Crazy

En sjuk grej är att jag under hela mitt liv stått nära ett Lejon under vissa perioder. Tror asmycket på sånt där och det står till och med att skyttar & lejon passar bra ihop. Alla som jag klickat extra med eller så har varit Lejon... T.ex. Nikita på dagis, Emilia & jag umgicks hela tiden mina första skolår, Sarah var min bästavän i Spanien, när jag flyttade tillbaka till Sverige var Elsa min bästavän, och nu har jag både Jennifer & Denise som jag står sjukt nära! Is this a sign?! Haha... Tror faktiskt min framtida pojkvän kommer vara lejon..

Självklart har jag ju kompisar som inte är lejon och som jag har kul med osv, men jag kom och tänka på det här sambandet för ett tag sedan och tyckte det var lite kul bara. 

Upptäckt webcam

 
 

Freeeeeedag imorgon! Woop wopp, woppa gangnam style!! Såå nöjd med livet just nu <3

Dear diary

Idag har varit en bra dag. Emelie kom & besökte våran skola, så på lunchrasten drog vi alla hem till Jonathan & åt tårta osv & firade henne som fyller 16 idag. Även slöjden, som vanligtvis brukar vara sjukt seg gick snabbt. Efter skolan åkte jag hem och bytte om innan jag åkte in till dansen. Betalade även avgiften för kommande tävling den 16/3, så himla taggad!!


Här lanserar jag topp 3 på Mariaskolans snyggaste

18/2-13

Åkte in till tcentralen & mötte upp Alexandra. Vi satte oss ner vid tacobar och åt en taco de luxe grande, typ. Jättegott fast gud vilken matkoma jag hamnade i efteråt. Det var iaf första gången jag åt där, ger stället 5/5p. Efteråt drog vi hem till mig, bytte om osv & sen fick vi skjuts till gymmet. Så mysigt att träna på kvällen!♥

Helgen

Nu har ännu en vecka gått och allt flyter på som vanligt. I fredags gjorde jag mina preliminära gymnasieval, de blev bromma & ybc. I helgen har jag också åkt in till uppsala med mamma. Vi traskade runt där & lekte turister.
Lördag kväll åkte jag in till Sundbyberg där vi firade Rebecka på en resturang, skitmysigt. Vi stannade där en stund innan vi åkte hem till Rebecka, hämtade filtar & tjocktröjor, drog bokstavligen ut mitt i skogen där några killar hon kände hade tänt upp en brasa. Jag hatar skog så jag åkte därifrån tidigt. Mötte upp Elsa vid 12 & vi drog till en fest i Östermalmstorg. Vi hann vara där en stund innan polisen kom, sen drog vi plus några killar till ett annat ställe i Mariatorget. Helgen var bra förutom utskällningen jag fick när jag kom hem sen, hehe.

Mobilbloggning på G

Ligger i sängen och undviker de faktum att jag borde gå upp. Ska till ett gymnasium idag mellan 9-11 tillsammans med Sofia, är faktiskt lite nervös. Den här veckan har iallafall gått fort, imorgon är de fredag & i helgen så ska vi fira Becka som fyller 17 åååår, grattiiiiss babyyy om du ser de här!! Känns samtidigt rätt sjukt. Hatar att vara decemberbarn, kommer liksom gå runt och va 15 hela året medan alla mina kompisar blir 17...

Nååån som vill skicka pengar?

Åh, finns så mycket som jag vill göra, köpa & beställa hem! Helt sjukt. Tyvärr så ekar plånboken tom så det får bli i ett annat liv... Vill resa, shoppa & leva. :(
Ska leva budget ett tag framöver för att kunna ha råd med allt. Skidresa till vemdalen om 10dagar & sedan ett varmt land på påsklovet. Förhoppningsvis Estland där emellan med Alex & ska även göra en sjukt rolig sak i Uppsala, möjligtvis i helgen, vi får se. Hoppas att det går igenom!! 
När man ändå talar om saker att längta till → alla täävlingar i vår som dessutom kostar en massa (men ändå så värt), vallentuna+rikstävlingen+SM+++flera. Gotland med klassen, balen, skolavslutningen, sommarlovet, GYMNASIET! Okej nu fokuserar jag alldeles för långt fram men tiden går ju så himla fort. Här får ni lite bilder jag tagit på sistone.

1. Jag för några timmar sen iväntan på att åka till dansen. 2. Jag och min honeybobo igår! 3. Jag imorse 

This.

Söndagsdepp

Sitter just nu i mitt lilla rum & har lite små-ångest över allting ungefär. Skolan mest. Eller ja, bara skolan. Men för att försöka få bort det så ska jag sysselsätta mig med lite annat, t.ex. åka iväg till Allan & fira hans födelsedag. Egentligen fyller han inte år idag, men vi har inte hunnit fira honom än så vi tänkte göra det idag. 

Annars så kan jag berätta lite snabbt om dagen. Satte alarm på 9 imorse då jag gick upp och åt frukost osv. Denise & Julia sov ju kvar här, haha dom va så söta som låg och snarkade i min säng... Orkade inte väcka dom så lämnade dom där och åkte in till söder där vi skulle få massa bullar osv sålt. Gick inge bra, ingen ville köpa. Men jag förstår dom verkligen, bullarna va typ helt möggliga... Iaf höll vi på och försökte få det sålt & senare på eftermiddagen åkte jag hem, då var Julia och Denise fortfarande kvar (OCH SOV) så jag la mig ner med dom och vi hade massaa girltalk osv. Dom åkte hem vid 4 och det var väldigt, väldigt hemskt. 

Sen dess har jag bara gjort lite vardagliga sysslor. Städat mitt rum (kaos), ochsååå. Ska iallafall åka nu. Baii

Godnatt bröder & systrar

Sitter just nu i mitt rum tillsammans med Felicia, Denise & Julia. Vi kom precis hem och ska typ sova nu.
Dagen har varit bra, vart inlåst hemma eftersom jag ska ha loppis med klassen imorgon. Iaf så kom sötisarna hit och gjorde mig sällskap. Vi satt hemma och kollade film en stund och sen drog vi ut och träffade några här i Stuvsta. Vi va hemma hos en kille som bodde fett nära mig, så vi kunde va ute läängee. Men det var skitkul och vi skrattade massa, har massa videos också från kvällen. Lite segt bara att jag endast har wifi i skolan & hemma så kan typ aldrig ta bilder till insta osv...

Aja, segt ska iaf sova nu godnatt!♥
Nu är helgen slut... Den har iaf varit rätt bra med tanke på omständigheterna, halva bromma + blackan borta :( Men nääästa helg då jävlar. Love liiifeeeee!


 

† Bara du finns där för mig

Sitter i min hääärliga säng & myser. Rätt kallt ute idag så vägrar gå ut, men får samtidigt lite små-ångest över att jag är hemma på helgen... Iallafall så mötte jag upp tjejerna och vi drog till en hemmafest i Backlura. En sak som var jävligt konstigt var dock att min mobil fuckade upp sig totalt och mitt SIM-kort låste sig. Så kunde inte göra någonting på hela kvällen! Men jag var social så det var kuuul. Lärde känna nytt folk osv. Den funkade igen på morgonen & då drog vi till affären och storhandlade, åt frukost osv sen åkte jag hem. Nu sitter jag här & ska snart börja fixa mig. Skulle egentligen till Täby med Alex men orkar typ inte. Får se vad jag hittar på ikväll...

Vecka 6

Slutet av vecka 6 för det här året börjar gå mot sitt slut.. Imorse gled jag in till söder & gjorde skriftliga delen av nationella i Svenska, gick hur bra som helst men nu i efterhand känner jag mig lite mer tveksam. Hur som helst finns det ingenting jag kan göra åt det nu så jag får väl bara hoppas på det bästa. I värsta fall får jag väl bara se till att göra bättre ifrån mig resten av terminen. 

Skönt med bara en lektion idag, efter nationella hade vi egentligen engelska men eftersom jag redan var klar med allt där åkte jag hem. Just nu sitter jag och laddar ett avsnitt av pretty little liars, åh vilken drog den serien är!! Ska ta det lugnt nu på eftermiddagen, duscha, fixa mig osv. Nu är ju helgen igång igen & jag mår bra. 

It might feel like

Nationella imorgon då. 
Taggaaaa!! Fast nä.. En sak som är possitivt är iaf att vi får ta med mat till provet, självklart satsar jag stenhårt med mörk choklad, frukt, drickyoghurt osv. ;) Efter provet ska jag & Jennifer testa den där yolli grejen alla snackar om!! Ska nog bli gooooott. 

Annars så är det bra (förutom att vi ska vakna så tidigt imorgon). Hade faktiskt tänkt att sova om en stund.
Dagen har varit rätt bra, skolan var sjuuuukt seg. Kände mig bara allmänt tråkig, ful och deppig. Usch.. Men efteråt träffade jag upp mamma & åt på subway för att cheer me up liksom. Träffade även Denise & Julia, vi drog till tc och gick på stan... Eller ah, dom gick på stan, hade inga pengar. :P Det har iaf kommit sjuuukt mkt fina kläder, måste gå på stan seriöst!! Synd bara att man är pank. Får väl tigga nånstans eller nåt. (Hej mamma om du läser det här vi kan gärna gå på stan snart hihi)
Men vi fikade iaf och snackade och hade roligt. Känner mig lite mer uppmuntrad nu, så ska försöka ha en bra dag imorgon. Vet faktiskt inte varför jag hade en dålig dag idag.. Hade bara dålig hårdag, sminkdag, kläddag och allt där emellan. Segt. 

Nu känns det iaf bättre! Ska gå igenom lite på svenskan och sen sova. Gooodnatt kära vänner
 

Min helg

Har engelska just nu så tänkte passa på att berätta om helgen!
I lördags så åkte jag in till stan och mötte Thea. Vi fikade, gick runt på stan och skrattade, pratade om allt möjligt samt gömde oss i ett omklädningsrum. Haha åh älskar den där tjejen. Iaf så har vi snackat lite om åreeet osv.

När jag kom hem åt jag snabbt innan jag drog till vby och mötte Denise & Julia. Haha vi satte oss på en buss mot Backlura ( Jag + Denise + Julia + Buss = en jävla massa huvudvärk för medpassagerarna och så gör någon alltid illa sig.. Iaf så drog vi till en hemmafest där, som tyvärr var rätt seg. Området var bra (finaste villan ever) men männiiskorna va sådär. Vilket va lite synd för vi visste en annan fest i närheten som tydligen va bättre!! Iaf så drog vi till donken och påvägen dit försökte tjejerna lära mig jumpstyle, gick ju sådär, suger. Men de va skitkul! Vi drog till donken (Jag, Rebecka, Julia och Josefine) och så chillade vi där. Hahahahaahhaah de va jättekul för de va massa weird saker som hände.. Vi filmade och skrattade mkt så kanske lägger upp nåt i framtiden :)
Runt 3-4 tiden skulle vi alla tagga hem men fick sova hos Rebecka med Josefine. Vi var hemma vid 4 och somnade direkt, vaknade vid 11 och kollade film och åt frukost. åkte hem vid 2, bytte om, åt lunch och sen åkte jag till dansskolan och tränade. Kom hem, åt middag, pluggade och sen somna jag! I de stora hela har helgen varit sjukt bra, dock riktigt kort.

OH MY GOD

Sjukaste grejen någonsin som hände igår. Allvarligt. Så himla lycklig. Iiiiiihhhhhhhhhh!!
Vill bara skratta & gråta på samma gång. Nu jävlar säger jag bara. Ska kämpa..

Tänkte iaf berätta om helgen idag efter skolan, då jag tänkte ha pluggdag och kanske även dra till gymmet. Nice bror. Okej ska sluta hypa nu, puss

Satsning på bloggen!

Hade tänkt satsa på bloggen den här månaden, skriva mer om vad som händer i mitt liv osv. Göra den mer personlig helt enkelt.
 
Idag den första Februari spenderade jag tillsammans med Jennifer. Vi gick runt i stan, åt korv med bröd samt gick på bio & såg filmen Ego. Sjukt bra var den, inte alls en typisk B-film som Sverige annars brukar leverera.

När jag kom hem skulle jag egentligen dra ut, men efter att ha lagt mig ner i matkoma orkade jag inte gå upp igen. Fick bli en hemmakväll, men det är ju mysigt det med! 
Imorgon på dagen (lördag) ska jag träffa Thea i stan. Får se vad vi hittar på! Drar nog ut på kvällen.
Men nu ska jag sova, godnatt hörni.