EN MINUT KVAR

Det här är då ett tidsinställt inlägg. 
Just nu är jag väl förhoppningsvis i en mysig villa någonstans i västerorten och kollar på fyrverkerierna. Tänkte bara önska er ett gott nytt år!

Själv har jag en massa nyårslöften jag har bestämt mig för att hålla. Bl.a. kämpa för det som är viktigt i livet! Åh är så taggad på en ny start bara, känna att man får börja om. 2012 har varit så sjukt bra på många sätt och jag hoppas verkligen att 2013 blir ännu bättre. Ska försöka resa så mycket som möjligt och göra roliga, spontana saker. Har bestämt mig för att 2013 ska bli ett år värt att minnas. 

♥♥

KAN INTE SOVA

Åh herregud vad mitt dygnsrytm är fuckat... Inte varit så dålig på att sova sen typ i somras och nu har det kommit tillbaka igen. De senaste två dygnen har jag knappt fått någon sömn (måste ha sovit typ 4 timmar max på två dygn), och ändå känner jag inte att det har fått någon effekt på min kropp. Försöker fundera ut senast jag åt, gick på toa och gjorde normala saker haha... Dom här två dagarna har verkligen varit crazy, men ändå stört roliga! Åh herregud alltså.

Jaja, nu när jag ändå inte kommer få någon blund inatt heller kan jag lika gärna blogga. Här kommer en sån där standard lista-resumé från 2012.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  Ja, det kan man verkligen säga att jag har!

 Hur har ditt 2012 varit? 2012 har nog varit so far mitt livs bästa år. Dansen, vännerna, skolan. Allt är så jävla bra. Det började dåligt men allt positivt som har hänt väger över det så mycket! 

Största misstaget iår? Umgåtts för lite med min underbaraste familj.. Känns som att vi glidit isär jättemycket. 

 Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Det hoppas jag verkligen.

 Blev du kär i år? Nej.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 18-20 maj!

Vad är din största framgång 2012? Skolan, mitt sociala umgänge

 Bästa köpet? Ett bälte som jag fick av Sofia, mina hunters, mina svarta jeans! 

 Vad spenderade du mest pengar på? Fika... Och kläder!

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Gangnam style, don’t you worry child, call me maybe, hela min 2012 spotify lista. 

 Vem har du umgåts med mest? Har varit lite från och till med alla!

Bästa minnet från 2012? SM, alla tävlingar, en klockren kväll på skinnarviksberget och den här helgen.

 Har du haft ett förhållande under 2012? Nej :)

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? Ett seriöst förhållande...

 Vad önskar du att du gjort mer 2012? Pluggat mer, umgåtts mer med min familj

 Vad önskar du att du gjort mindre? Inte öslat onödig energi på vissa saker

 Favoritprogram på tv? Pretty little liars

 Största musikaliska upptäckten? Kommer inte på någon nu...

 Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En kamera

 Vad gjorde du på din födelsedag? Firade med familjen + Sofia på en resturang, men hade tjejmiddag nån dag efter!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om jag hade rest utomlands

 Vad fick dig att må bra? Vänner, familj och massa roliga fester

 Vem saknade du? Pappa!

 De bästa nya människorna du träffade? Fått tillbaka kontakten med Denise & Julia!

 Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Plugga mer, undvik drama, umgås med dom som får dig att må bra, sluta försök rädda saker som redan runnit ut i sanden, festa, ha kul, ta vara på alla chanser, sluta fega ur i stundens hetta.

 

NÄST SISTA DAN

Idag är det då sista dagen av år 2012, som förövrigt har slutat helt jävla bäst.
Har valt kläder för nyårsafton, när jag vaknar ska jag bara in till stan och köpa det sista. Kommer bli grymt för nu vet jag vad jag ska ha på mig osv, är jättetaggad! Okej, nyårsafton är ganska överskattad men älskar känslan att klä upp sig och avsluta samt börja året på det bästa möjliga tänkbara sättet. Ska försöka omgiva mig så mycket som möjligt med dom jag älskar. Btw så ser de ut som att jag får kyssa mig själv på nyår det här året också... Men det är ju alltid trevligt!

Iallafall så kommer en bild på klädseln senare idag, puss!

I know what your used to, and I can show you something thats better

Kom hem för en stund sedan, har precis duschat och ska snart fixa mig och sedan möta upp tjejerna. 
Gårdagen var riktigt grym!! Mötte upp Denise, Julia, Olivia & Frida i tcentralen. Vi gick runt i affärer och sedan slutade vi upp på donken, där vi åt osv. Efteråt åkte vi till en hemmafest i bromma, lärde känna lite människor och det var så jävla grymt. Iaf så tog jag massa bilder osv men mitt internet cpade sönder för det stod att jag inte hade något typ, men jag hade ju tankat... Iaf så blev det ingen bra uppdatering på instagram, orkar inte koppla mobilen i datorn så ni får biderna sen.

Efteråt bestämde vi oss att övernatta i Julias lokal.
Vi kom fram till julias lokal vid 3 tiden, då var vi helt slut så alla samlades iaf i vardagsrummet (då hade vi även tagit med oss annat folk dit, kommer inte ihåg namnet på alla dock...). Vi var då i en källare utan 3G så alla var tvungna att vara sociala, men det var mysigt för vi låg och snackade & någon typ berättade massa spökhistorier haha. Det var lite läskigt dock, inga fönster eller nånting dessutom var det typ kolsvart... Vi somnade vid 5 och vaknade 11, då slängde vi ut alla utom oss själva. Sedan satt vi bara och snackade till runt 3-4, då gick vi till en pizzeria och åt. Efteråt åkte jag hem i sällskap av Olivia.

myyyycket text men whatever.

Fredag 28 december 2012

Sista fredagen för iår! 
Ska börja fixa mig osv nu, skulle egentligen på ett spinning pass idag men det var helt fullbokat imorse när vi kollade. :/ Iaf så ska jag dra ut ikväll, är fett taggad på att avsluta det här året på ett bra sätt. Har inget internet på mobilen så måste nog dra och fixa det haha. Jaja, vi hörs när vi hörs!

bild från igår!

Well you only need the light when it's burning low 
Only miss the sun when it starts to snow 
Only know you love her when you let her go 
Only know you've been high when you're feeling low 
Only hate the road when you're missing home 
Only know you love her when you let her go 
And you let her go



ÅRSRESUMÉ 2012

Maj
Det mesta rullade på då, solen började komma fram på riktigt & jag var glad. Vi slet som fan med danssgruppen för att få ihop allt tills SM, och herregud vad det var värt det. En minnesvärd upplevelse kan jag lugnt säga! Gick aldrig riktigt in på detalj vad som hände den helgen, men för fan vad roligt det var. Dans på dagarna, ut och äta med gruppen på kvällarna, alla bus på hotellet! 1 speciellt tillfälle jag kommer ihåg var när jag, Louise och Johanna var i deras hotellrum och jag våfflade Louise hår, så fick vi för oss att gå till affären (som låg ca 15 minuter ifrån hotellet) och handla lite godis osv. Så det var det vi gjorde, när vi sedan hade handlat kom jag på att vi hade glömt att stänga av våffeltången, så vi kutade tillbaka till hotellet och skrek "de brinner, de brinner!" när vi sprang för trapporna. Riktigt pinsamt och folk måste ha trott att vi va galna, men fatta paniken! Hahhaha herregud. 

En annan sak som var roligt var när vi från danssgruppen hade varit och ätit, så skulle jag & Johanna gå och hämta en sak i Louise och Johannas rum, så knackade vi på men dom sov... Och vi hade typ haft jätteroligt så vi kom in skrattandes och försökte vara tysta och hämta det vi hade glömt, så råkade vi ju självklart väcka dom.. Dom frågade vart vi hade varit så sa vi att vi hade varit ute och festat, så hittade vi på värsta historien att det hade kommit en gubbe och gett oss pulver och allting HAHAHAHAH stackars louise & johanna som var så trötta trodde ju på det och louise fick värsta paniken o började säga "men herregud, ni är ju höga!!!" hahahahhahha, fyfan vad roligt det var... 

Efter SM var danssterminen praktiskt tagit slut, då började jag umgås med Elsa, Elsa, Alex, Tilde, Magda, Ida och dom. Vi hängde mycket på långholmen och det var riktigt mys! 



Juni
Skolavslutning, sommaren började. Jag var så taggad på att bara njuta och ha ett grymt sommarlov. Första veckan av sommarlovet spenderade jag mycket tid på långholmen med tjejerna där de va mycket fester, efteråt åkte jag och Tilde upp till hennes landställe. Även om vi bråkade var det en rolig upplevelse och jag saknar det. Det var skönt utan internet.


Juli
Dom flesta hade åkt hem utom jag, Alexandra, Magda
och Ida typ så vi umgicks mycket. Vi gjorde inte så speciellt mycket på dagarna och jag ångrar faktiskt att jag inte åkte utomlands.

Augusti
Skolan började, sista terminen i 9an! Gick på många fester & det var rätt mycket utekrök då, åh vad jag saknar dom sena sommarkvällarna. Innan skolan började var vi ju på ung08 också, det var kul att träffa folk man inte träffat på hur länge som helst. En speciell kväll jag kommer ihåg var på skinnarviksberget, fyfan vad jag kommer minnas den kvällen länge...
Började få rätt dåligt självförtroende här också... Hade ju inte blivit så brun under sommaren och så hade jag knappt tränat något... Kände mig bara äcklig/tjock osv, usch... Varför jag väljer att skriva de här är för att det ändå bara är mina närmaste som läser min blogg, så det spelar inte direkt någon roll. 

DEL 3 KOMMER UPP SEEEN

I WANT TO STAY HERE FOREVER

Då var mitt julfirande slut för iår. Är riktigt nöjd och tänkte berätta lite snabbt vad jag har fått. 


Från vänster: En choklad ask, ett kuvärt med pengar (500 kr), ett par hörlurar, ett presentkort på H&M 500 kr, ett skal, en bodysplash, ett nagellack, tofsar.

Jag och min kompis ska även byta presenter imorgon, vi har redan sagt vad vi ska ge varandra och hon ska köpa en bodysplash från vs :) Puuuss!

Confessions

1# Jag hatar när folk försöker styra över mitt liv. Dom försöker påverka mig med vem jag ska umgås med, vad jag ska göra, osv. Hatar det. Slutar alltid med att jag gör precis tvärtom! Eller när folk ens kommenterar över mitt sätt att leva. Det är mitt liv - jag gör precis vad jag vill göra med det. Mina konsekvenser. INTE dina.

2# Jag hatar när jag känner mig bortskämd... Måste alltid påminna folk om att jag är fattig, haha. Men t.ex. när jag fått en tröja t.ex. så måste jag komma med ursäkter för jag mår typ dåligt annars.

3# Jag längtar efter att få börja gymma med mina två kompisar Olivia & Jennifer. Olivia är typ elit-gymnast så det kommer bli jobbiga gympass, men skitkul!!! 

4# Jag har skitbråttom till tåget nu HEJDÅ!!

25/12-12

Godmorgon hörni!
Imorse när jag vaknade satte jag mig i soffan och kollade på I am number 4, följt av friends with benefits. Skitbra filmer båda två. Iaf så har jag bara degat fram tills för en stund sedan, som jag sminkade mig osv. Just nu sitter jag här och väntar tills klockan ska bli tillräckligt så jag kan åka hem till min fina bror Arto. Vi ska fira med släkten på mammas sida! Kommer nog bli mysigt ♥

Hade tänkt ta en sväng in till stan också, mellandagsrean har ju redan börjat på för fullt så ska se om jag kan köpa något för ett bra pris. Annars har jag inte så mycket mer att skriva här. 

Why can't I

Någon som accepterar än, trots ens brister & misstag. 

Någon man kan ha roligt med, kan skratta med och vara sig själv med.

Någon som tar fram ens bästa sidor.

Någon som älskar än villkorslöst.

Någon som inte skäms över än, snarare vill visa upp än för världen.

Någon som förstår mig. 

Någon som kan få mig att må bra över mig själv.

Någon som jag faktiskt kan få något äkta med. 


Du är den enda jag vill ha, i hela världen

Då var julen slut för iår, bara 365 dagar kvar till nästa... Imorgon ska jag fira med fler familjemedlemmar, därför väntar jag med att berätta vad jag fått osv. Hoppas eran jul har varit lika bra som min!

JULAFTON LEVERERAR




MERRY CHRISTMAS

Idag är det den dagen på året som jag faktiskt tycker om bäst (ja, till och med bättre än min egna födelsedag!) och nu pratar jag ju självklart om julafton. 

Stämningen här är så underbar på julen, alla är glada & det kommer alla möjliga slags människor. Känns så himla härligt på något sätt. Borde egentligen inte sitta vid datorn nu men har precis städat igenom hela rummet nu så måste få andas lite känner jag haha.

God jul på er! 

Bilder från igår

Dan före dan

Hej hörni! Har varit i stan med Denise, Julia & Tim. Sitter just nu på pendeln påväg hem, väl hemma måste jag slå in alla paket osv, iiiih taggad för imorn! Kommer bli asnice.

Confessions of a teenage dramaqueen

1# Jag ser mig själv som "normal", men kan få höra rätt ofta att jag är konstig/har onormalt betéende. Förstår verkligen inte de då jag själv känner mig normal, kanske lite tråkigare än andra men ni fattar haha.

2# Jag kan förvandlas till en riktig stalker ibland. Blir som besatt av vissa specifika grejer (läs: personer) och måste stalka dom överallt, det brukar hålla i typ några veckor sen tröttnar jag.

3# Jag ska gå i bromma. Jag ska. SKA. Ska. Nej men seriöst jag ska! Annars så ska jag även söka in till Kärrtorp, Tyresö, Globala, Jensen Norra & Hermods. 

4# Jag har en hatkärlek till att blogga, tycker de är skitjobbigt men samtidigt roligt typ.

5# Jag ändrar mig snabbt, har svårt för att hålla mig till en plan & är väldigt spontan. Kan gå riiiktigt illa ibland haha.

6# Jag kommer alltid på massa roliga sanningar om mig själv när jag sitter t.ex. på tåget, men när jag väl ska skriva ett inlägg står det helt still i huvudet.

music

 
 






wishlist


Testar lite med att göra collage bara, verkar funka rätt bra så blir nog fler i framtiden. xoxo

Insta-update

Berättelsen om Pi

Gårdagen spenderades med Alexandra, vi gick bl.a runt i ringen, åt på pizza hut, gick på spontanbio vid medis & såg Berättelsen om Pi (OMG SÅ JÄVLA BRA FILM!!!!!), hade tråkigt, blev uppringda av Elsa & åkte dit, planerade och gå på fest, gick inte på fest, satt istället vid datorn och luffade, omegle (hahahaha), planerade morgondagen, åkte tillbaka till alexanda, hemma vid 2-slaget, direkt i säng, sova.

Åkte hem imorse & har bara varit hemma sen dess. Ska dock ut nu puss xoxo




ÅRSRESUMÉ 2012

Kände att jag inte alls skrev någon bra sammanfattning så börjar om igen, haha. Lite mer detaljerat den här gången!

JANUARI
Ska jag vara ärlig så började 2012 inte alls bra. Mådde rätt kasst pga lite privata anledningar som endast mina närmaste vet om osv, och även fast folk hjälpte & stöttade mig mådde jag dåligt. Kändes ibland som att folk bara ville få ut skvaller av mig än att dom verkligen brydde sig. Vilket var jobbigt. 

Iaf så umgicks jag mycket med bl.a. Melissa & Carro på den tiden. Gjorde egentligen inte så mycket på dagarna då dansterminen inte hade gått igång ännu, satt mycket vid datorn haha geek. Sminkade mig också SKITFULT! Alltså jag mår verkligen dåligt när jag kollar bak i arkivet på dom bilderna haha!

En speciell kväll jag kommer ihåg var att jag & Sofia sov hos Emmeli och Johanna, och det var jättemysigt. Vi kollade på film, åt godis & bara hade det jättemysigt. Det var typ som ett avslut för Emmeli eftersom hon skulle sluta. Någon vecka efter hade vi även uppvisning på våran dansskola.



Februari
Dans-terminen började. Dansade rätt mycket och umgicks jättemycket med Sofia. Snackade även Skype rätt ofta då, med bl.a. Jonathan. Kommer ihåg en dag när vi snackade i flera timmar och han hade sin cam på, så skulle han gå hem och filmade det för mig hahah. 




Mars
Gick ju i 8an då och hade rätt svårt att ta skolan seriöst. Blev mycket bus på lektionerna och ångrar faktiskt att jag inte jobbade mer. Iaf så kommer jag inte ihåg något speciellt den här månaden, eller jo i skolan på svenskan jobbade vi med film! Blev indelad tillsammans med Emelie, Jennifer, Olivia & Maria. Våran film blev väldigt satsig haha. 



April
En månad jag kommer komma ihåg väldigt väl, just för att det var då som min fina dansgrupp bildades! Är så glad att det hände, tjejerna betyder så mycket för mig & att få dansa med dom är så roligt. Det var dock väldigt stressande, vi dansade varje dag, hade loppisar, privatlektioner & allt gick så fort då det bara var någon månad kvar till både Let´s move cup och SM!

Let´s move cup var iallafall i slutet av April. Tävlade bara singel och grupp, gick jättedåligt i singel men vi kom 4a i grupp! På våran första tävling! Vi fick dock inte prick med gud vad glada vi var.





I never asked you to change




Två bilder från idag, tagna med min söta olympus kameraaaa! 


Imorgon är det då sista dagen i skolan. Har redan fått veta mitt betyg på ett ungefär, och kan inte riktigt bestämma mig för om jag är nöjd eller onöjd. Har fått bort många av mina E:n och har nu bara E i Matte & NO... Har inga förhoppningar på att höja mig i NO heller då det är typ fysiskt omöjligt för en sån som mig. Jag kan ingenting om varken molekylformler eller strukturformler, och jag har heller ingen lust att lära mig vad som händer om man glömmer skruva på locket till en burk med butanol eller hur man ska bevara balansen i kolets kretslopp.

Visst skitintressant och jag kommer verkligen få användning av det i de verkliga livet!! Fast ne. 
Jaja, ska iallafall försöka höja mig till D i biologi, inte för att jag kommer att klara det men yolo. 

Iaf så fick jag 230p i betyg den här terminen. Är nöjd med min insats, från 165->200->230. 
Nästa termin ska jag sikta ännu högre! Puss

Vet att 230 är jättelågt men ärligt talat så gör jag de bästa jag kan, försöker samtidigt att inte låta skolan ta över mitt liv. Det är ju nte de jag kommer komma ihåg sen när jag levt, utan alla jävla underbara kvällarna med kompisarna osv! Så fuck it I might as well be a stripper, nej driver men ändå

VI TROTSADE VÄDRET

Idag efter skolan åkte jag in till stan tillsammans med Sofia för att kolla på julklappar. Jag hittade lite saker som jag hade tänkt köpa i helgen, bl.a. till mamma osv.

Vi tog även en paus på mcdonalds, sundaaaay

"If you don't love me, why do you raise my hopes?"






Black, white & asians (OBS SKÄMT ÅSIDO)




 
 

Ang. min nya kamera!

Har tagit lite testbilder både igår och idag, ska jag vara ärlig tycker jag inte alls att kvalitén blev fullt så bra som jag hade hoppats på. Lite överskattad. Men det ska fixas! Ska åka och kolla på olika objektiv i stan och önska mig det till jul för att förbättra kameran. Alla säger ju att objektiven gör kamerorna mycket bättre! 

Annars så är jag väl glad att jag har fått en kamera... Fast ibland känns det faktiskt som att min iPhone kamera är mycket bättre haha. Men det kanske bara är för att jag inte är van.. Aja finns inte så mycket att göra åt. Lite synd bara. 





DU ÄR MINA DRÖMMAR

Lite instapics bjuder jag på.

 
 

Presents



Varför är kvaliten så dålig? Den ska inte va sååå, åååh daaaaamp lär mig någon hur man gör

My bracelets brings out all the boys to the yard



Försöker fortfarande förstå det här med kameran, men har inte lyckats hitta tillräckligt med tid ännu.
Iaf så sov jag hos Jennifer igår, vi åt bl.a. pizza & frukt doppat i choklad, goooott! 
Imorse åkte hon iväg till Nyköping och jag åkte hem. Åkte in till stan en stund och kollade på lite saker, vi skulle på bio också men det blev inte av. Just nu sitter jag mest och fördröjer tiden, tänkte slänga upp ett inlägg på saker jag köpt under dom här veckorna då bloggen legat nere. 

Får se om jag drar ut ikväll, det är ju trots allt lördag. Fast det är kallt, haha verkligen det sämsta med vintern. Går fan inte att gå ut för frisyren och sminket blir fult direkt och då förstörs hela ens humör. :( 

Men det är samtidigt mysigt att vara hemma. Gooosiiit 

SÅDÄR JA





Äntligen funkar internet! Så nu kan jag lägga upp lite bilder jag tagit med kameran än så länge. Har inte hunnit testa den fullt ut ännu då jag inte vet någonting om kameror, men det kommer nog så småningom... Sofia har ju en liknande så ska nog ut och fota med henne någon dag! :) 

Iallafall så betyder det här att jag kommer kunna uppdatera mycket bättre än förut. Kommer inte bli värsta high tech bloggerskan men lite fina bilder då och då kommer jag nog kunna lägga upp. 


WANTED



Sitter i skolans datasal just nu med Jennifer. Vi har håltimme så tänkte att jag kunde passa på att blogga lite. Idag efter skolan måste jag hem och plugga SO, efteråt har jag dans & sen ska jag fira min födelsedag igen med några vänner. Ska bli kul!♥

iiiiihhh!

Igår firade vi min födelsedag på en liten resturang i Odenplan, det var hur mysigt som helst! 
Tänker skriva ett bättre inlägg sen med vad jag fick osv, men är fööör exalterad från att hålla mig ifrån att skriva de här. Jag fick en kamera!!! Visst, inte världens bästa systemkamera, utan en vanlig digitalkamera, men den är hur bra som helst och passar mig perfekt! Jag brukar ju inte fota speciellt mycket så jag är verkligen jättenöjd! Nu kommer det komma fina bilder från tävlingar, bilder på andra saker och självklart massa egobilder haha. 



Kameran heter Olympus E PEN E-PL1

Så taggad på att ta fina bilder nu! Bara internet börjar fungera igen haha..

15 ÅR


Tack Jennifer och Olivia! <3 

10/12

Hej på er! Har för tillfället inget internet till datorn så bloggar med mobilen. Ska snart sova, imorgon fyller jag 15 år! Puss

Ain't nobody messing with my clique

Tja!
Gårdagen spenderades ute i Ekerö med bland annat Andrea, hennes kompis Denise och en massa andra. Det var faktiskt riktigt roligt! Sov iallafall där hos Andreas kompis med henne + en till. Imorse när vi vaknade var vi aströtta och tog direkt bussen hem. Så nu sitter jag här och ska snart åka och ha loppis med tjejerna från dansen.

Är så jäkla trött och skulle vilja mest av allt bara lägga mig ner och sova igen! Men ingen vila här inte. Ikväll får vi se vad som händer, antagligen fest. XOXO
 
 

countdown

WILD & CRAZY

Skönt med halvdag i skolan mitt i allt det här kaoset. Innan jag åkte hem gjorde jag klart en rest och nu sitter jag här och pluggar, städar och gör lite allt möjligt. Ska på bio lite senare och ikväll blir det par-träning med Johanna! Ciao ♥

5 DECEMBER 2012

Herregud, jag och bloggen funkar verkligen inte bra tillsammans just nu. Nästa vecka sätts betygen, massa prov och inlämningar ska göras och jag är allmänt stressad hela tiden. Därför prioriteras bloggen inte så speciellt mycket just nu, men det ska fixas promise! Har fått en massa inspiration på sista tiden, så kommer nog bli en del inlägg framåt helgen. 

Fööölj mig gärna på instagram, uppdaterar betydligt bättre där än här. @anastasiazigine



Önskelista



Gud, jämfört med förra året kommer jag verkligen inte på någonting att önska mig.. Det här är typ det enda jag kommer på som jag vill ha just nu. Helt osammanhängande saker haha men ja.

Tofflorna hittar ni på H&M, även skärpet. Primern (den svarta längst ner) kommer från Makeup store. Dom två victoria secret bodysplashen kommer från en liten butik i Farsta. Annars funkar hollister bodysplashes typ lika bra, det finns att köpa i TC. Vet att du läser det här mamma haha så du kan ju kika förbi där... 

Annars är det nog mest bara presentkort från bl.a. hollister, H&M, makeup store osv som jag önskar mig! Skulle vara perfekt. Eller bara pengar överhuvudtaget haha. 



@ Läxhjälp



Hejsan! Sitter just nu på läxhjälpen i skolan, håller på med både min svenska & SO redovisning. Typ hela min klass är här haha vi blir tvingade... Vi får iaf varm choklad så jag klagar inte. Ska iallafall stanna här till typ fyra och sen åka vidare till dansen. Nästa helg har vi ju uppvisning så måste träna lite på det.

Fyller förresten år om exakt en vecka! Vet inte varför men är inte speciellt taggad iår. Får snarare ångest över att tiden går så fort, börjar bli äldre osv. Viiiill inteee!

Skulle inte sitta helt fel just nu



:(

För det är du

 



Då har ännu en vecka gått. Nu är de söndag och tja, sitter för tillfället och bara lyssnar på musik. Ska snart gå ner och kolla på solsidan. Ångest över att det är måndag imorgon! Har tappat bort min skåpnyckel också som jag måste hitta haha.