I won't give up on us, even if the skies get rough

 

We're like diamonds in the sky

Är fett trött och ska snart gå och lägga mig. Har sovmorgon imorgon så de nice. 
Inte gjort något speciellt idag, haft dans och så. Bakade en kladdkaka med Melat, den blev skiiitgoood!
Nu ska jag sova srsly dör typ


Andra bilden passar sååå in på mitt liv! 

Makes me feel like I want to cry, scream, jump, smile, go crazy, run in the night. It's a twister of deep and amazing emotions, all at the same time.

 


Sucess is the best revenge

Tja babes!
Har varit hemma i någon timme, ska snart duscha och sedan städa mitt rum. Haha måste typ städa mitt rum varje dag eftersom det alltid blir stökigt igen på morgonen, då jag slänger runt alla mina saker.. Och hatar att gå och lägga mig i ett stökigt rum så får väl se till att få det gjort snart. 

Idag efter skolan stannade jag på läxhjälpen, fick faktiskt rätt mycket gjort. Efteråt åkte jag in till stan med Jennifer, vi kollade på lite kläder osv och fick faktiskt med mig lite saker hem. Iiiiih glad tjej!

Kollade även sista avsnittet av portkod 1321 nyss, och fyfan vad grymt det var! Synd bara att det är slut nu. :( Aja vi hörs senare nu ska jag se till att få lite saker gjort! Puss

Hål i öronen

Funderar på att skaffa ett till hål i örat. Har redan en på varje sida men tycker att det är skitfint att ha flera i öronen! Vi får se hur det blir med det dock, isåfall ska jag ta nu i vinter så det hinner läka till sommaren... 



Så jävla fint!

Annars då? Har varit i skolan hela dagen och pluggat, hade utveckligssamtal också och det gick väl helt ok. När jag kom hem idag fastnade jag på weheartit där jag bland annat hittade bilderna över. Har även pluggat lite och städat mitt rum. Ganska tråkigt men det är ju måndag så finns inte direkt något annat att göra.

Det är först när man ger upp som det blir något nytt

Helgen har varit rätt okej! I fredags var jag ute först med några kompisar, vi skulle typ på en fest men det blev inget... Eftersom det var rätt segt så satte sig den frusna och kalla jag på en tunnelbana till bromma bre där det var fest! Mötte tjejerna på stationen och kvällen slutade riktigt bra med mycket skratt och dans :D Jobbigt bara när man lär känna folk och glömmer fråga om deras insta eller något, så träffas man typ aldrig mer igen.. :(

Igår vaknade jag upp hemma, stack till gymnasiemässan och var där i några timmar, efteråt åkte jag hem, fixade mig, drog hem till Alex. Vi spenderade kvällen hemma hos henne med godis och film. Myyyyys!

Imorse när jag vaknade åkte jag till dansskolan, fick slita som fan för jag hade glömt skorna i skolan så det värker jättemycket i hälen nu :P Men yolo det var det värt! Stannade även kvar & stretchade en stund, så är nöjd. Fyfan vad fysen är jobbig på söndagar haha... 

Tog inga bilder i helgen så ni får nöja er med text! 
Min kompis Jennifer la upp den här låten på sin blogg, sorry om jag bajtar men den va så sjukt bra!

Its friday friday

Idag efter skolan åkte jag in till gymnasiemässan med Elsa och Elsa, lol nya ung08 typ? Iaf så var vi där en stund men det var rätt dött eftersom de inte alls va lika mycket folk som gårdagen och sen var det lökigt också... träffade iallafall finaste denise efter ett tag, inte sett tjejen sen Chris brown och gud vad jag saknat henne! Vi gick iallafall runt och bara snackade, hjälpte henne att välja gymnasium osv.

Sen drog iaf hennes klass och jag mötte upp Elsa M igen, vi åkte till fryshuset och mötte upp en tjej och sen tillbaka till gymnasiemässan där vi bara gick runt. Lite ovärt men w/e, finns typ ändå inget annat att göra. De va iaf knappt nån folk kvar så de va rätt tråkigt, så vi va bara där en stund och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och ska snart hem till Alexandra där Elsa M också är. Får se vad vi hittar på ikväll. 

TJAAAA

Okej lovade att blogga so here you go. 
Igår var jag med Edith på gymnasiemässan och fyfan vad kul det var, seriöst hahahahah. Vi drev runt med massor och bara hade det allmänt kul! Vi har ju inte känt varandra så länge så det var kul att vara med henne. Zhe iz zo much fun u knowzzz.

Iaf, efteråt åkte jag hem och sen mötte jag upp Sofia och spenderade kvällen med henne. Orkar fan inte berätta vad vi gjorde eftersom det bara är pinsamt, men rätt kul var det ändå! 

I kind of love myself right now

Längtar till framtiden, gymnasiet. Allting.
Allt börjar gå så bra nu, jag har världens underbaraste kompisar i bromma/blackeberg eller vart ni än bor som jag verkligen gillar, dom är roliga och bara allmänt bra. Allt är nytt and I love it. Känner bara att mitt liv har blivit så mycket bättre sen jag valde att förändra det.

Dansen går perfekt... Allt är bara bäst.
Visst, suger i singel men det kommer ju! Nästa termin ska jag komma upp i nästa rank, seriöst. Var ju nära på prick förra tävlingen, och då var jag verkligen asdålig! 

Har alltid hatat att känna mig fast någonstans, att jag inte rör på mig. Därför är de så skönt att jag brett ut min kompiskrets, gamla som nya älskar er alla. 

Har alltid känt att jag bara lever för att det är de man gör, man bara lever. Aldrig orkat bry mig tillräckligt om något för att försöka hålla de kvar. Men äntligen har jag börjat lyfta mig upp, fått bättre betyg, vunnit dansstävlingar, lärt känna massa nya, roliga människor. 

Jag lever inte för andras villkor, jag tänker inte bli bossad omkring eller bli trampad på. Jag tänker inte ta skit och jag tänker definitivt inte stå i skuggan längre. Jag är här nu och jag tänker bara köra hårt, för dom här veckorna har de gett mig så mycket! 

bråttom, bråttom

Kom precis hem, har knappt tagit av mig skorna. Nu ska jag iallafall ut igen och träffa Sofia. bloggar om dagen när jag kommer hem, puss hörni!



lite bilder från idag osv.

Gymnasiemässan

Tänkte bara blogga lite snabbt innan jag kollar klart gossip girl och sen sover.
Idag har varit en bra dag med skola, stan med Jennifer och sedan dans. Precis som onsdagar ska vara.

Imorgon har jag sovmorgon, efter skolan ska jag träffa Sofia! Saknat dig vännen ♥ 
Men ah annars är de bra, är lite seg men det är nog för att jag är skoltrött. Bara 5 veckor kvar till jullov! 

Keep calm and love discodance!

odnoioiwqdij

Är hemma hos mig just nu med Alexandra. Vi kollar tv och lite sånt. Jag ska snart dra på dans och hon ska hem. Häärlig tisdag!

Idag i skolan kollade vi på någon föreställning från värmdö gymnasium, dom va faktiskt fett duktiga. 
Bloggar när jag kommer hem från dansen iallafall, puss!

#CB2012

Konserten var grym! Kände en sån jävla glädje & bara en allmän taggning på livet, så när jag kom hem fick de bli lite stretching.

Ska sova nu, kan skriva ett bättre inlägg imorgon! Annars är planerna att Alexandra kommer hem till mig imorn, slutar tidigare från skolan så klagar Inte! Senare på kvällen har jag dans osv också.

mhm

Lyssnar på chris brown musik och taggar lite lätt för konserten. Kommer bli så jävla grymt! Fyfan vad jag är taggad. Ska försöka ta massa bilder för er också. Åh är så glad.

puss

Söndagsångest

Söndagen har varit riktigt bra, vaknade upp och såg ett avsnitt av gossip girl innan jag mötte upp Jennifer och hämtade lite saker, åkte hem, fixade mig för att sedan ta tåget hem till Sean och vara med honom en stund. Efteråt åkte jag till Heron city, mötte upp alla och såg på filmen Breaking Dawn part 2, som förövrigt var riktigt bra! Kom iallafall hem för en stund sen och måste nu sätta igång med att plugga & städa. 

Eftersom jag inte varit hemma så mycket idag har jag inte drabbats av söndagsångesten jag vanligtvis brukar få fören nu, åååhhh nu har jag massa ångest... Ska iallafall inte ösla mer tid vid datorn nu utan se till att få saker gjort. Puss

I try my best but it feels like im never good enough

Har äntligen tagit tag i det här med designen, just nu ser det helt kaos ut i bloggen men ska försöka fixa det med tiden. Är iallafall nöjdare än vad jag var innan och det betyder ju att de går framåt.

Den här helgen har varit mysig, jag sov över hos Jennifer igårkväll och vi satt uppe och kollade på Channing Tatum filmer, eller baby channing som vi kallar honom haha. Riktigt mysigt var det iallafall! När jag vaknade idag stack jag hem och duschade, fixade mig osv sen mötte jag upp Jennifer igen. Vi träffade hennes kompisar och stack till en hemmafest i Jordbro. Helt ok var den väl men efter ett tag kände jag att det räckte och vi (Jag och Jennifer + några tjejer) tog sällskap hem. 

Har inte några speciella planer på imorgon. Ska följa med Jennifer på ett ärende, och sen ska jag på bio kl 6. Annars så får vi se... Har egentligen dans också men ser inte ut som att någon annan ska dit så jag skippar nog det. Godnatt hörni!

Nov. 14, 2012

Sitter just nu på tåget påväg från dansen, ska hem och packa och lite sånt, sen ska jag möta upp Sofia som jag ska sova hos ikväll! Mysigt mysigt, ska försöka hitta lite godis eller nåt sånt att ta med mig.

Annars är livet bra, imorgon är de torsdag (dvs en dag närmare helg) och jag har sovmorgon! Awesome!

Dream big

Kom nyss hem, har knappt hunnit ta av mig skorna som jag va tvungen att blogga haha! kvällen var sjukt lyckad. Spenderade den med bland annat Elsa, Sindra och Hanna. Vi var även med Mickis och Magda en stund. Iallafall så var vi lite överallt i stan, först skulle vi på en fest ute i Ekerö, men det slutade med att vi åkte ända bort till Upplands väsby! Och fyfan vad grymt det var! Tog ett tag att åka men det var sjukt värt. Fick lite nummer och sånt också - så nästa helg kör vi igen. ;)

Men nu ska jag sova. Är så trött och vill bara lägga mig. Imorgon blir det att vakna tidigt och sedan ett 5 timmars pass på dansskolan! Härligt! Finns fan inget bättre sätt att spendera söndagarna. :) 
Efteråt måste jag hem och plugga. Är så taggad på nästa helg.

imooooorgoooon är deeeet freeeedag!

Känns bra! 
Sitter just nu och kollar på gamla bilder från sm, videos och bara suktar efter dansgolvet. Vill tävla, dansa, stretcha, öva koregrafi och bli bra. Vill göra något bara!! Men nej här sitter jag istället med melat och kollar på tv haha. Ska snart ner och ta något att äta, sen lägger jag väl mig inom kort. Är trött och vill bara att dagen ska ta slut så fort som möjligt så att det äntligen kan bli fredag och allt kan bli bra.

Imorgon efter skolan möter jag upp mamma och hämtar upp mina saknade pokaler som jag gjort en liten plats i rummet. Sedan drar vi väl runt på stan en stund, får se om jag hittar något. Har en lista på saker som behövs köpas... 

cya

måste sluta att ha konstiga texter som rubrikar, they don't even make sense

tjo.
har precis sett en film som jag inte kommer ihåg namnet på tyvärr, jäklar vad mycket filmer jag sett på sistone nu när jag tänker efter. plugga framför tv går ju sådär, men ska skärpa mig. imorgon väntar ett no prov direkt på morgonen, känns ju sådär men får hoppas på det bästa. 

fan har en massa ångest just nu över det mesta. hoppas det går över snart, kommer typ bryta ihop.. eofjweofj.
tog inga bilder idag så ni får nöja er med text istället. puss babes

kämpar

Från och med nu står en systemkamera högst upp på listan! Har aldrig varit riktigt "fotar"-typen, men nu för tiden börjar de inte låta allt så dumt med en systemkamera då jag i många tillfällen har haft behov av en. T.ex. bara kunna ta bilder på saker som händer i mitt liv osv, fota på tävlingar och allt. Visst, det behöver inte vara världens bästa systemkamera, jag kanske till och med nöjer mig med en bra digitalkamera. Men en kamera ska jag ha! Uppdateringen på bloggen kommer bli mycket bättre då. :)

Vi får se hur det blir med det, min födelsedag är ju inte allt för långt bort



Saker att se fram emot! (rätt mycket ändå)

15 dagar kvar tills Chris Brown konserten i globen ♥
18 dagar kvar till gymnasiemässan
34 dagar kvar till NM i disco! ♥
37 dagar kvar till min födelsedag!
50 dagar kvar till julafton
111 dagar kvar till min första rikstävling
194 dagar kvar till SM!

livet kan inte bli mycket bättre än såhär. det här lovet har varit grymt, nu väntar skola och en massa plugg. inte mycket kvar dock, bara 7 veckor kvar till jullov! kötta, kötta, kötta!♥

Helgens insats

Om ni redan följer mig på instagram vet ni nog hur gårdagens tävling gick, men tänkte ändå skriva för er som inte gör de! Slutade med en 3:dje plats i Par & en 1:a plats i Grupp! Känns hur skönt som helst då vi fick en prick i grupp också, så nu är vi alltså ett steg närmare A-klass. :) I par var det btw våran första tävling i silver, så att komma 3:a var ju inte så dumt. Tyvärr fick vi ingen prick men det är bara att kämpa på! 

Nu är man ju så taggad så man vill tävla mera, göra något av all energi jag har i kroppen. MEN jag är förskyld så de kommande dagarna kommer jag behöva sitta hemma med en kopp té, sedan är inte nästa regionstävling fören i mars.. känns ju jävligt surt!


life has a way of working out

 

happy

Sitter i soffan med Melat i mitt rum och kollar nån match, stannar hemma ikväll eftersom att jag har en massa plugg att göra, på de så är jag fortfarande förskyld och så är det tävling om två dagar, taggish brä. Idag var jag iallafall på dansskolan, vi var tvugna att avbryta de efter en timme och gå till vårdscentralen med Andrea eftersom hon skadat sig sen innan. Efter att ha varit där drog jag, Sofia och Fanny in till stan och kollade kläder. Sen skulle jag träffa Alexandra men det blev aldrig av så istället träffade jag Denise, Julia, Yasira, Nea och Emma, vi fikade i stan och lite sånt. 

Nu ska jag snart ner till vardagsrummet och kolla på film, imorgon ska jag inte göra något fören på eftermiddagen då jag åker hem till Johanna, vi ska åka tillsammans ner till tävlingen på lördag. :)


inte helt fel!

love life for real ~

det här lovet har öst på med massa roligheter. idag fixades dansdräkten klart (som förövrigt är helt klar nu, WOOOHOOO) och sedan mötte jag upp alex & emma, vi såg på filmen Ted på bio. efteråt tog jag tåget låångt ut åt helvete och mötte upp ett gäng, vi drog senare iväg på en lyckad fest! ska träffa tjejerna imorgon på en fika i stan också. ♥♥