pofoer

Hej hej. Idag försov jag mig så blev ingen skola. :( Istället åkte jag runt halva stan för att hitta fluff, fann den sen i skrapan typ 3 timmar senare. Då åkte jag hem till Elsa och efter en stund drog vi till stan och träffade Alex, var där en stund sen åkte jag hem. Nu sitter jag hemma och måste göra klart två uppgifter, bara 3 dagar kvar av skolan sen är det (äntligen) sommarlov!! Så himla glaaad :D
 

Bläääää

Hejhej.
Känns som att det är såå mycket just nu de tar fan aldrig slut. Blir så jävla arg på min skola att dom lägger in provtillfällen osv sista veckan? Nu borde ju allting vara klart. Fyfan.
Aja men imorgon ska jag till skolan tidigt för att få stöd i historian, vi håller på med en uppgift som är äckligt svår.. Sedan lunch och sedan har jag matte-nationella sen slutar jag. Så nice dag ändå typ. Ska bli skönt att få det gjort hur som helst. Borde ha pluggat matte idag men glömde det, oups.. 
Har iallafall haft en mysig dag. Jag och Malin åkte hem till mig efter skolan, köpte choklad och pluggade en stund, sedan satte vi oss i solen och bara pratade hur länge som helst. Jättemys! ♥
 
För övrigt så blir detta en rätt lugn vecka. På torsdag ska jag grilla med folk från skolan, fredag så jobbar jag och sedan fest med Sofia, lördag mera jobb och söndag mera jobb haha. pussss
 

Livettt

Hej hej.
Sitter i skolan just nu och har sån grov ångest, drygt en vecka kvar i skolan och det är sååå mycket som behövs göras! Alltså ångest på hög nivå. 
Aja, men ska sitta kvar i skolan idag till sent och bara plugga sönder. Måste få det här gjort nu, kan inte skjuta upp saker mer... Usch usch usch.
Längtar så mycket till framtiden. Så himla kul som kommer hända, hoppas hoppas hoppas på det bästa men förvänta sig på det sämsta. ♥ Ifall saker går som de ska kommer jag börja stenblogga i höst.
Det som behövs göras nu är iaf att bara göra klart plugget och sen slappna av i sommar.