, men asså faktitiskt det är första dagen jag varit iaf nöjd efter att jag klippt mig :(




skt 


haha svär på allt ser fan bäättre ut på bild än i verkligheten. wäwäwä

Btw nu har jag bestämt mig

Efter att ha funderat på det här väldigt, väldigt länge så har jag äntligen kommit fram till det. Blackebergsgymnasium heter skolan jag ska spendera mina kommande 3 år i! Jag är helt säker nu att det är där jag vill gå. Vet inte riktigt vad det var som fick mig att bestämma mig, men jag känner bara att det är dit jag vill. Jag vet inte hur jag ska ta mig dit eller om jag ens klarar det, men försöka det ska jag!

Ingen tror att jag kommer klara det och just därför blir jag mer beslutsam över att göra det. Blackeberg är ett av stockholms bästa gymnasium, och chansen att jag skulle komma in är minimal... Jag har liksom 200 poäng, haha. Och jag behöver ca 280 poäng för att ens komma in på sam. Men JAG SKA GÖRA DET! Från och med nu är det skola, skola, skola som gäller. Jag ska kötta nu, kommer bli så jävla värt nästa år!

Kommer stöta på massa med krångel påvägen, t.ex. att jag inte ens kommer bo i Bromma... Vi får se hur det blir! Har fortfarande ett år på mig att bestämma mig men det är bra att iallafall ha ett mål. 


Bara min vardag

Sitter just nu och pluggar SO samtidigt som jag kollar tv. Går sådär haha. Men ska snart flytta till datorn en stund och sen sova, är skittrött. Idag efter skolan var jag på läxhjälpen och sen stack jag på dansen. Kul liv...

Imorgon ska jag träffa Morgan och SEB blir det dans!

Min vecka

Tisdag Skola, snacka med Morgan, dans, plugga

Onsdag Skola, leta prao plats, dans, plugga

Torsdag Skola, träffa Johan, snacka med mamma&lena

Fredag skola, sova hos bebis

Lördag sova hos bebis

Söndag dans

Asså jag tycker sånt här e fett kul

Är du::

1. Är du singel? Ja :( forever alone
2. Är du lycklig? Vet inte mått bättre
3. Är du uttråkad? Aa
4. Är du ledsen? Ja lite 
5. Är du italienare? Nej 100% ryss
6. Är du gravid? Nej 
7. Är du full? aaAA, HELT CRAZY
8. Är du en cooling? alltid
9. Är du från Irland? Nej 100% rysk
10. Är dina föräldrar gifta?
 Nej det är dom inte

 

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  nä
2. Har du nånsin blivit sårad? har väl alla?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Lol maybe

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Asså typ

5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? mm
6. Har du haft en hemlig beundrare? 
venne den är ju hemlig?
7. Är du kär? asså nej eller jag vet inte
8. Vill du gifta dig i framtiden? Aa typ

 

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? jag vet itne
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? bästavänner
5. TV eller Internet? Kollar aldrig tv
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vild utekväll typ, asså jag e ju singel så de beror på
8. Pengar eller lycka? LYCKA
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil

 

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nijet
2. Brutit ett ben? nijet
3. Gjort nåt du ångrar? aa
4. Hoppat Bungee Jump?  nijet
5. Ljugit för någon du tycker om? mm
6. Ätit en hel tårta? nej inte än
7. Gjort bort dig offentligt? all the time
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? asså nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? nej :(
10. Velat försvinna? aa

 

Vad såg du på tv sist? MTV
Vems blogg läste du sist? elsa.blo.gg
Vad åt du sist? TWIX<333 eller twister eller va de heter
Vem pratade du med sist? Lena
Vem ringde du sist? thea
Vem messade du sist? Alexandra
Vad läste du sist?  min läsbok på svenskan
Vem pussade du sist? Ture i fredags typ
Vem kramde du sist? JAG O MIG SJÄLV<333 nej men kommer inte ihåg typ Sofia?
Vem bjöd du sist på något? Tilde frukost
Vad köpte du sist? TWIX eller twister nåt sånt nivet den där chokladen

Man måste va en badboy

Kom hem för en stund sen, tränat från 12 till 4 och är helt slut! Ska snart äta och sen ta en dusch, resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Lyssna musik, va social i cybervärlden och plugga! 

Men söndagar är såna chill-dagar, och det är nice ju. 

.. Och för er som inte sett min nya frisyr..

Vet inte vad jag ska tycka om den ännu. Håret känns kort.. Fast fräscht, fast fortfarande kort. Men jag vänjer mig väl! En positiv sak är ju iallafall att de kommer växa och inte va så slitet.

Im back

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft alot going on. I fredags klippte jag ju mig som sagt, senare på kvällen stack jag ut med några kompisar påväg till fest. Vi gick runt till olika ställen i vad kändes som flera timmar, och tillslut kom vi fram till ett samlat folkmassa i tanto med UTAN ÖVERDRIFT över 100-200 pers. Jävligt mycket folk överallt! Där var jag väl i ca en halvtimme sedan taggade jag hem till Alexandra och sov över där.

I lördags hade jag loppis med tjejerna, nu är de bara 12000 kvar till våra efterlängtade dräkter. Efter loppisen åkte jag hem och åt middag samt bytte om, hem till Tilde, fixa sig, dra till utekrök, hem till Tilde, sova.

Just nu ligger jag helt död hemma hos Tilde. Ska snart åka iväg till dansskolan, där väntar 5 timmars nonstop träning. Älskar fan allt just nu, de börjar sakta gå bra

..

OCH NU GICK MINA SKOSNÖREN UPP KUL SKITKUL.

SÄMSTA DAGEN NÅGONSIN

Är så sjukt fucking irriterad just nu att jag måste knappa in min ilska här. Haft världens sämsta dag på länge, dels därför att jag har ett ton med böcker att släpa på, jag har mjukiskläder på mig från gympan och känner mig sjukt lodig, jag ska snart klippa mig och det kommer säkert bli Skitfult! jag kommer typ försent också great... Jag har tappat bort min rensa, vettefan vart den tog vägen asså! Känner mig bara allmänt äcklig och ful och är verkligen nära på
gråt... Kul

Så jävla taggad

Suttit och kollat videos från SM hela kvällen nu. Är riktigt taggad på att bli bra nu!
Som några av er kanske vet har jag haft väääldigt dåligt självförtroende ang det med dansen osv ett tag, det började väl precis innan sommarlovet och nu har jag bara känt att det blivit värre och värre. Ibland har jag inte ens orkat gå till dansskolan för det. Det beror inte på att jag inte gillar att dansa för det gör jag verkligen, dansen är verkligen allt... Men ibland känns det som att dansen inte riktigt gillar mig asså ni fattar. Bara känt att allt är dåligt.

Men som sagt i livet får man inte stöd genom sånt här så det är bara att raska upp sig, ställa sig på egna ben (som btw är lite dåliga just nu) och kämpa vidare. För jag vet att om jag vill det tillräckligt kan jag få det. Så har det alltid varit. 

Och jag vill verkligen detta, jag vill det så jävla hårt. 

Min drömkille

Tänkte skriva ett långt inlägg om killar osv senare, har ni några frågor om de ställ dom nu! 
Kommentera gärna om ni vill de för vill inte göra ett inlägg i onödan om ingen tänker läsa haha! :)

I'm not slowin

Ska kolla project X nu, fett taggad på att gå på fest haha. Är egentligen fett depp idag men pallar inte låta det sänka mig så ska försöka lite förgäves med att bli på bättre humör. Hoppas eran kväll blir bättre än min!












Fyfan vad sämst, en lista

- VEM FAN BAXADE MINA NYCKLAR TILL SKÅPET?!
-Måste fixa nycklar till skåpet...
- VEM FAN BAXA MINA HÖRLURAR I SKÅPET???:'(
- Måste köpa nya hörlurar
- Klippning imorgon. Die kommer bli Skitfult.
- Asså va hände med plugget
- Fotografering på lördag
-Träning söndag kötta nu fan
-Snälla bli min
-Måste köpa en jävla ögonbrynspenna som är min färg!!!
- Måste till tandläkaren.. Sprickan..
- Öh kläder att dansa i kanske? asså
- Sprickan tar kål på mig omg
- Vad Skrier jag här ens
- Behöver få lyssna på musik
-Den där jävla blicken haha
-behöver bli brun. Nu.

You have me right where you want to... And I hate it.

Godmorgon!
Har egentligen sovmorgon idag och börjar inte förens om 2 timmar men orkar inte somna om så jag vaknar nu istället. Men det är skönt att ha tid att fräscha upp sig haha. Btw tänkte göra ett videoinlägg idag så stay tuuuuneeed. 


Ibland är jag verkligen så jävla 2cool4school.

Ändrade planer jaooo

Ska sätta mig ner och börja plugga snart, har precis kommit hem från träningen är helt slut! Eller aa precis och precis, har ju ätit och duschat osv också... Men imorgon efter skolan har jag iallafall privatlektion med min dansgrupp, vet inte riktigt om jag har berättat så mycket om den på den här bloggen.

Min dansgrupp heter då Royal Activation, dock funderar vi på att byta namn. Den ägs av mig, Sofia, Alexandra, Fanny, Clara, Johanna & Andrea. Vi har startat den här gruppen helt själva och tävlat med den i ca ett halvår. Under den tiden har vi iallafall hunnit bli 8a i SM B-klass. Vilket jag tycker är grymt! Grupp är ju som sagt så sjuuuuuukt mycket svårare än par och singel. I grupp måste liksom allt sitta perfekt och ja, gah!

Vi går iallafall alla på samma dansskola så vi brukar boka privatlektioner för en vissa summa med pengar av våran tränare. Det är iallafall sjukt kul och då tränar vi på koregrafier osv. 



Jag och mina tjejer leker swag nivet :)
Vet att vi inte har dräkter än osv, men sömmerskan kostar såpass mycket att vi får samla in pengar på loppis osv.

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag drar iväg på dansen. Sitter just nu hemma och käkar frukt och bara chillar galet.

Haha tänkte mest säga att jag är fan ett levande bevis på att man kan ha ett liv, dansa flera gånger i veckan och vara stenhård i plugget! Känns bra. Förra året klarade jag knappast med allt det här, men nu känner jag att det faktiskt funkar riktigt bra! 

Lovar att uppdateringen blir bättre så fort jag pallar, alltså ikväll puss

Vi kan ju låtsas att jag tog dom där bilderna nyss... 

btw ett måste: KÖPA NYA JEANS SOM PASSAR ASSÅ WTF

Osäker

Vet inte riktigt va jag ska göra med det hela men vi kör de löser sig, de gör de alltid.

är iallafall påväg till skolan just nu, helt död hehe. bloggar mer där puss efter skolan har jag dans.

When I let go

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Har varit överallt och ingenstans, så förvänta er en bildbomb imorgon. Men nu ska jag sova, är trött och skitbesviken på en person! Fan it sucks to be inlove.

Aja fkb yolo osv Godnatt, speciellt Godnatt till Jonathan han är verkligen världens bästa! I slutändan är de han som är killen jag vänder mig till inte ni andra ni suger.

Svarar på frågor nivet de gamla vanliga

Vem är din allra bästa vän? 
Me, myself and I
Hur många litar du på till 100%? 
Typ ingen
Hur många bloggar har du haft? 
För många
Vad gör du när du är inne på internet? 
Kollar bloggar, facebook, bloggar osv
Vad lyssnar du på för slags musik? 
Allt möjligt!
Hur många poäng hade du när du gick ut 8:an? 
200p, lite jag vet...
Favoritämne? 
SO och svenska
Ämne du ogillar? 
No all the way
Favoritmat? 
ALL MAT ÄR GOD MAT is my motto
Är du kär? 
Neej
När hade du ditt senaste förhållande? 
För ett år sen haha mobbad
Hur mår du just nu? 
helt ok
Hur länge har du dansat? 
Praktiskt taget hela livet, dock olika stilar osv
Har du färgat håret? 
Nej aldrig
Vad använder du för smink?
Mascara, fyller i ögonbrynen
saknar du någon just nu? isåfall vem eller vilka? har du varit tillsamans med någon förut? (seriöst förhållande) och isåfall vem? 
Ja de gör jag, bland annat min pappa, och lite fler människor. Haha ja, tänker dock inte ta upp de på bloggen då personen kanske inte vill va med på min blogg :)
Känner du någon i spånga/sundby? 
Japp, min ort duvet
är du nöjd med ditt utseende? (du ser sjukt bra ut<3) 
Nej fyfan! Finns så mycket jag stör mig på, men försöker att bara tänka positivt :) (tack sötis :*)
du verkar gå på fester ofta? betyder det att du dricker ofta? 
Nej det gör jag verkligen inte, sånt är bara onödigt.
röker du? har du provat rökt? 
Nope
Har du provat o rökt på någon gång? 
Nej verkligen inte!
är du oskuld? 
Sånt är väl ändå privat? :) Min mamma läser faktiskt min blogg
har du soc problem? läste de ngnstans, o varför? :) 
För min mamma inte mår så bra just nu, älskar henne dock mest av allt!
har du blivit mobbad/kränkt någon gång? 
Nej
har du haft någon period då du skolkat mycket? 
Japp! Jag hatade skolan i 7an...
Har du skärt dig någon gång? 
Nej är såndär happy_glad_rainbow_97_ tjej haha
gråter du ofta? 
Inte överdrivet, men kan hända
någon som gör dig glad? 
Mina fina vänner!
hur mycket väger du? 
XX antal kilo
vart kommer du ifrån? 
Ryssland!
föddes du i sverige eller flyttade du hit när du var liten? 
Jag är född här, men båda mina föräldrar är helryska så jag har alltså inget svenskt i blodet!
kan du börja göra videoinlägg? skulle vara kul :) 
Klart jag kan haha, frågan är ju om vad...? haha
kraam! ps. du är fett fin ! :)
Tack så mycket!

Fortsätt ställ frågor i frågestundsskiten :)

Snälla kom hit

FRÅGESTUND

Kör bA svarar på allt

Okej okej lyssna

Alltså känner verkligen hur det är helt jävla fire inom mig haha, blir crazy.
Men seriöst den här veckan ska jag brinna så jävla hårt för allt bara. Seriöst. Det är nu eller fucking aldrig.

Jag ska va BÄST i plugget. Imorgon ska jag sitta koncentrerad på alla lektioner.
Jag ska dansa som aldrig förr, ta ut alla steg och rörelser maxat. JAG SKA gå upp i nivån. 



Nu jävlar kör vi detta! Man lever ju bara en gång, och nu jävlar ska jag ta vara på detta. Min vecka kommer btw se ut såhär:

Måndag Skola, möta mamma och få pengar + huntersen, träffa Alexandra, privatlektion, hem till Tilde med Elsa och chilla där.

Tisdag Skola, dans, hem och rå-plugga!

Onsdag Skola, dans, hem och rå-plugga!

Torsdag Skola, dra och se film med Johan, Elsa och typ Johans kompis... Har egentligen fri-träning men skippar väl det :-( Vi får se hur det blir med det iallafall, annars träffar vi väl några andra..

Fredag FIEEESTAA grabbar, sover hos Alex(?)

Lördag PARTY HARD nivet, sova hos Alex(?)

Söndag Dans 12-5, hem och relaxa.

Vi får se hur det går! AJA PUSS :*

Jag finns och jag existerar, från botten till toppen, levererar

Shit vad söt!



Först vill jag nog mest bara säga tack. Tyckte att den där kommentaren var hur gullig som helst och den gjorde verkligen min dag. Sen vet jag ju inte vem du är eller om du ens har träffat mig, men verkligen TACK!

Dock tror jag faktiskt att du har kommit lite fel. För när jag läste det där kände jag verkligen inte igen mig någonstans haha. Och för att inte vara någon hycklare så undrar jag om du skulle vilja läsa en lista på saker jag INTE är nöjd med mig själv? För tro mig det hade nog fått dig att vilja se lite mindre ut som mig.. Eller så kan jag lägga ut ett collage med öh lite speciella bilder på mig haha... ;)


One more fucking lovesong I'll be sick

Är fett trött på livet just nu, så orkar inte skriva om gårdagen. Var iallafall på en fest i djurgården och den va väl helt ok, sov hos älsklingen sen så de gjorde väl kvällen bättre. Vi gick på promenad genom hela stockholm känns det som och pratade om allt bara, behövligt!! Men nu är jag som sagt tpl så puss godnatt hejdå osv.

stannar hemma idag pallisch ej



<3

Godmorgon! Är fett risig efter en lyckad kväll med mina fina vänner. Haha det va faktiskt riktigt kul! Även fast regnet förstörde en hel del...

Tänkte inte skriva så mycket, är nöjd med allt bara just nu. Köpte ju en efterlängtad plattång samt bodysplash från hollister igår, nu kan jag äntligen ha good hairdays Everyday! ;)

Ikväll blir det nog fiesta grabbar!